Alpertunga senelerdir 106 ya gaz basiyorum sismiyo demissin .. Acaba kac seneder 106 ya gaz basiyosun bide bindigin 106 lar icinde chip filitre egzos harici bi 106 in oldumu ..
prcusonnali sen nasıl haber verceğinden bahsediyon biz oraya gelmek için sapanca gölünün üzerinden gittik.Adım başı ekiple karşılaşıp stop ettik arabayı,petrole daldık.hakeza her gişede ayrı dert..Orda çıkıp gazlamak güzel oluyordur bencede ama yoldan gelmek kolay değilKaput bagajdan bahsetmişsin kimse takıcak demedi diye, kimse takmayalımda demedi.
DTi
Ya alper oyle bi laf konusuyosunki gelde kizma ya alla alla ulan ben inaniyorum kesiklik yaptigina sen bnm arabamin sistigine inanmiyosun kac senedir 106 ya bindinde boylesine binmedin bu hizlisi onun icin seenin gormemen normal ben gordum abi gorucegimi bana gorede o senin dedigin kesikligi bnm arabamda bi yapip bi yapmiyor ona bakarsan sikinti yok biz e 5 te tam o sicak ben soguk bastim gordum ne oldugunu gorenlerde var Ben yine ondeyim
Burdan bilmislik yapmanin anlami yok bi araba 4 kere gececek sen sadece birinde 5 i vitese atinca yanina gelicen hee ...ikinciside bu araba siser iddasina giren varsa DBN baglanir ust uste 5 kere basilir sureler olculur bak bakalim sisiyomu sismiyomu ..
Su dd nin kaput bagaj mevzuauda ben telefonda omere nette boyle konusmalar gecer sok orj tak dedim oda ben boyle gelicem speclere yazilir gecsemde gecilsemde dedi ben oky eyv dedim
E adam o kadar yol geldi bi araba ile bile deneyemedi suanda ne dese hakli o kadar yol o kadar yakit yazik oldu ayagina saglik kardesim
ya arkdaş konu halloldu hala laf söylüyon bana sanki bi uzaktan sen geliyon.. eğer polis ten korkuyosan çıkmıcaksın otobana ben kaçkere bağlandım hala makemelerele uğraşıyorum genede geliyorum sen kançkere polisten kaçtık diyosun orası ortak nokta sonuçta senin geldiğin yol kadar herkez okdar yol yapıyo sonuçta ben diyeceğimi dedim.... kaput bagaj takılacaksa herkez taksın takılmıyacaksa kimse takmasın bukadar basit.... ben takarım demeyle olmuyo bu iş ortak karar alınır....
Alper kardesimm senden beklemediğim bir yorum olmus jb isitip gelişeymiş ozaman kac haftadır bahane yok deniyor orcun arkadasımız bahanesiz REG suan 1 numara
by CRM SUKİ &by ecufast ALPER performans
bu arada konya daldık REG e maşşalahımızı eksik ettik .:maşşallh:.
benden önce oralara gidersen böyle dışardan çekimlerle uraşır durursun işte![]()
İlk önce diğer araçlara maşallah selçuk kardesim sana kocaman masaallah görünen o ki reg en onde eeee garaj Crm olunca liderlik herzaman araçlarımızın ilk vasfı oluyor Suat abi ve Alper abi herzaman farkını konusturmuslar.
kaç senedir 106ya bındığımı nasıl bindiğimi sen iyi biliyorsun
daha düne kadar şimdi 52 lerle gaz basan adamların 106 ları yoktu senınle biz gazlarken hatırladın sanırım..
şimdi 52 li 106 doldu ortalık.allah herkesin tekerini düz bastırsın..
Bu arada jb bizde orcunla aramızda ayrı gayrı yok aylardır gazlıyoruz hiç jb şişmedi şimiyorda!bunu anlatmaya çalışıyorum!
REG şişiyor jb patirdiyo ama bir araba hep onde oda gergin Reg😉
by CRM SUKİ &by ecufast ALPER performans
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)