User Tag List

Sayfa 3/17 İlkİlk 1234513 ... SonSon
309 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: REG 106 vs JB 106

sipahi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ceco Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    doğrudur. uruc burdan cıkarken ue gıdemıyor ama yerıne bunu götürcez tarzında bıseyler söylemişti. bende denemeler gec saatte olacak dıye gitmedim bilmiyorum yanı oraya gıttımı gıtmedımı diye.

dd yede masallah selcuk ıle 2 3 4 sıkmıssınız yan yana
    Eyvallah cengiz sağolasın..Öylesine bastık.Yeterki beni selcuk geçsin dost kursunu bize işlemez
    ome-R

ahm_52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    doğrudur. uruc burdan cıkarken ue gıdemıyor ama yerıne bunu götürcez tarzında bıseyler söylemişti. bende denemeler gec saatte olacak dıye gitmedim bilmiyorum yanı oraya gıttımı gıtmedımı diye.

ceco ve vts ue nın yerıne gıtmedı aracı yenı topladım ayara falanda gıtmedı araba ıtb vardı aracta sokup orjınal manıfoltu takkmıstım arabayı gormek ıcın gıttım ama kımseyle deneyemedım sadece regle bastım oda gectı masallah rege bu arada ue nın sanzzumanında sıkıntı oldu getıremedık son dakka kım nere ısterse oraya getırırız ue yı sıkıntı yok ayıp olan bısede yok ue herkesle dener
    AHM Performance

EcuFast
    Piston Garage

NOL 76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sipahi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O kadar konusu geçti muhabbeti oldu anketti bilmemneydi bu kadar şeyin üstüne hala gelmeyen oldu.1 günlük konu değil bu 1 hafta oldu ona göre hazırlansaydı herkez ayıp ya bin dereden su getirdim oraya gelebilmek için kaç ekip atlattım.Dönerkende cabası..!otoban kapalıydı.Orçun keşke kayışın kopmasaydı be amcaoğlu en kısa zamanda seni buraya bekliyorum.UE orçunla anlaşın birgün adaya doğru gelin.Ben sıramı saldım.ARNAVUT CİĞERİ GERGİN sizi bekliyo gebze mc'e gelirken vitesleri zorladım biraz sonra sıkıntı yaşadım vitesler geçmemeye başladı .o halde bile ue orda olsa ve jb nınde kayısı kopmasa ıkısıylede basardım.reg'le basma gibi bi durumumuz olmadı.Aynı garajın arabasıyız.Dönerken öylesine denedik,Yanyanayız görmüştür arkadakiler.selcuk kartopuyla basmaya gelcek adaya UE ve JB sizleride bekliyorum
    CRM Style

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahm_52 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ceco ve vts ue nın yerıne gıtmedı aracı yenı topladım ayara falanda gıtmedı araba ıtb vardı aracta sokup orjınal manıfoltu takkmıstım arabayı gormek ıcın gıttım ama kımseyle deneyemedım sadece regle bastım oda gectı masallah rege bu arada ue nın sanzzumanında sıkıntı oldu getıremedık son dakka kım nere ısterse oraya getırırız ue yı sıkıntı yok ayıp olan bısede yok ue herkesle dener
    doğrudur ben yanlış anlamışım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahm_52 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    reg gelirken sizide bekliyorum.
    ome-R

ahm_52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

AHM Performance

EcuFast
    Piston Garage

emre_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Masallah deneyen araclara

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aksamki denemelerde reg hizliydi .. Ama selcuk a cok kizdim ust uste bi araba o kadar sikilmaz ama anlamiyo .. Donus yolundada AhM ismail abi ve yusufla denedi ve bunlarla beraber en az 15 kere basmistir .. Essegin a... Suyu kacirmistir .. Bi dahaki denemelerde o arabayi ust uste2 kereden fazla sikarsa arabayi selcuktan alip garaja cekicem bunuda buraya yaziyorum .. Selcuk kardesim yanlis anlama ama bu bu sekilde olacak haberin olsun denedigin 1 araba seni 2 kerede gecemiyorsa gecemiyodur bunu anla ...

percussionali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EK648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ahmeti elek ettim kanka bu agar oldu lan biraz ahm arabasini yapinca daha saglikli bir denem olucak onunlada
    ..............

O kadar konusu geçti muhabbeti oldu anketti bilmemneydi bu kadar şeyin üstüne hala gelmeyen oldu.1 günlük konu değil bu 1 hafta oldu ona göre hazırlansaydı herkez ayıp ya bin dereden su getirdim oraya gelebilmek için kaç ekip atlattım.Dönerkende cabası..!otoban kapalıydı.Orçun keşke kayışın kopmasaydı be amcaoğlu en kısa zamanda seni buraya bekliyorum.UE orçunla anlaşın birgün adaya doğru gelin.Ben sıramı saldım.ARNAVUT CİĞERİ GERGİN sizi bekliyo gebze mc'e gelirken vitesleri zorladım biraz sonra sıkıntı yaşadım vitesler geçmemeye başladı .o halde bile ue orda olsa ve jb nınde kayısı kopmasa ıkısıylede basardım.reg'le basma gibi bi durumumuz olmadı.Aynı garajın arabasıyız.Dönerken öylesine denedik,Yanyanayız görmüştür arkadakiler.selcuk kartopuyla basmaya gelcek adaya UE ve JB sizleride bekliyorum
    ömer kardeş burada ayıplık durum nedir onu anlayamadım? olmayınca olmuyo

janzıman 1 günde sırf gele bilmesi için 4 kere söküldü takıldı geçmiyo geçmiyo

komple janzıman alındı gene olmadı vts ile gelirken bile yolda kulak koptu gene

geldik sen neyin ayıbındna bahsediyon şuan seenin buraya böyle bişy yazman

ayıp dostluk arkadaşlık diyousn ama buraya millet geri vites yapmış manası taşıyosun....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aksamki denemelerde reg hizliydi .. Ama selcuk a cok kizdim ust uste bi araba o kadar sikilmaz ama anlamiyo .. Donus yolundada AhM ismail abi ve yusufla denedi ve bunlarla beraber en az 15 kere basmistir .. Essegin a... Suyu kacirmistir .. Bi dahaki denemelerde o arabayi ust uste2 kereden fazla sikarsa arabayi selcuktan alip garaja cekicem bunuda buraya yaziyorum .. Selcuk kardesim yanlis anlama ama bu bu sekilde olacak haberin olsun denedigin 1 araba seni 2 kerede gecemiyorsa gecemiyodur bunu anla ...
    yenilen pehlivan güreşe doymuyo hesabı selcukta kıramıyodur abi
    ome-R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tebrikler selçuk..iki araca da maşallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Alper_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tebrikler selçuk..iki araca da maşallah
    şimdi istanbulda olmak wardı yazmadın kanka

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı percussionali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ..............

ömer kardeş burada ayıplık durum nedir onu anlayamadım? olmayınca olmuyo

janzıman 1 günde sırf gele bilmesi için 4 kere söküldü takıldı geçmiyo geçmiyo

komple janzıman alındı gene olmadı vts ile gelirken bile yolda kulak koptu gene

geldik sen neyin ayıbındna bahsediyon şuan seenin buraya böyle bişy yazman

ayıp dostluk arkadaşlık diyousn ama buraya millet geri vites yapmış manası taşıyosun....
    Ali kardeşim bak geri vites demek istesem geri vites yaptınız diye buraya yazarım tamammı? ima etmek bana yakışmaz,uslubum değil.İnşallah en kısa zamanda halledilir şanzıman.Kendi görüşüm 1 haftada halledilmicek sorun yok.Halledilmesi gerekirdi.Yola çıkarken öğrendim ue'nin gelmiceğini.Bana göre ayıp burası.Önceden haber verseydiniz bizde hazırlık yapmazdık.Başka zamana ertelenirdi.
    ome-R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi istanbulda olmak wardı yazmadın kanka
    kanka araba daha çıkmadı ondan

ondertopcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah araçlara
    EkN garage

Turboğuz54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah 2 aracada özellikle reg'e alet gergin

percussionali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ali kardeşim bak geri vites demek istesem geri vites yaptınız diye buraya yazarım tamammı? ima etmek bana yakışmaz,uslubum değil.İnşallah en kısa zamanda halledilir şanzıman.Kendi görüşüm 1 haftada halledilmicek sorun yok.Halledilmesi gerekirdi.Yola çıkarken öğrendim ue'nin gelmiceğini.Bana göre ayıp burası.Önceden haber verseydiniz bizde hazırlık yapmazdık.Başka zamana ertelenirdi.
    şunu anltmaya çalışıyorum sana AHM nin elinde acil çıkması gerken birtane TT var

denildi onuda sıkıntı yok gene halledilir denildi 2 gün onunla upraşldıktan sonra

2 gün vardı zaten o günde kople janzıman içi vs vs si toplandı ertesi gün şanzıman

takıldı olmadı ve onun üzerine 4 kere daha şanzıman takıldı ikitellilere gidildi şanzımancı ile gene toplandı olmadı demmekki başka bir sıkıntı var gecenin

12 sine kadar çıkarıla bilmek için uğraşıldı doğal olarak o dün gece çıkması için uraşıldı çıkacaktı çıkamadı işte bu nasıl haber verelim gelemmiyoz diye sonuçta ?

artı kimse kaput bagaj takıcak diye bişy söylemedi biz teneke takmadık kki önlere millet tenekeleri takmış gelmiş demesin diye sen kaput bagaj takmışın gelmişin reg bile takmıyo teneke millet söylenmesin diye nasıl yürüyosa o şekilde getirilir araç sonuçta .....

aLperTunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla arkadaşlar mehmetcıkten cıkarken orcun söyledı benım arabam sogukken gıtmıyor cok kesıyor oldugu yerde kalıyor..bu denemelerin hepsinde de kestiği için orcun bırakıyor zaten,

he bu bahane değil ama başta söylendi.hatta mamide orcuna arabanı ısıt öyle deneyin dedi!Orcunun araba ısındıktan sonra sonuc cok farklı oldu bunu herkes biliyor.hee orda da reg şişti falan filan..benım görüşüm hafta rövanşı yapılır orcun arabasını ısıtır şişirir. selçuk bekler.orcun sıcak selcuk soguk basarlar!

Bu arada selcuk 106nın şiştiğinide ilk defa dün gece duydum açıkcası

106ile ben yıllardır gaz basıyorum sende biliyorsunki 106 şişmez ısınınca en fazla baskı kaçırır oda sizin araclar gibi gırtlak araclarda..

Haftaya kadar sende fanlarının ikisinide baglat.Adam akıllı denensin kimsenin kafasında da soru işareti kalmasın..

U typerın sahibi ismail rolle felan hayatta işi olmaz rollden de anlamaz dünn gece sende anlamışsındır.ismail reg jb den hızlı diyor ve sende bunu kaile alıyorsun hangi baba yiğit birbirlerinden 1 boy hızlı arabayı bu şekilde denemeyle anlayabilir 1 boydan behsediyoruz..hele helede ismail hayatta boy işinden anlamaz!

Benim görüşüm reg jb den hızlı değil!

dediğim gibi haftaya sağlıklı şartlarda denenir görülür!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    VE vts hep fiberli basıyodu? kaçkere gördüm.Teneke takmıcaz onu yapmıcaz bunu yapmıcaz diye bir konusma geçmedi birisinde headers birisinde bilmemne ..hersey eşitlendimide benim kaputuma kaldı iş Ben böyle basıcam haberiniz olsun.Doğrdur tamam ue çıkmamış.Uzatcak bişey yok ali .Sana hayrlı gunler.
    ome-R

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)