User Tag List

Sayfa 12/17 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon
309 sonuçtan 210 ile 228 arası

Konu: REG 106 vs JB 106

Ferhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İBRAHİM_MEY_GTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araçlara maşallah güzel denemeler olmus az cok tahmin etmişti neyin ne olacagını REG ayrıyetten maşallah selçuk benle denemenden sonucun ne olcagını anlamıştım
    şindi JB ile denememin ne olcagını az cok tahmin ediyom
    Gecen gun tahmin edememistin diemi gelmedin gebze mc e?

BthnKrkt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orcunnn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    batu sen çok zıplıyorsun herşeye canımı sıkmanın en son noktalarındasın çok bilmişlik yapma babasının dizelcisi sen git rakiplerinle dene dizellerle bas yaşıtlarınla bas yoksa ben sana b.. anladın
    Cok bilmislik yaptigim yok o gecede sen denemek istedin denedik yaninda gidince sorunmu oldu ? Bascam felan yasinin adami ol bence hirsini milletten alamayip banma sarma. Bu olayin yaslada alakasi yok babasinin dizelcisi derken benim kendime ait 5. Arabam babamin arabasi altinda konuyu rolling disina saptirma.

orcunnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı oğuz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    taraflara fazla yüklenilmiş,denemeden önce sonuç belli değildi herkes sonunu düşünüyordu da şimdi..
    gs-fb derbisi gibi oldu. maçtan önce hepimiz kardeşiz futbol dostluk centilmenlik,maçtan sonra..
    ben kızdıgım tek konu o zaten arkadaşız diyoruz gittik söyleidm herkezde duydu benim aracımla ben 3 4 kere sıkmam lazım siz başka araçla deneyin dedim yok illa senle deneriz ilk dediler bende o zaman kese kese giderse bırakırım dedim tamam dendi ve sonra o kestigi videolar 4 deneme diger 3 deneme nerdeyse ama bende var eklenecek . şimdi onun aracıda şişiyormuş o zaman neden çıkarken söylemedi sen git kendin bas bizim ısınmaması lazım diye şimdi o videolar eklenerek geçtim deniyor ve arkadaşlıktan behsediliyor herkez işine baksın
    Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
    DR.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı BaTu-Rc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cok bilmislik yaptigim yok o gecede sen denemek istedin denedik yaninda gidince sorunmu oldu ? Bascam felan yasinin adami ol bence hirsini milletten alamayip banma sarma. Bu olayin yaslada alakasi yok babasinin dizelcisi derken benim kendime ait 5. Arabam babamin arabasi altinda konuyu rolling disina saptirma.
    20 yaşında 5 araba demekki 2 yaşında çalışmaya başlamışısın gerçi yine kurtarmaz ama neyse. benim kunularıma gereksiz milleti kışkırtmak için ugraşma tutunmuşsun bi yerlere gidiyorsunuz

evet senle denedim maşşallah araban mermi gibi çok begeniyorum senin aracınla bi sıkıntım yok geçsende fark yapmaz ama orda abi diyip burda yok video nerden o söyle oldu böyle çok heyacan yapma sen mahalede misket oynarken ben gaz basıyordum o zaman nerelerdeysdiniz yine selçuk yine mami abi ben belli kişiler işte o yüzden bak dalgana yoksa ben sana yaşımın gerektigini yaparım bundan emi ol
    DR.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende 14 yasimdan beri offroad yapiorum burda yeniyim ama cok merak ediyosan gezenbilire yaris offroad etkinlikleri konuilarina gir bak. Benim ortaligi kizistrdgim yok EV nin gidisine gore yorum yaptm ve cepten girdigim icin videoyu sordum ? Ortalik nerde kizisti cozemedim. Benden buyuksun gene abi derim ama senin bu gereksiz tavrina anlam veremiyorum. Birde sitede tek babasinin aldigi arabaya binen ben degilimdir herlade herkeze bole mi diceksin ?

shero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    reg masallah mami abi bi zmn bi liste yapmıstı crm cıkan araclar hakkında reg ekle artık mami abimasallah
    Pasaoglu Chip Tuning - İzmir Yetkili Bayii

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı BaTu-Rc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende 14 yasimdan beri offroad yapiorum burda yeniyim ama cok merak ediyosan gezenbilire yaris offroad etkinlikleri konuilarina gir bak. Benim ortaligi kizistrdgim yok EV nin gidisine gore yorum yaptm ve cepten girdigim icin videoyu sordum ? Ortalik nerde kizisti cozemedim. Benden buyuksun gene abi derim ama senin bu gereksiz tavrina anlam veremiyorum. Birde sitede tek babasinin aldigi arabaya binen ben degilimdir herlade herkeze bole mi diceksin ?
    ordan attılar heralde ya oglum bak işine yaa manalı konuşmayacan o zaman okey
    kimim arabasına binersen bin binede çok ırgalamaz ama herşeyi vicdanız dinleyerek konuşun tamam bi videoda yarım boy önde geçiyor bilmem ne yapmış reg deniyor mesala anladın ilerde jb öne geçiyor ama onu kmse görmüyor tabi artık buraya yazmıyorum kendim konu açıcam su videoyu yüklenirse artık verem oldum
    DR.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kimim arabasına binersen bin binede çok ırgalamaz ama herşeyi vicdanız dinleyerek konuşun tamam bi videoda yarım boy önde geçiyor bilmem ne yapmış reg deniyor mesala anladın ilerde jb öne geçiyor ama öne geçiyor onu kmse görmüyor tabi artık buraya yazmıyorum kendim konu açıcam su videoyu yüklenirse artık verem oldum
    bişey sorucam ama 5 vitesde jb 300 mü yapıyo??
    nasıl öne cıkıyo onu anlamadım

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Orçun neden videolar yüklenemiyor dün akşamdan beri
    Sıkıntı nedir tam olarak ?
    youtube kaynaklı mı ?
    Videolar mı çok MB ?
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben 30 a aldım adam 31 dese almayacaktım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kimim arabasına binersen bin binede çok ırgalamaz ama herşeyi vicdanız dinleyerek konuşun tamam bi videoda yarım boy önde geçiyor bilmem ne yapmış reg deniyor mesala anladın ilerde jb öne geçiyor ama onu kmse görmüyor tabi artık buraya yazmıyorum kendim konu açıcam su videoyu yüklenirse artık verem oldum
    Yok atmadilar artik standart arabayla offroad deil yaris araciyla mahalli yarislara basliyacagim icin pek girmiyorum. Ben gordugumu yazdim merak ettigimi sordum videoyu ben cekmedim. Cekene bisey diceksen ondan alinti alarak yaz dedigim gibi baskasina kizip bana yazma benimde bu son yorumum olsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı shero Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bişey sorucam ama 5 vitesde jb 300 mü yapıyo??
    nasıl öne cıkıyo onu anlamadım
    izleyince görürsün milletin 1 boy önde görüldügü anlardan bahsediyorum 1 boy önümde geçiyoruz herkezin önünde sonra ben kafaya geçiyorum izlersiniz
    DR.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Cliosportve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Orçun neden videolar yüklenemiyor dün akşamdan beri
    Sıkıntı nedir tam olarak ?
    youtube kaynaklı mı ?
    Videolar mı çok MB ?
    570 mb dı küçültüm şimdi evde dün internete bişey oldu kapı kapı internet aradım yükledim ama açılmıyor şimdi tekrar yüklüyorum bakalım ne olcak
    DR.ECU

aLperTunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya beyler yeter artık bi adam akıllı yorum yapın ya.. yok jb 300 mi yapıyor yok öyle yok böyle bu ne ya.. bi insanın üzerine bu kadar gidilmez.sizin yaptıgınız milleti birbirine düşürmekten başşka bişey değil vallahi.

Az yaptıgınız yorumları tartın ölçün öyle yazın..çoluk çocuk gibi herkes birbirine laf sokmaya *** etmeye çalışıyor.ayıptır ya!!

merak etmeyın hafta sonu EV ile denenecek görecem hepinizi yüzünü bakalım pazar günü ne yorum yapacaksınız..sizin metametiğiniz JB yi çözmeye yetmez.BUNU BİLİN!! gidin doktora yapın çok bilmişler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya beyler yeter artık bi adam akıllı yorum yapın ya.. yok jb 300 mi yapıyor yok öyle yok böyle bu ne ya.. bi insanın üzerine bu kadar gidilmez.sizin yaptıgınız milleti birbirine düşürmekten başşka bişey değil vallahi.

Az yaptıgınız yorumları tartın ölçün öyle yazın..çoluk çocuk gibi herkes birbirine laf sokmaya *** etmeye çalışıyor.ayıptır ya!!

merak etmeyın hafta sonu EV ile denenecek görecem hepinizi yüzünü bakalım pazar günü ne yorum yapacaksınız..sizin metametiğiniz JB yi çözmeye yetmez.BUNU BİLİN!! gidin doktora yapın çok bilmişler.
    DR.ECU

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    570 mb dı küçültüm şimdi evde dün internete bişey oldu kapı kapı internet aradım yükledim ama açılmıyor şimdi tekrar yüklüyorum bakalım ne olcak
    Bazen bendede oluyor öyle
    Hepsini aynı anda yükleyince yapıyor genelde
    Tek tek yükleyince genelde sorun olmuyor
    Umarım bugün içinde halledersin
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben 30 a aldım adam 31 dese almayacaktım.

otto24 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Cliosportve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bazen bendede oluyor öyle
    Hepsini aynı anda yükleyince yapıyor genelde
    Tek tek yükleyince genelde sorun olmuyor
    Umarım bugün içinde halledersin
    insallah bakalım çok az kaldı insallah açılır,
    DR.ECU

orhan_guney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pek hafta sonu beklemeyin.ibo nun aracının satılma ihtimalı var.
    Alıntı aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

DRİLL
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

...

izleyince görürsün milletin 1 boy önde gördügü anlardan bahsediyorum 1 boy önümde geçiyoruz herkezin önünde sonra ben kafaya geçiyorum izlersiniz
    bak güzel arkadasım anlamadım konu su rtamam deidğin belki doğrudur saygı sonsuz ama söyle baksak konuya her viteste bence sana 2 boy atıyo 4 vites kadar 6 boy desen 5 vitese atınca 6 boyu nasıl kapatıyosun mantıklı bi cvp istiyorum sen eğerki üst devilerde nos basıyosan oda bi baska mesele saygılar.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)