bişey yazmayacaktım ama neyse ben durumu anlattıkça hala herkes anlamamazlığa geliyor
brurda videoyu çeken ben ve tolga videoyu koyanda ben video ile ilgili bi sorunu olan varsa bana söleisn tamer seni bnm ordaki tanıdığım arklar hariç kimseyi tanımam diosun ama senin o tanıdğın arkadaşların beni senelerdir tanır biz her zmn vidoelarımız çekip koydk şimdiye kadar senin o 4-5 kişiyi tanırım dediğin arkadaşlarınınkilerde dahil maksat eğlence
ama bu şekilde bir video için fırtınalar koparmaya devam etceksen nerde arkadaşlık nerde samimiyet o zmn bir araya gelip 3-5 lafda konuşmayalım nasılsa samimiyet yok
akın mevzusuna gelince akının bana sölediği onun video istememesi geçmek geçilmek deildi işte polis fln gibi şeylerden çekiniodu öle söylentiler fln çıkıo ara sıra çünkü rica etti bende koymadım ztn o olayıda konuştuk akında akşam msnde videoalrını ona yolladım ister paylasşın ister paylaşmasın
ben video bile koyamadan yektanın ben geçtiğini yazdım biyerim filanda eksilmedi ne yekta yüceldi nede ben küçük düştüm
neyse mevzu daha fazla uzatılmasın