Hallet özel işlerini bunlar çok önemli değil..Hgt burak selam gönderdiAtlarım üstünden tayyar mayyar dinlemem diyo
![]()
Hallet özel işlerini bunlar çok önemli değil..Hgt burak selam gönderdiAtlarım üstünden tayyar mayyar dinlemem diyo
![]()
Aleyküm selam. Zamanında bizim VTi lar onun HGT sinin üstünden çok atladılar.. Hala o gitmeyen arabaya mı biniyor bu acemi![]()
![]()
![]()
ooo kadir abi ayıp ettin şimdi forma kımse yazmadı aksam ve sabah sımdı tıkır tıkır yazıolar bulusma olmus haberım yokneyse artık haftaya bi aksilik cıkmazsa aranızdayım arabam da tamamlanmıs olucak nurettin baba son ayarları halledıyor bende kısmetse bomba gıbı aranızdayım
saxo çağlarmı..
gsıla nası oldu onun baya denk sanırım....
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
teşekkürler...![]()
Sorun olur mu bilmiyorum, ben sorun olmasın diye söyleyeyim dedim, Kadir abi de söylemiş zaten arkadaş rica etti diye
sorun oluyorsa diğer forumda da yayınlanmasaydı. videoları izledim sakat bir durum yok. ha illaki burda yayınlanmasın denmişse, o zaman bu foruma karşı bir tavır var diye düşünürüm ben...
bizler geçilmez değiliz kardeşim bizler geçilsek dahi gururla videomuzu yayınlarız eğer geçilme korkum vasa zaten yarışmam videoyada çektirmem
İstediğimiz yerden hallederiz..Bir kişide video olmasın demiş bizde tamam demişiz..Dallandırmanın manası yok,
Arkadaş rica etmiş konmasın demiş, Kadir abi de belirtmiş durumu. İstese arkadaş buraya da konu açar koyardı. Arkadaşın biri buluşma ayarlıyorsunuz video koymuyorsunuz demiş, kendi aramızda buluşma ayarlanınca video konacak diye bir kural mı var?
Arkadaş paylaşmak istediği yerde paylaşır, buraya konmasını istemediyse de bir düşüncesi vardır. Arkadaşın rica ettiği belirtildiği için söyledim sadece
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)