engin hadi turbolayalım senin arabayı
kanka aklımda var aslında ama malıyet konusu işte turbo yapmazsam portpolish ve yazılımla devam edicem birde alfa romeo ların final drive ları daha kısa 5 vitesim çok uzun benım o sorunu çözmem lazım öncelikle
Sen yükle bunu satma,harbiden ışık var makine'de![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
ne var olum gürsel abi yabancımı geçsinhem hiçbirşey denemeden belli olmuyor ki en güzeli denemek ve bundan keyif almak geçmek geçilmek bunların sonu yok
![]()
yok be kardesım satıcam ve bırdaha araba almıyacagım çünkü o kadar emek verıp vıdeo cekıyosun benzın yakıyosun arabalarla denıyosun iyi de gıdıyosun ama hiçbir degerı yok arabanın typer yada 106 olması lazım ınsanların yorum yapması için bakıp çıkıyorlar yada soru soruyorlar o kadar bi maşallah demek bile çok geliyor ınsanlara bu ne bencıllıktır anlamadım ben aracım typer-SUBARU-m3-VTEC olsa altına yorum yağardı emınım neyse kimse yorum yapmak zorunda degıl tabıkı..aslında bu genel bi sorun türkiyede yapılan işe hiçbir zaman değer verilmiyor maleseffbirde şu var insanlarda benım konuma yorum yapsınlar ama ben yapmıyım
1 hafta konusuldu karşılastırılmalarda şimdi morada yorum yapan ınsanlardan bir maşallah beklerdım ben
..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)