böyle gizemli olunca daha iyi mi yürüyor?
245 hp'lik halinin yürüyen videosu var mı?
Printable View
böyle gizemli olunca daha iyi mi yürüyor?
245 hp'lik halinin yürüyen videosu var mı?
245 Hp halinin kadran video var ilk başta 80 - 170 kmh
Tel numaram 0537 927 42 43 denemek isteyenle deneriz araç Stock Type R ı rahatça geçiyor emin olabilirsiniz Şuan aracın Yağ soğutucusu patladı o yüzden sizlere güzel videolar çekemiyorum yapılınca çekicem inşallah. aracı günlük 150 Hp kullanıyorum Sadece Rollerde 245 hp kullanıyorum. 1.6 VTi ile yürürkende araba 180 bile değildi 150 Hp 300 Torktu Başka bişey söylememe gerek var mı bilmiyorum internaller Stock halde bu gücü çıkarmak mantıklı değil bende bilmiyorum nasıl çıktı Çok merak eden varsa arasın MEgachips'i öğrensin... Tabi söylerse Ben olsam bende söylemem bi imkansız başarılmış durumda. Stock internaller Ne kadar dayanacak orası meçhul zaman göstericek :)
burası techturkey burda hiç bişi gizli kalmaz illa çözülür sırrı :) hele imkansız deniyorsa kesin olarak bulunur :)
typerlara atar vay be :D
Yarın araç biterse ataşehire gidicem :) 1-2 S2000 - Type R Videosu çekerim sizlere :D
anıl yarın viraja gelicekmisin yeni haliyle bi yürüde görek :D bu arada Ali ben tanıdınmı?? kırmızı vosvos falan filan :D
1.7 DTI almaya gidiyorum :)
hadi bakalım , megachips'e tebriklerimi sunarım ;)
Aynen Ne kadar 1.7 O kadar şaka makinesi Herkes 1.7 alsın yükleyelim 1.7ciler grubu kuralım :D
4 kapılı 1.7 DTi larda Var aslında tek tükte olsa araştırılıp bulunabilir ama normalinden 3 bin felan pahalıya satılıyor :)
Corsa almak en kolayı yanlız.. :)
Yüklemekte Kolay Berkay Corsa alacakları korkutmayalım :D Asıl zor olan Düzgün Corsa alabilmek eğer Kötü bir 1.7 DTi denk gelirse değil yüklemek orj kullanımda yaka silktirir adama temizi olursada yüklesenizde sorun çıkartmıyor :D
Anil bu ne sır kardeşim ya millet burda bişey yapmadan önce soruyor ediyor ki yanliş bişey varsa önceden öğrenir ona göre tedrir alir diye.
Maşallah aracin cok güzel ama cok güldüm vti roling videona nie öyle kasintili direksiyon tutuyorsun :D