User Tag List

Sayfa 4/17 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon
309 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: REG 106 vs JB 106

percussionali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sipahi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    VE vts hep fiberli basıyodu? kaçkere gördüm.Teneke takmıcaz onu yapmıcaz bunu yapmıcaz diye bir konusma geçmedi birisinde headers birisinde bilmemne ..hersey eşitlendimide benim kaputuma kaldı iş Ben böyle basıcam haberiniz olsun.Doğrdur tamam ue çıkmamış.Uzatcak bişey yok ali .Sana hayrlı gunler.
    konumuz vts değil UE sonuçta... vts in zmanındada bi AC vardı ortalıkta bukdar atarlı 106 yoktu typer vs vs ile atarlı arabalarda takıyodu kaput flan 106 için takmadı neyse konumuz vts değil sonuçta

neyse se eksikler biter tekrar denenir. san iyi günler

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alpertunga senelerdir 106 ya gaz basiyorum sismiyo demissin .. Acaba kac seneder 106 ya gaz basiyosun bide bindigin 106 lar icinde chip filitre egzos harici bi 106 in oldumu ..

yoshimura - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı percussionali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şunu anltmaya çalışıyorum sana AHM nin elinde acil çıkması gerken birtane TT var

denildi onuda sıkıntı yok gene halledilir denildi 2 gün onunla upraşldıktan sonra

2 gün vardı zaten o günde kople janzıman içi vs vs si toplandı ertesi gün şanzıman

takıldı olmadı ve onun üzerine 4 kere daha şanzıman takıldı ikitellilere gidildi şanzımancı ile gene toplandı olmadı demmekki başka bir sıkıntı var gecenin

12 sine kadar çıkarıla bilmek için uğraşıldı doğal olarak o dün gece çıkması için uraşıldı çıkacaktı çıkamadı işte bu nasıl haber verelim gelemmiyoz diye sonuçta ?
    artı kimse kaput bagaj takıcak diye bişy söylemedi biz teneke takmadık kki önlere millet tenekeleri takmış gelmiş demesin diye sen kaput bagaj takmışın gelmişin reg bile takmıyo teneke millet söylenmesin diye nasıl yürüyosa o şekilde getirilir araç sonuçta .....
    prcusonnali sen nasıl haber verceğinden bahsediyon biz oraya gelmek için sapanca gölünün üzerinden gittik.Adım başı ekiple karşılaşıp stop ettik arabayı,petrole daldık.hakeza her gişede ayrı dert..Orda çıkıp gazlamak güzel oluyordur bencede ama yoldan gelmek kolay değil Kaput bagajdan bahsetmişsin kimse takıcak demedi diye, kimse takmayalımda demedi.
    DTi

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla arkadaşlar mehmetcıkten cıkarken orcun söyledı benım arabam sogukken gıtmıyor cok kesıyor oldugu yerde kalıyor..bu denemelerin hepsinde de kestiği için orcun bırakıyor zaten,

he bu bahane değil ama başta söylendi.hatta mamide orcuna arabanı ısıt öyle deneyin dedi!Orcunun araba ısındıktan sonra sonuc cok farklı oldu bunu herkes biliyor.hee orda da reg şişti falan filan..benım görüşüm hafta rövanşı yapılır orcun arabasını ısıtır şişirir. selçuk bekler.orcun sıcak selcuk soguk basarlar!

Bu arada selcuk 106nın şiştiğinide ilk defa dün gece duydum açıkcası

106ile ben yıllardır gaz basıyorum sende biliyorsunki 106 şişmez ısınınca en fazla baskı kaçırır oda sizin araclar gibi gırtlak araclarda..

Haftaya kadar sende fanlarının ikisinide baglat.Adam akıllı denensin kimsenin kafasında da soru işareti kalmasın..

U typerın sahibi ismail rolle felan hayatta işi olmaz rollden de anlamaz dünn gece sende anlamışsındır.ismail reg jb den hızlı diyor ve sende bunu kaile alıyorsun hangi baba yiğit birbirlerinden 1 boy hızlı arabayı bu şekilde denemeyle anlayabilir 1 boydan behsediyoruz..hele helede ismail hayatta boy işinden anlamaz!

Benim görüşüm reg jb den hızlı değil!

dediğim gibi haftaya sağlıklı şartlarda denenir görülür!
    Ya alper oyle bi laf konusuyosunki gelde kizma ya alla alla ulan ben inaniyorum kesiklik yaptigina sen bnm arabamin sistigine inanmiyosun kac senedir 106 ya bindinde boylesine binmedin bu hizlisi onun icin seenin gormemen normal ben gordum abi gorucegimi bana gorede o senin dedigin kesikligi bnm arabamda bi yapip bi yapmiyor ona bakarsan sikinti yok biz e 5 te tam o sicak ben soguk bastim gordum ne oldugunu gorenlerde var Ben yine ondeyim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burdan bilmislik yapmanin anlami yok bi araba 4 kere gececek sen sadece birinde 5 i vitese atinca yanina gelicen hee ...ikinciside bu araba siser iddasina giren varsa DBN baglanir ust uste 5 kere basilir sureler olculur bak bakalim sisiyomu sismiyomu ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Su dd nin kaput bagaj mevzuauda ben telefonda omere nette boyle konusmalar gecer sok orj tak dedim oda ben boyle gelicem speclere yazilir gecsemde gecilsemde dedi ben oky eyv dedim

E adam o kadar yol geldi bi araba ile bile deneyemedi suanda ne dese hakli o kadar yol o kadar yakit yazik oldu ayagina saglik kardesim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yoynus54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    prcusonnali sen nasıl haber verceğinden bahsediyon biz oraya gelmek için sapanca gölünün üzerinden gittik.Adım başı ekiple karşılaşıp stop ettik arabayı,petrole daldık.hakeza her gişede ayrı dert..Orda çıkıp gazlamak güzel oluyordur bencede ama yoldan gelmek kolay değil Kaput bagajdan bahsetmişsin kimse takıcak demedi diye, kimse takmayalımda demedi.
    ya arkdaş konu halloldu hala laf söylüyon bana sanki bi uzaktan sen geliyon.. eğer polis ten korkuyosan çıkmıcaksın otobana ben kaçkere bağlandım hala makemelerele uğraşıyorum genede geliyorum sen kançkere polisten kaçtık diyosun orası ortak nokta sonuçta senin geldiğin yol kadar herkez okdar yol yapıyo sonuçta ben diyeceğimi dedim.... kaput bagaj takılacaksa herkez taksın takılmıyacaksa kimse takmasın bukadar basit.... ben takarım demeyle olmuyo bu iş ortak karar alınır....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Burdan bilmislik yapmanin anlami yok bi araba 4 kere gececek sen sadece birinde 5 i vitese atinca yanina gelicen hee ...ikinciside bu araba siser iddasina giren varsa DBN baglanir ust uste 5 kere basilir sureler olculur bak bakalim sisiyomu sismiyomu ..
    Ya abi bnm arabamda 5 denemeden sonra kesiklik yapiyo

samuuu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Thumbs up

Alper kardesimm senden beklemediğim bir yorum olmus jb isitip gelişeymiş ozaman kac haftadır bahane yok deniyor orcun arkadasımız bahanesiz REG suan 1 numara
    by CRM SUKİ &by ecufast ALPER performans

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EK648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya abi bnm arabamda 5 denemeden sonra kesiklik yapiyo
    Bana soyleme alpertunga ya soyle o arkadas bu islerse profesyonel .. Bak oraya da yazmis senelerdir gaz basiyorum ama 106 sismiyo yazmis ama sene 2012 gebzeye pt 52 li araba daha yeni girdi gerisini sen hesap et ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada konya daldık REG e maşşalahımızı eksik ettik .:maşşallh:.

benden önce oralara gidersen böyle dışardan çekimlerle uraşır durursun işte

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bana soyleme alpertunga ya soyle o arkadas bu islerse profesyonel .. Bak oraya da yazmis senelerdir gaz basiyorum ama 106 sismiyo yazmis ama sene 2012 gebzeye pt 52 li araba daha yeni girdi gerisini sen hesap et ..
    Yataktan dusdum sen nasil bi insansin abi

yoshimura - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı percussionali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya arkdaş konu halloldu hala laf söylüyon bana sanki bi uzaktan sen geliyon.. eğer polis ten korkuyosan çıkmıcaksın otobana ben kaçkere bağlandım hala makemelerele uğraşıyorum genede geliyorum sen kançkere polisten kaçtık diyosun orası ortak nokta sonuçta senin geldiğin yol kadar herkez okdar yol yapıyo sonuçta ben diyeceğimi dedim.... kaput bagaj takılacaksa herkez taksın takılmıyacaksa kimse takmasın bukadar basit.... ben takarım demeyle olmuyo bu iş ortak karar alınır....
    Polisten korkuyonda nedemek?? arabam trafikten men yeni ceza yedim sıkıntı yok.korkmadık ama yedik cezayı istanbulda bağlanmak zor oluyor kendi memleketin olmayınca sıkıntı. Neyse konu kapandı demişsin uzatmaya gerek yok.hayırlı işler.
    DTi

taytay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    REG e maşallah baya gergin gidiyor

34 vyj 86
    Misafir
    İlk önce diğer araçlara maşallah selçuk kardesim sana kocaman masaallah görünen o ki reg en onde eeee garaj Crm olunca liderlik herzaman araçlarımızın ilk vasfı oluyor Suat abi ve Alper abi herzaman farkını konusturmuslar.

aLperTunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alpertunga senelerdir 106 ya gaz basiyorum sismiyo demissin .. Acaba kac seneder 106 ya gaz basiyosun bide bindigin 106 lar icinde chip filitre egzos harici bi 106 in oldumu ..
    kaç senedir 106ya bındığımı nasıl bindiğimi sen iyi biliyorsun

daha düne kadar şimdi 52 lerle gaz basan adamların 106 ları yoktu senınle biz gazlarken hatırladın sanırım..

şimdi 52 li 106 doldu ortalık.allah herkesin tekerini düz bastırsın..

Bu arada jb bizde orcunla aramızda ayrı gayrı yok aylardır gazlıyoruz hiç jb şişmedi şimiyorda!bunu anlatmaya çalışıyorum!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı samuuu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alper kardesimm senden beklemediğim bir yorum olmus jb isitip gelişeymiş ozaman kac haftadır bahane yok deniyor orcun arkadasımız bahanesiz REG suan 1 numara
    samet yorumla alakalı bişey yok dün yola cıkarken zaten konuşuldu mamide zaten ısıt arabanı öyle deneyın dedi yola cıktık hurra bunlar denemeye başladı..olay farklı sametim yanlış anlaşılmasın!

samuuu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    REG şişiyor jb patirdiyo ama bir araba hep onde oda gergin Reg😉
    by CRM SUKİ &by ecufast ALPER performans

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EK648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya alper oyle bi laf konusuyosunki gelde kizma ya alla alla ulan ben inaniyorum kesiklik yaptigina sen bnm arabamin sistigine inanmiyosun kac senedir 106 ya bindinde boylesine binmedin bu hizlisi onun icin seenin gormemen normal ben gordum abi gorucegimi bana gorede o senin dedigin kesikligi bnm arabamda bi yapip bi yapmiyor ona bakarsan sikinti yok biz e 5 te tam o sicak ben soguk bastim gordum ne oldugunu gorenlerde var Ben yine ondeyim
    eyw selçuk kardeşim kızmaya darılmaya tartışmaya gerek yok önümüzde çok gün var yine denenir bakılır edılır.. ayagınıza saglık..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)