User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
94 sonuçtan 77 ile 94 arası

Konu: s2000&subaru STI

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bişey yazmayacaktım ama neyse ben durumu anlattıkça hala herkes anlamamazlığa geliyor

brurda videoyu çeken ben ve tolga videoyu koyanda ben video ile ilgili bi sorunu olan varsa bana söleisn tamer seni bnm ordaki tanıdığım arklar hariç kimseyi tanımam diosun ama senin o tanıdğın arkadaşların beni senelerdir tanır biz her zmn vidoelarımız çekip koydk şimdiye kadar senin o 4-5 kişiyi tanırım dediğin arkadaşlarınınkilerde dahil maksat eğlence

ama bu şekilde bir video için fırtınalar koparmaya devam etceksen nerde arkadaşlık nerde samimiyet o zmn bir araya gelip 3-5 lafda konuşmayalım nasılsa samimiyet yok

akın mevzusuna gelince akının bana sölediği onun video istememesi geçmek geçilmek deildi işte polis fln gibi şeylerden çekiniodu öle söylentiler fln çıkıo ara sıra çünkü rica etti bende koymadım ztn o olayıda konuştuk akında akşam msnde videoalrını ona yolladım ister paylasşın ister paylaşmasın

ben video bile koyamadan yektanın ben geçtiğini yazdım biyerim filanda eksilmedi ne yekta yüceldi nede ben küçük düştüm

neyse mevzu daha fazla uzatılmasın

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    walla böle videoları görmek isteriz cekene yarısana herkeze tskler

öskür - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı khan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olmeden mezara koymayin bizi, rollingde onde gorelim sizi;
    korkutmaz bizleri musalla tasi, olumune seviyoruz biz subicani
    puhahaahaahaha

veya

ciktim otobana actim gazi, arkamdan gelen evo yesin ................. neyse uzatmiyim hahahahahaahahhaa
    bak ya..mudur nedir senin bu evo dusmanlıgın,acı varmi acitmr kardesimizde alsın bı evo aslan marka kırılına kdr arıza ısıgıda yakmaz ama adamin boynunuda bukmez ahasgjhg

T M R
    Misafir
    cem beni anlamıyorsunuz sanırım, benimde derdim geçmek geçilmek değil, ben fırtına filan koparmadım, aracımdaki sorunu söyledim bumu yani fırtına koparmak, sonra haberim olmadan koyulan videoya hoş karşılamamak mı olay, söylediklerimide farklı yazmıssın senle konustugumuz halde, sonra insanlar bilmedikleri şeylere yorum yapıyor hakkımda. neden bende açıklamamı yapmıyım. benim derdim geçmek geçilmek olsa zaten bişey yazmam çünkü videoda öndeyim. bi düşün bakalım senle merhaba diye tanışıp tokalaşalım, ertesi akşam aracının videosunu haberin olmadan yoruma açık bir yere koyıyım. emin ol bu abes gelir sana.

TT_BOY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    video için teşekkürler arkadaşlar...

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı T M R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cem beni anlamıyorsunuz sanırım, benimde derdim geçmek geçilmek değil, ben fırtına filan koparmadım, aracımdaki sorunu söyledim bumu yani fırtına koparmak, sonra haberim olmadan koyulan videoya hoş karşılamamak mı olay, söylediklerimide farklı yazmıssın senle konustugumuz halde, sonra insanlar bilmedikleri şeylere yorum yapıyor hakkımda. neden bende açıklamamı yapmıyım. benim derdim geçmek geçilmek olsa zaten bişey yazmam çünkü videoda öndeyim. bi düşün bakalım senle merhaba diye tanışıp tokalaşalım, ertesi akşam aracının videosunu haberin olmadan yoruma açık bir yere koyıyım. emin ol bu abes gelir sana.
    tamer şimdi ben orda kendim duymadım bana soradan dediler sizin aranızda geçmiş hp muabbeti bana sölediler ben çünkü sizin yanınızda deildim gece alem vardı cips malzeme toparlamaya bakkala gitmiştim

neyse video filan koysan inan umrumda olmazdı sadece varsa vidodaki sorunun bi nedeni onu açıklarıdm sen açıkladın ztn ok dedim bende dmeekki olay buysa sen geçersin dedim bidahakine

video olayı bu işlerin eğlence kısmı bu işlerle uraşmak zor biliosun hem maddi hem manevi her işte bittikten sonra videosuda tatlı bi çekişme ve bilgilenme açısından çekilir

ayrıca ben fırtınayı videodaki sonuca göre koparıdn dmeiorum sadece video çekilmesi ile ve foruma koyulması ile alakalı diorum yoksa sonuç ztn önemli deil hepimiz arkadaşız arabalar gelip geçici belki sende 6 ay sonra o araba olmayacak demir yığını sonuçta

ama biz hep karşılaşıp yüzyüze bakıcaz

Baran^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu şimdi gördüm.Guzel bir video olmuş bu işlerde gecmekte var gecilmekte s2k güzel yürümüş maşallah.Gecmek gecilmek bu kadar olay oluyorsa rolling yapmanın hiçbir anlamı yok bence..

Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah videolar çok güzel s2k nın seste gidişatta süper.Anlamadığım subyler neden yüksek vites tapa gaz basmıyo?chech engine mi yakıyolar yoksa kırıyolarmı?

T M R
    Misafir
    sonuş önemli değil diyosun, S2K nın 180den sonra uzadığını ekliyorsun, benim arabamın gücünü yazıyosun, tunanın arabadakileri yazmıyorsun. bende sorunu belirrtim zaten ama dışardan arkdaşlar girdi ne art niyetim kaldı ne hırsım kaldı. fırtına koparma olayınıda gerçekten abartıyorsun, yazarken açıklayıcı ve kibar olmaya gayret gösteriyorum. dedim ki video yuda benden habersiz koyulmasını pek etik bulmadım hadi çekim neyse dedim. fırtına koparma gibi bişey yok burda. ama ben habersiz video koyma kosundaki yanlışı tekrar belirtiyorum, bu görüşüme objektif bakabilen insanların çoğunun katılcağını düşünüyorum. ben sadece fikrimi belirttim orda, kırıcı kaba bişey söylemedim, ama kabul etmeyince bunu, fırtına çıkartıyorum oldu. mantıklı düşünüp tabi haber vererek koysaydık daha doğru dah hoş olurdu türünde bi cevap alsaydım, bu durum olmazdı, ama direndin normal olduğuna dair biraz araştırırsak bu camiada telif hakkı olmadan yayınlanan videolar yüzünden ne davalar var. neyse uzatmıyalım konuyu, zevkli bi deneme oldu benim sorunum dışında, olmasa idi, otobandada devam eder adaletli bi sonuç görmüş olurduk. neyse hadi kapatalım sohbete devam

T M R
    Misafir
    Alıntı Baran^ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyu şimdi gördüm.Guzel bir video olmuş bu işlerde gecmekte var gecilmekte s2k güzel yürümüş maşallah.Gecmek gecilmek bu kadar olay oluyorsa rolling yapmanın hiçbir anlamı yok bence..
    baran sende mi eğer geçmek geçilmek olay olduysa diye lafın banaysa, ben zaten bunun olayını yapmadım, yanlış anlaşılmasın.

T M R
    Misafir
    Alıntı Kaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah videolar çok güzel s2k nın seste gidişatta süper.Anlamadığım subyler neden yüksek vites tapa gaz basmıyo?chech engine mi yakıyolar yoksa kırıyolarmı?
    araba yüksek viteste tapa gaz basınca sorun olmuyor, benim düşük oktanlı benzin aldığımdan yada ayardan oldu. ilk defa dün akşam başıma gelen birşey zaten.

Baran^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı T M R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    baran sende mi eğer geçmek geçilmek olay olduysa diye lafın banaysa, ben zaten bunun olayını yapmadım, yanlış anlaşılmasın.
    Tamerim arabanı gördüm maşallahı var ama ben bu roll olaylarını anlamıyorum kesin problem cıkıyor.Roll yaparken gecmekte var gecilmekte.Şöle oldu böle oldu bence gereksiz roll yapılır gecen gecilen cıkar ortaya.Sonraki yorumlar gereksizdir.Ben senın için demedim genel olarak söledim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sti yolda yuruyen en saglam bloklu arabalardan biridir, supersportlar haric hepsinden saglamdir. inanilmaz saglam internalleri vardir 500 hp standart blok gider.

yuksek vites sti niye kiriliyormus, tamer sti i yeni aldi ilerleyen zamanda alisacak arabaya, sti degisik bir arabadir her arabaya benzemez biraz aliskanlik deneyim ister. ankara da varsa turbo atmosferik farketmez herhangi bir s2k, ben benim stila bir gazliyim yuksek vites sinan olsa onunla gazlardik ama askerde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı khan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sti yolda yuruyen en saglam bloklu arabalardan biridir, supersportlar haric hepsinden saglamdir. inanilmaz saglam internalleri vardir 500 hp standart blok gider.

yuksek vites sti niye kiriliyormus, tamer sti i yeni aldi ilerleyen zamanda alisacak arabaya, sti degisik bir arabadir her arabaya benzemez biraz aliskanlik deneyim ister. ankara da varsa turbo atmosferik farketmez herhangi bir s2k, ben benim stila bir gazliyim yuksek vites sinan olsa onunla gazlardik ama askerde
    bende merak ettiğim için sordum ya ztn.Özellikle 2.5 larda çok gördüm kıran hemde stoğa yakın makinalar sadece egzos la yok kötü benzinle bilmem ne parmağım kadar delinmiş bloklarını gördüm.Stock 2.0 WRX bile gördüm kıran hemde stock egzos dahi yok.Ben genelleme yaptım belki ama ben senin görüşlerine katılmıyorum.Gördüklerimi yazdım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gördügün 2.0wrx nasıl kırıldı bilmem ama bilgin varsa yazarsan sevinirim merak ettim? ama şöle bişiyde var alırsan kötü benzini hava sıcaksa tepe gaz basıyım bide klima acıyım dersen o zaman sorunlar başlaya bilir diye düşünüyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tabiki paylaşayım.Bilenler vardır izmir de limontepe de otobanın geçtii yerde outlet magzalarının orda bi petrol ofisi var.Arkadas ordan benzini alıyor yola çıkıyor basma yok asılma yok gaza 1km sonra yolda kalıyor.Gidip aracını çektik çekiciyle servise getirdik.Fotografını çekmiştim bloğun baya büyük bi delik bulursam eklerim.Oranın benizi ztn kötüydü arkadaş bilmeden almış.Hiç basmadım dedi aracıda stock üstü stock bişi.Beklenmedik bi durum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kaan wrx ve 2.5 lt sti lar konusunda haklisin, benim soylemim zaten ej207 2.0 lt yani 2002-2005 stilar icin gecerlidir. 2.5 lt sti larda sekman kanalini kirmayan araba kalmadi, aslinda o isinde cozumu kolay ama stici arkadaslar nedense beni pek dinlemediler(cevremdekiler), 2006-2007 stilarda problem sadece sekman kanalinda yani bir piston atmakla evladiyelik bir motor oluyor neredeyse. soyle ornek vereyim draglarda yarisan iki subarunun birinin blogunda sadece forged piston digerinin ise sadece forged piston ve kol vardi

wrxler ise stilar ile ayni saglamlikta kesinlikle degil, onlarda saglam 3 sene wrx e bindim dyno da 380 veriyordu arabam, hicbir sikinti yasamadim ama stilar ile kiyaslanmaz.

sebebi ne dersen butun ej207 lerin bloklari japonyadaki fabrikada motor atolyesinde tek tekelde toplanir. hassasiyeti 0.005 tir. yani uretim bandindan cikmaz fabrikanin icindeki sti blok atolyesinde herbir parca tek tek balanslanarak uretilir. orjinalden piston kol ve krank forged olarak imal edilir, yataklari da kizil yataktir. sti kranklarinin yag kanali yatak basina 2 adet iken digerlerinde tek kanaldir ve sti kranklari nitrit coateddir. sti kapaklari sodyum filled nitrit kaplama iken digerlerinde yoktur. daha listeyi uzatirirm ama sti hakkaten ayri makinadir.....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2.5 lar konusundaki problemin çözümü için en doğru bilgi senin sölediğin olay ztn.Ben gördüğüm örnekleri verdim yalış anlaşılma olmasın tekrar.Senin verdiğin sti bilgileride güzel ve doğru şeyler tabiki.Neyse konunun temizliği açısından bunları sonrad konuşabilirz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)