User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
94 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: s2000&subaru STI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dusuk oktan sebebiyle sikinti yasanmis olabilir ama havalar soguk oldugu icin cok sorun olusturmaz. dusuk oktandan dolayi performans kaybi olabilir, advance multiplier dustu ise ama arabanin kesmesinin onunla iliskisi yok bu olayda.

kesikligin sebebi hava cok soguksa boost biraz artmistir, cunku compensationlarla da biraz oynuyoruz biz. bunun da soyle bir dezavantaji vardi, 1 seneden once mapleri ankarada yapilan birkac istanbul arabasinda map sensoru bitirme sorunu oldu, sonradan bu sorunu cozduk ama 1,5 sene oncesi yapilan bir kac arabada o sikinti goruldu. o arabada ankarada yapilmisti o yuzden yuro istanbula bir geldiginde gozden gecirsin onu. istanbulun normal barometrik basinci 0.99 1 ama bazen 1.02 oluyor, o zamanda en ust barometrik kisma giriyor ve 1.65 de 2 saniye gidildigi zaman MAP sensor high input arizasi yakiyor o ariza da %99 P1144 veya P0108 dur. sikinti yaratmaz.

bu stidaki map gercektende agresif bir map degil yapilmasinin tek sebebi onceden safc ve evc ile yuruyordu bu araba. sahibi arkadasta kesinlikle agresif olmayan(avans) saglikli bir ayar istemisti cunku onceden safc ile abuk subuk bir ayar yapilmisti araba altta zengin ustte fakir kaliyordu. yaklasik guc 300-310 civari.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yuronun yaptigi ayarlarda arabayi hep ben surerim ama senin araban yapildigi gun benim isim vardi, gecikmistim. oz da bizim garaja ugramis o ara, yuroda demis gel ayara cikalim. arabayi oz surmus benim yerime, yuroyla ayara cikmislar

T M R
    Misafir
    evet abi öyle olduğunu öğrenmiştim bende artık bi check ettirim ayarı, dediğin gibi sti çok sağlam makine ama 1 ay oldu kullanalı, daha yabancısıyz, gece gece korkuttu yani

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    P0246 da olabilir oda ayni sebepten yaniyor zaten

sikinti yaratacak birsey soz konusu degil merak etme

yuro veya oz bir elden gecirsin veya ankaraya yolun duserse iki dakikada bende hallederim kolay.

bence sende al arabaya bir cameraman s2k ci arkadasta alsin deneyin bir gorelim bakalim 180 190 da ne oluyor

T M R
    Misafir
    yani ayardan boost kaçmasını mı engellemek lazım. boost limiti gibi bişey mi konulcak?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gusel olmuş...
    s2k baya suprısci sanırım normal sartlarda ımkansız gibi top sppedte ustun olması lazım sankı stı ın, bide o kadar hp ılavesı var extra mutlaka almalı topta:S....
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hahaha yine videoya bakıyorum ilk mesajlara bakyorum sonra olay ortaya cıkıyo cidden kulaktan dolma bilgilerle nelere geliyo olaylar burda gördüm maşallah sti düzeltilsin 180den sonrasını görmek istiyorum acıkcası yine gecer umarım iyi gidiyosa ayrıca 252hp falan cıktı dediniz 330hpden fazla oldugu sölenen bi sti ile normalde zaten yine bu video ortaya cıkmazki :?

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı T M R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araç benimdir. öncelikle biraz söylediklerim saptırılmış, ben 330 üzeri diye bişey demedim, arabada greddy komple egzos, yüreğirin agresif olmayan bi programı var, 320 330 arası bg dedim. geçme mevzusunada gelince, evet ben öndeydim doğrudur, 190 dan sonrada S2K beni geçti, nasıl geçtiğinede gelince, ben samimi bi arkadaşımın ricası üzerine geldim ve asla hırs olmadan geldim, deneme için 100 oktan almam gerekirken, 97 oktanla geldim ve arabada haliyle 5. viteste 5000devirde iken oktan düşüklüğünden benzin kesti check lambasını yaktı, zaten arabamıda alalı 1 ay oldu, daha yabancısıyım, direk gazı bıraktım, ordaki arkadaşlarda bilir sağa çekip dörtlülerimi yaktım, görkemde görmüştür check lambamın yandığını. tuna nın arabası güzel yürüyor ama orda geçemezdi beni bunlar olmasaydı. 5.vites 5000 devirde boostumun en güzel geldiği devir. eğer aksi bi durum varsa, alırım 100 oktan deneriz birdaha, görülmüş olur netice. birde video yu koyarken keşke bi haber verilse daha hoş olurdu, haberim olmadan video çekilip buraya koyulmasını pek etik bulmadım.

ben videoyu koyarken ne senin adını söledim ne plakanı verdim sadece bir deneme videosu olarak koyuldu burda hırs yapma filanda yok olanı söledik demekki arabanda problem olduysa birdahakine sende geçebilirsin bunlar önemli deil

bu forumda her zmn denemelerimizin videolarını koyarız tartışırız yeni şeyler öreniriz herkes az çok bazı konularda bilgi sahibi çünkü diğer formlardaki gibi offf manyak araba,uçuo be gibi saçma yorumlar olmuyo dikkat edersen bilgi paylaşıoruz

^^ANIL^^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı .CeM. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben videoyu koyarken ne senin adını söledim ne plakanı verdim sadece bir deneme videosu olarak koyuldu burda hırs yapma filanda yok olanı söledik demekki arabanda problem olduysa birdahakine sende geçebilirsin bunlar önemli deil

bu forumda her zmn denemelerimizin videolarını koyarız tartışırız yeni şeyler öreniriz herkes az çok bazı konularda bilgi sahibi çünkü diğer formlardaki gibi offf manyak araba,uçuo be gibi saçma yorumlar olmuyo dikkat edersen bilgi paylaşıoruz
    bende tam buna yakın bir yazı yazıcaktım cem elıne sağlık bazı arkadaşlar mevzuyu hemen fanatıklık derecesıne cekmıs yanı bu arkadasta sulhı ahahahah kacma gel buraya kanka: burda guzel yorumları yapıyrz kımse bısı ıddaa etmıyo stı da bır arkadasımız sonucta arabasındakı problemı halleder tuna da bızım kardesımız oda gelır denerler herkez yıne arabasını gorur kesınlıkle hırs olmaz bu bole olmalıdır zaten ve bu youtube ye herkez ıstedıgı goruntulerı koyuyo zaten ona fazla takılmamak lazım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    subaru 330 hp yada üzeriymiş araç sahibi arkadaşımızın sölediğine göre
    http://www.youtube.com/watch?v=TH8bhspK4hA

söledikleri buna herhalde birazda kimin söledigi 330hp üstü?

Vtec-SEDAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hatta koyulan videolar sayesinde buraya yazılmış ve khan gerekli açıklamayı yaparak hata kodlarına kadar yazıp sorunu çözdü videoları koymak bir nebzede olsa işe yaramış demektir ki
    amaç tamamen bundan ibaret.. 2 aracada tebrikler sorunsuz bir video daha gelirse herkeste aydınlanmış olacak
    "Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alp1903 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kavga mı çıkarmak istiyosun sti senin mi kardeşim hayırdır niye bu bişeyleri çıkarma gösterme çabası adam yanlış anlamış bu kadar basit ama burda olayı saptırmayın adam 330 üstü dedi araba 330 çıktı 250 çıkmadıki hemde ne gerek var burda tartışmamı yaratalım sen bole demişsin felan die komik olmayalım güzel kardeşim yapmayalım böle şeyler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alp1903 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    .ötümden uydurmadım heralde orda öle bi konuşma geçmiş denemeden önce ben anlamam subarudan filan hatta ben standart sanıodum arkadaş yeni akmış filan dediler sora egzostu gördüm yoksa beyin yapınca kaç beygir egzost koyunca kaç beygir ben bilmem subaruyu fln merakta etmem yani ben orda geçen bi muabbeti söledim

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamerin birsey soledigi yok ama ne hikmetse onun adina marka fanatikligi yapilio . Tamer aciklamis ki daha yeni aldi aracini ilk kez bende yasadigimda korkmustum gercekten o an dan die bi kesilme gicik edio adami , fanatiklik yapmayalim msj atarken tartarak yazalim
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ^^ANIL^^ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kavga mı çıkarmak istiyosun sti senin mi kardeşim hayırdır niye bu bişeyleri çıkarma gösterme çabası adam yanlış anlamış bu kadar basit ama burda olayı saptırmayın adam 330 üstü dedi araba 330 çıktı 250 çıkmadıki hemde ne gerek var burda tartışmamı yaratalım sen bole demişsin felan die komik olmayalım güzel kardeşim yapmayalım böle şeyler
    ya anıl orda öle bi muabbet geçmiş yanlış anlama filan yok abi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tamerin birsey soledigi yok ama ne hikmetse onun adina marka fanatikligi yapilio . Tamer aciklamis ki daha yeni aldi aracini ilk kez bende yasadigimda korkmustum gercekten o an dan die bi kesilme gicik edio adami , fanatiklik yapmayalim msj atarken tartarak yazalim
    aynen öle mustafa ben böle fanatıklık oldumu çıldırıyorum abı bak adam sorun yaşamış bu konu hakkında ne güzel bilgi sahibi oldu bizim burda bu konuları açmamızın amacıda bu olmalı altında başka şeyler aranmasın tamer şimdi kafasındaki soru işaretlerini çıkardı arabaya ne oldunu anladı bu yönden bakalım olaya lütfen..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya anıl orda öle bi muabbet geçmiş yanlış anlama filan yok abi
    abi tutki sen yanlış anladın 330 demişler sen 330 üstü anladın hadi öle kabul edelim 330 la 330 üstü arasında dağ mı var 330 üstü diyince 340 350 anlarım ben 400 değil olabilir dielim abi ben onu diorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ^^ANIL^^ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi tutki sen yanlış anladın 330 demişler sen 330 üstü anladın hadi öle kabul edelim 330 la 330 üstü arasında dağ mı var 330 üstü diyince 340 350 anlarım ben 400 değil olabilir dielim abi ben onu diorum
    yani neyse teknik yorumlar alalım konu dağılmasın

bu arada yanlışlıklada olsa maskeli beşler kıbrısa gitmeyin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim ordaki mesajımda herhangi bi fanatiklik yok yanlış anlaşılma sebebi olan mesajı ortaya cıkardım. siz herhalde başkaları ile karıştırıyosunu bazılarını ben öle internetten birbirlerini kızıştırıcak biri degilim yapmamda bilen bilir beni başka forumlarda. ha sen o an sadece o mesajımı okudugun için böle anlamış olabilirsin orası ayrı konu tabi burda bi yanlış anlaşılma var bu kadar büyütmenin anlamıyo yok benim ordaki mesajımı mesaj sahibi(Cem) gerekli acıklamayı yapardı diye düşünüyorum.

işte olaylar böle büyüyo diye düşünüyorum ben başkasını cümlesinin yanlış anlaşıldıgını göstermek için yazıyorum bir başka birisi bunun acıklamasını yapıyo sonra olaylar büyüyü...

-Anıl sen üstüne alınma bunu burda genelen yazıyorum

sanırım biraz olayı aydınlatmışımdır problem olmasın.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)