ewt bi ctr video bekliyoz ne zaman geliyor havalar nasıl Ankara'da ?
Onur ; Sonerle veya fatihle deneriz bir zaman illakide bizim bu tork sorununu çözmemiz lazım![]()
Sende gelirsen bu hafta sonu hava iyi olursa yaparız bi buluşma tabiki![]()
sen nezaman ıstedınde ben gelmedım ayıpsın benımde arabam bıtmıs olur bu zaman ıcınde guzel bı bulusma ve vıdeolar cıkar eglenırız
evet hafta sonu uygun olursak deneriz tabi canım, maksat adrenalin olsun... Fatih dün beni 2 kez aradı ama sanatsal faaliyetlerden ötürü deneyemedik![]()
![]()
saxo, gti, vti, RS, RC, CTR li cümbür cemaat bir deneme yapmalı![]()
fatih-çağlar-ibo üçlüsü organizasyonu en iyi şekilde yapar tahminimce![]()
![]()
Erkayada bende daha önce vti ımile ölçtürmüştüm 1 gün arayla ilkinde 151 verdi ertesi gün hiç bi değişiklik olmadan 159 vermiştitekerlek gücünüde 93 falan vermişti
type- R ıda ölçtürdüm 216.7 Verdi..ama erkaya ya güvenmiyorum..
kardeş senin arabayı Erhan chiplemeden önce 177 değilmiydi ..chipleyince 174 e mi düştü ? maşalah iyi chiplemiş )
kardes bence marka bı chıp denesen wimmer superchıp veya upsolute gibi gercı karar senın ama bu seyyar chıp işi yapan lara ne kadar guven olur bılınmez sonucta beyın programını okuyup gonderıyoruz dıolar ustune yazıolar dıolar ama limitoru aşşagıya cekıp gerı vermedıklerı ne ***** bence bırde marka denedıkten sonra dynoya cıksan daha saglıklı olur..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)