Honda Hayat Onda YAAA
geçiceksiniz ya arkadaş koymayın demiş mişde youtube a koymuş daha ne olsun bence tt ye üye deil arkadaş üye olsa kesin burayada koyar.
Honda Hayat Onda YAAA
geçiceksiniz ya arkadaş koymayın demiş mişde youtube a koymuş daha ne olsun bence tt ye üye deil arkadaş üye olsa kesin burayada koyar.
Arac sahibinin ozel isteği üzerine video linklerini kaldırılmıştır. Isteyen arkadaslar diger siteden veya bazı arkadasların dedigi gibi MSN uzerinden videoları paylasabilir.
Bulusmalar buradan veya istenilen yerlerden ayarlanır, video konulması gibi bir zorunluluk yoktur.
KA Style
kardeş şimdi bu konuyu direk bana bağlamanın bi mantığı yok diğer yazılan yorumlar neden siliniyor neyin pesindesin sen anlamadım burda beni kötü adam ilan etmeyemi çalısoyorsun lütfen kurucu olarak üzerine düşeni yap diğer yorumları tekra yayınla
bak arkadasim öncelikle emir kipiyle konusma,
forumdaki yöneticiler silinen mesajlar icin acıklama yapmak zorunda degiller,
gerek duyulursa bu yöneticiler arasinda tartisilir.
seni kimse kötülemeye calismiyor ama videodaki arkadasin kararina saygili olmak durumundayiz...
keyifli forumlar..
Experience is what you get when you don't get what you want.
İbrahim ; bazı mesajların silinmesi iyi olmuş..Muhabbetler kırıcı noktalara geliyor..Bu başlık zaten amacından çıktı ..daha sünmesininde faydası yok...Siz körfezde yapacağınız organizasyona yoğunlaşınHaber bekliyoruz sizden...
sizin gibi abilerimizi körfezde görmekten gerçekten gurur duyarım biz yaptığımız her organizasyona sizin gibi gerçek ve profesyonel olan kişileri ağaırlamaktanda bir ev sahibi olarak seref duyarız
konu sahibi chiefkadir nickli üyemizle konustuk,
istegi üzerine konu amacini aştığından kitlenmiştir.
saygılar...
Experience is what you get when you don't get what you want.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)