USTAaa Nickli Üyeden Alıntı herkese cok tesekurler,arac stage 2+,burda gazlarken methanol kullanmadık aracın yazılımı revo mu
UMTT Nickli Üyeden Alıntı aracın yazılımı revo mu Evet..
'' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' : http://detayciyim.blogspot.com/
typermelih Nickli Üyeden Alıntı allahım esirgesin daha gider yanlız top speed değil bu daha gider 2 plus araçlar 280 nin altını görüyor aynen öle,daha gideri var
BAŞTAŞ PERFORMANCE
USTAaa Nickli Üyeden Alıntı aynen öle,daha gideri var baya bi gideri var USTAaa
USTAaa Nickli Üyeden Alıntı aynen öle,daha gideri var metin abi naptın boost u taktın mı? nasıl oldu ? aldın aleti bizi aramayı unuttun
usta maşallah kardeşim,e e bunu ben görmedim kutlamak lazım
VTS
Antalyalogy Nickli Üyeden Alıntı Usta ayağına sağlık yanda yürüyen Hüseyini niye çekmediniz ya ahahahaha ? Allah kaza bela vermesin.. ben seni yürütcem yanımda merak etme..)
Baştaş Performance Mangal Team
hüseyin07 Nickli Üyeden Alıntı ben seni yürütcem yanımda merak etme..) Yanında olmaz çelik halatla arkadan (bayağı bir arkadan ) olabilir Neyapalım 6. vitesimiz yok diye ahahahah
UMTT Nickli Üyeden Alıntı metin abi naptın boost u taktın mı? nasıl oldu ? aldın aleti bizi aramayı unuttun aldım Umit,2 gün önce taktırdım SAAT gibi çalışıyor,teşekür ederim
maaşallah aracımıza,USTAaa bidahaki organizasyonada çuprada gidicem haberin olsun
GOKTAN Nickli Üyeden Alıntı maaşallah aracımıza,USTAaa bidahaki organizasyonada çuprada gidicem haberin olsun nasıl yaniyoksa bir cupra daha mı gelıyor Antalyaya ?ohh yeeee
USTAaa Nickli Üyeden Alıntı aldım Umit,2 gün önce taktırdım SAAT gibi çalışıyor,teşekür ederim iyi iyi güle güle kullan abi bu da tanısmamıza vesile oldu
GOKTAN Nickli Üyeden Alıntı maaşallah aracımıza,USTAaa bidahaki organizasyonada çuprada gidicem haberin olsun bende bende bendeee
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları