User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
94 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: s2000&subaru STI

^^ANIL^^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alp1903 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim ordaki mesajımda herhangi bi fanatiklik yok yanlış anlaşılma sebebi olan mesajı ortaya cıkardım. siz herhalde başkaları ile karıştırıyosunu bazılarını ben öle internetten birbirlerini kızıştırıcak biri degilim yapmamda bilen bilir beni başka forumlarda. ha sen o an sadece o mesajımı okudugun için böle anlamış olabilirsin orası ayrı konu tabi burda bi yanlış anlaşılma var bu kadar büyütmenin anlamıyo yok benim ordaki mesajımı mesaj sahibi(Cem) gerekli acıklamayı yapardı diye düşünüyorum.

işte olaylar böle büyüyo diye düşünüyorum ben başkasını cümlesinin yanlış anlaşıldıgını göstermek için yazıyorum bir başka birisi bunun acıklamasını yapıyo sonra olaylar büyüyü...

-Anıl sen üstüne alınma bunu burda genelen yazıyorum

sanırım biraz olayı aydınlatmışımdır problem olmasın.
    alp ben üstüme alınmam kardeşim şurda bir avuç adamız yani birbirimize kızarak biyerede varamayız ama ben sana sinirlendim noktayı söledim o msj ı ortaya çıkartmıcaksın bu ortalık karıştırmak gibi oluyo bu konuyu araç sahibide okuyo çünki yanlışmıyım neyse konu uzamasn ınsanlar güzel bilgiler alsın yararlansın muhabbet böle boş sarmasın kardeşim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence tamer evo alsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ayrıca tuttugum takımın sevidigim bi markanın fanatikligi yapılma gayet dogal diye bakıyorum, seviyorum bunun içinde savunmaya geçiyorum isteyen istedigi gibi yorumlaya bilir konu dagıldı kusura bakmayın.

sorunlar giderilir tekrar denenilir videoyu izleriz.

^^ANIL^^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benimde siyasi görüşlerim var bunun için fanatiklik yaparım ama allahın ayısı gelip %50 oy alınca susarım arkadaş ortada icraat var konuşmamak lazım konu dağılmasın

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fanatiklik yapılır ama şahısları birbirine kırdırmadan burda hepimiz bi gaza gelsek fanatiğiz die kapışsak nolcak sonra

biz denemeleri stres atmak için yapıoruz sora burda stres depoladıktan sonra bi manası kalmaz bu işin

Serkan.S
    Misafir
    Alıntı ^^ANIL^^ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benimde siyasi görüşlerim var bunun için fanatiklik yaparım ama allahın ayısı gelip %50 oy alınca susarım arkadaş ortada icraat var konuşmamak lazım konu dağılmasın
    haueha bu şu an şurda çok süper oldu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olmeden mezara koymayin bizi, rollingde onde gorelim sizi;
    korkutmaz bizleri musalla tasi, olumune seviyoruz biz subicani
    puhahaahaahaha

veya

ciktim otobana actim gazi, arkamdan gelen evo yesin ................. neyse uzatmiyim hahahahahaahahhaa

orc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı khan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olmeden mezara koymayin bizi, rollingde onde gorelim sizi;
    korkutmaz bizleri musalla tasi, olumune seviyoruz biz subicani
    puhahaahaahaha

veya

ciktim otobana actim gazi, arkamdan gelen evo yesin ................. neyse uzatmiyim hahahahahaahahhaa
    ahahahaha korkutmaz bizleri musalla taşı :
    sıkıntı yok, o da bizim aracımız
    öteki mi? o da bizim
    diğeride bizim

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tuna nın araba ıyı gıdıo masallah masallah
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

|STI| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    komple eksoz takınca sti larda turbo ya işlem yapılması gerekiyor diye biliyodum (polish) yüksek viteste fazla bar basma olayı bu yuzden olabilir mi acaba?

T M R
    Misafir
    mesajlar uçuşmuş her zamanki gibi neyse dediğim gibi hırsı olan bir insan değilim, herkes birbirini geçebilir gayet normal. tuna da başka forumdan olsun, arkadaşlarımdan olsun tanıdığım bir insan, kalkıpta .idik yarıştırıcak değiliz cem ide burdan görüyordum, akşam tanışmış olduk yüzyüze, tabi inş rc yi kullanan arkadaşsın, yanılmıyalım sonra tabi her ne kdr isim ve plaka verilmesede, insan paylaştığı bir ortamda kendi arabasını ve yorumları haberi olmadan görünce yadırgıyor biraz. bg olayınada gelince ben aslında senle konuşmuştum akşam 320 bg en fazla 330 dur diye, agresif olmayan bi ayar var demiştim, sanırım yanlış anlaşıldı yada başkasından öyle duydun sonra, ki bak 320 330 da değlmiş, 300 310 arası bişey olduğunuda öğrendik net olarak, önemli değil 10 20 bg bu arada anıl dün astrayla geçen sendin sanırım gs tesislerinin orda, sonradan fark ettim selamlaşamadık

Alper D. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamercim sen yanlış anladın galiba herşeyi.ortada bi hırs yok aramızda yaptığınız denemeleri paylaştık.bundan senin haberin olmaması çok doğal çünkü sen bizimle tekrar gelmedin biz otobana çıktık daha sonra sen durmadan devam ettin.ve birçok kişide bilmiyodu arabanda sıkıntı olduğunu çünkü tunadan sonra gidip GP ile de denemiştin.ondan sonra yol ayrımında durdu herkes.gelen geldi gelmyiyen evie döndü.keşki ordayken söyleseydin sıkıntını anlatsaydın.biz gene video koyar ama senin arabanda bi sıkıntı varsa onuda yazardık.sonuçta eğlencesine yapıyoruz bu işleri.ART niyet aramana gerek yok.

T M R
    Misafir
    benim yanlış anladığım filan yok, bence sen yanlış anlıyorsun, işin özü şu, zaten video çekildiğinden haberim yok, hadi çekildi, benim haberim olmadan koyulup yorum yapılması hoş bişey değil, benim o akşam akın görkem yekta okay dışında samimiyetim sohbetim olan bi insan yok, ki okay hariç, akın görkem yekta sağa çekip 4lülerimi yakıp beklediğimde check lambamın yanıdığını görmüştür, konu hakkında konuştuk(birçok kişi bilmiyormuşya ona nazaran söylüyorum, duranların yani arkadaşlarım olanların hepsi biliyordur) bana büyük harflerle art yazarak dikkatimi çekmenin anlamı yok, akşam yüzünü belkide gördüm ama ne isim olarak ne nick olarak seni tanımıyorum ayrıca. otobana çıkmayışımın sebebide arabamdaki sorundur, gelmeyeceğimi belirttim sorundan dolayı, ben herkese sorunu belirtmek zorunda değilim, tanımadığım insanlar vardı, onlarda durmadı zaten, duranlarda biliyor. konuya net olmayan şeyler yazıp gerginlik katıcak yazılar yazılmamasını rica ediyorum. huzuru bozmayalım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gene yanlış anlıosun tamercim ben gene ters birşey söylemedim.ben üzüldüm şahsen arabanda sıkıntı olmasına ama haberimiz yoktu bundan emin olabilirsin.video koyulmasına haberin olmaması için söylüorum sonradan konuştuk akın arkadaşımız istemedi onu koymadık mesela anlatabildimmi.eğer sende gelseydin diye o yüzden söyledim zaten.çünkü bende seni tanımıyorum ilk defa gördüğüm bi insansın.nerden nasıl haber verebilirim sana video var koyıyımmı die.hadi koymuşuz olan olmuş sen senin araban değilmiş gibi davransaydın çünkü videoda sadece görüntü var herhangi bir açıklama varmı senle ilgili lütfen asıl sen kırııcı olma.gerek yok gene bi akşam buluşuruz sohbetimizi yaparız denememizi yapar eğlenip döneriz.yanlış anlaşılıcak bişey yok.

T M R
    Misafir
    sen beni tanımadan hakkımda ne biliyosun art niyet arama yazıyosun ve büyük harflerle, esas büyük harflerle yazmakta bi art niyet var çünkü, zaten yazdığın agrasif bi kelime ve büyük harfle yazıyorsun, bana karşı bi tetikleme bu. bak sende katılıyorsun araç sahibinin haberi olmadan video koyulmanın etik olmadığını ki akına sorduk diyorsun, zaten videoyu koyan sen değilsin cem, ok bana direk ulaşamaz ama akına görkeme yektaya sorarak çok kolay koyulup koyulmaması hakkında fikrim alınabilir. yazılanlarıda iyi okumuyorsun sanırım, senle ilgili açıklama varmı diyorsun ama benim ağzımdan çıkan laflar farklı söylenmiş, sonrada araba benim gibi değil davrancam, bana uygun değil böyle. lütfen ne sen benim hakkımda konuş ne ben senin, ikimizde birbirimizi tanımıyoruz, konu başlık altında farklı noktalara geliyor.

Jan™
    Misafir
    hepimiz kardeşiz arkadaşız gerginlik yok sıkıntı yok..

be relax..

T M R
    Misafir
    I think so

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ok sorun yok.sen öyle diyosan.neden sinirlendiğini anlamadım ama neyse.ne kadarda olsa sonuçta yazılanı okuyosun ağzımdan duymadığın için yanlış anlamış olabilirsin.neyse ben kırıcı olmadan bişey yazmıycam.istersen benle iligi bi sorun varsa özelden tartışalım insanlar yanlış anlamasın.beni orda tek tanımayan kişi sensin o yüzden hakkımda böyle düşünmen gayet doğal.akınada biz sormadık kendisi söyledi.bi videoyu alıp nerelere götürdün valla helal olsun sana.bi hp muhabbetidir aldı başını gidiyo.burda ha cem koymuş ha ben koymuşum ha ce yazmış ha ben yazmışım sen benim yazdıklarımıda cem yazıomuş gibi varsay.ben sakince yazıyorum ama sen sdece okumakla yükümlü olduğuğun için netten ters gelmiş olabilir neyse umarım arabandaki sorunları giderirsin en kısa zaman da.

T M R
    Misafir
    teşekkürler.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)