demekki karşılaştırma konusunda fanatiklik felan yapmıyomuşum bi bildiğimiz varmışmatematiksel hesaplar ve turbo atmo hesapları pek beklendiği gibi olmadı 200kg luk sölediğim fark daha etkliymiş
tüm araçlara maaşallah öncelikle,,,zevkli bi gün olmuş bursa içinHGT nin giderinide sonunda dibine kadar görmüş olduk
tebrikler kardeşim,,,ufak tefek şeylerle ve denedikce daha iyi hale gelcektir
.............
bu hgt yürürmaşallah düşündüğümden çok daha iyi..puntolar yürüsün =)
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
güzel bi gece oldu öncelikle onu söyliyim
panpamın arabası ciddi güzel gidiyo.yalnız arkadaşlar şöle bi durum var.
aracım henüz 750 km de çok redline kullanamadım + aracın tepkilerini henüz çözemedim.
ayrıca rocco 1350 kg luk bi araç.enginin arabası o gece 1050 kglarda falandı.
aracım daha çok yeni oldugu için devir yakalamak güzel vites atmak vs. hiç bişi yapamadım
enginin araba cidden ciğerli çıktı![]()
+olarak bilinç dışı laf olsun die yorum yapanlarda biraz kendine gelsin![]()
Dr.Ecu
maşallah kardeşim arabanı iyice çöz tekrar denerizgayet güzel araban maşallah gerçekten bu arada evet benim aracım koltukları söküp tartıya çıkgığımda 1040 KG geldi koltuklarım sökük haliyle merak edip çıktım benimle beraber 1120 kg geldi ama koltuklarımı takarım deneriz yine o şekildede bakarız panpa rocco nunda teknik verilerinde 1210 kg yazıyordu sen kaç kilosun bilmiyoruma ama panpam
kg avantajımı tabiki kullandım çünkü karşımdaki rakip hiçte kolay olmayan bir araba aslında bende cok karıştırdım panpa vitesleri kaç kere atamadım ve videodada gördüğün gibi hep limitöre kaptırmışım heycan yaptırdın bana yahu
neyse inşallah çok daha güzel denemeler yine yaparız ama sadece 2miz cıkarız cevre yoluna çok kalabalık oluyor çünkü tekrardan maşallah diyorum kardeşim daha iyi olucak inşallah araban alışınca
ateşli roccomm benimm rengini yesinler
![]()
eyvallah kardeşim dahada iyi olucak inşallah
eyvallah görkem abi henüz bana göre bu speclerde dibi değil gidişinin daha iyi gidicek inşallah fiberden kaput+bagaj+söför koltuğunuda fiberden yaparsam 40kg daha atıp boş haliyle 1000 e düşebilirim ve arka jantlarımıda 14e düşürürsem iyi olur çok o zaman bu speclerde nasip olursa yaza aklımdakileride yaparsam (porth polish+yazılım)dahada şenlenicek puntocan tekrar teşekkürler
kardeşim özellikle sana özel teşekkürü bir borç bilirim benimle saatlerce kafa yorum yardım ettiğin için cansın![]()
maşallh karedşim aracın gercekten güzel yürüyovtec üstü denediğimiz videolar varsa onları eklermisin görmek amaçlı. birde ben 3ten 4 e gecerken 1 boy fln arkamda oluyosun 4ün ortaların doğru iyice açmaya başlıyorum ben öyle gördüm
aracına tekrardan maşallah.
eyw kardeşim saolasıno aksam ufak bi talihsizlik yasadık ama allaha şükür bi sıntımız yok
bu hafta yazılımını yapıcaz arabanın işleri bittikkten sonra birdaha cıkar deneriz kardeşim
geçmek yada geçilmenin bi onemi yok sonucata araçlarımız deniyoruz hepsi bu
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)