User Tag List

Sayfa 8/17 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
309 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: REG 106 vs JB 106

samuuu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EK648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Orcun benim artik sahsi olararak senle isim olmaz kardesim sen adami sogutursun bu islerden eyv hizli sensin biz yalanciyiz araba sismedi senin araban mermi gibi bizimki yurumuyo arkadan gelip geciyosun sana 2 boy atan arabayi tebrikler bnm primle isim olmaz hic yurumeyen arabam olmadi hic satma derdimde olmadi zaten satilik degil suat abinin mami abinin hic reklama ihtiyaci yok keneine guldurme son post um eyv
    suat abi bir ara elini çekti piyasayı boş buldular atıp tuttular video yaptılar suat abi parmağını piyasaya tekrar soktu yine ağlamaya başladılar.kabullenmek zordur biliyoruz ama CRM PERFORMANS sıkıntı yok
    by CRM SUKİ &by ecufast ALPER performans

percussionali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    egzntirksiz pistonsuz ZP hepinize adaletini yapacak rahat olun

orcunnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı EK648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Orcun benim artik sahsi olararak senle isim olmaz kardesim sen adami sogutursun bu islerden eyv hizli sensin biz yalanciyiz araba sismedi senin araban mermi gibi bizimki yurumuyo arkadan gelip geciyosun sana 2 boy atan arabayi tebrikler bnm primle isim olmaz hic yurumeyen arabam olmadi hic satma derdimde olmadi zaten satilik degil suat abinin mami abinin hic reklama ihtiyaci yok keneine guldurme son post um eyv
    aynen selçuk benim işim olmaz yap abi arabanı şişmesin benimkide kesmesin falan gereken kişilirler deneriz 220 de biter sonuç ortay akoyulur artık rakipden başka bişey olmaz
    buraya video koyup konu yapmışsın ya işte sen o zaman bitirmişin zaten arkadaşlık kavramını
    Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
    DR.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    suat abi sana sesleniyorum yapma abi lütfen yapma!uzaklaş piyasadan senin yüzünden dostluklar bitiyor bu kadar iyi olmak zorundamısın

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orcunnn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen selçuk benim işim olmaz yap abi arabanı şişmesin benimkide kesmesin falan gereken kişilirler deneriz 220 de biter sonuç ortay akoyulur artık rakipden başka bişey olmaz
    buraya video koyup konu yapmışsın ya işte sen o zaman bitirmişin zaten arkadaşlık kavramını
    Orcun bu yazilarindan sonra sakin bi daha beni arayip arabanin sikintilarini bana sorma arabani tamir veya modifiye icinde bana sakin getirme senin kisiligini cozdum bu saatten sonra o arabani isitabildigin kadar isit sana bu kadar diyorum gecebilirsen er meydani istedigin ustayada gotur arabani yaptir hadi bakalim .. Hazir olunca konunuda ac konunun sonunda ben videolari eklerim zaten bak bakalim ne oluyo ...
    Uyuyan devi uyandirdin bu saatten sonra arkadaslik yok yaris var gecebilen varsa buyursun ...

NOL 76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O mevzu hala devammı ediyor reg saplamış daha neyin kavgası var ortada
    CRM Style

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı samuuu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    suat abi sana sesleniyorum yapma abi lütfen yapma!uzaklaş piyasadan senin yüzünden dostluklar bitiyor bu kadar iyi olmak zorundamısın

arfy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    selçuk aptallık sende hiç kusura bakma ... insanları tanıyamıyorsun hiç bi zaman .. dıştan bakınca kabasakal içten bakınca şeker kız candy gibi yüreğin var ahanda yazıyorum eğer bi daha JB 106 ile denersen inşallah geçilirsin '' bu sefer '' ... hak ediyorsun yani .. ben yoktum , ancak kaç kişi yazmış reg önde , işte diğeri diyor şöyle önde gördüm .. adam geliyor hepiniz yalancısınız reg beni geçemez selçuk sen yalancısına getiriyor .. heralde son 1 senedir roll konularına attığım ilk post budur ama hakkaten gülerim ağlancak halimize ..

sinek küçük miğde bulandırıyor işte .. yalancı damgası yiyosun durduk yere

heee bu arada 106 şişmez la sen ne anlarsın ... mami zaten hiç anlamaz .. kartopu videosundada kesin debriyaj kaçırmıyodu .. sen yarım debriyaj falan yapıosundur o hızlarda .. yada hoparlörden kayıttan kaçıran bi ses oynatıyosundur .. yalancı zenci züppe pislik .. fu*kin negro

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Orcun arabana yardimci olan kaan bile reg in gectigini yazmis ..kaan istemezmi kendi yaptigi araba gecsin tabiki ister ama adam oraya adam gibi yazmis reg in gectigini yani buda bi centilmenlik ama sen bunu yapamadin ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Orcun arabana yardimci olan kaan bile reg in gectigini yazmis ..kaan istemezmi kendi yaptigi araba gecsin tabiki ister ama adam oraya adam gibi yazmis reg in gectigini yani buda bi centilmenlik ama sen bunu yapamadin ...
    orcunu rahat bırak abi regın şiştiği videoları hazırlıyor kendini tatmin edicek ama reg herkezi tatmin etti zaten!

orcunnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    orcunu rahat bırak abi regın şiştiği videoları hazırlıyor kendini tatmin edicek ama reg herkezi tatmin etti zaten!
    sen anca kendini tatmin edersin arabacı abi reg yavaş diyen olmadı ama jb ondan yavaş degil anladın
    Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
    DR.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orcunnn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen anca kendini tatmin edersin arabacı abi reg yavaş diyen olmadı ama jb ondan yavaş degil anladın
    orcun sen istanbul a gel bir konulu video da ben yapıcam sana 34 ZM 500 ozaman daha iyi tatmin olurusun
    cok pardon unutuyodum arabanı fırına ver ısınsın ole gel!

RsErdi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah araclara
    Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
    Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...

react1ve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sabahtan berı yazmayayım dıyorum ama kendıme daha fazla hakım olamayacagım..dun ısmaıl abının orda kendı aramızda konusurken cecoyla bu sekılde bır muhabbet ıle yuzyuze kalacagınızdan o kadar emındık ki.. kesın yıne kesıklık olacaktı kesın yıne bır olay soz konusu olacaktı.. ve konuyu takıp ederken hıc sasırmadım o yuzden..

mamı abıde selcukta bu pıyasada herkes tarafından sevılen seker gıbı ınsanlar.. ıc guzellıge onem veren ınsanlar eger bu adamlarda bu kadar kendınden cıkıyorsa bosa degıldır postlar.. bır vıdeo yetmemıs bır vıdeo daha lazım bu sefer hardcore olsun.. bu sekılde davranıldıkca ınsanlar soguyor.. kımse atlamasın ısım vermeden yazıyorum o yuzden genel konusuyorum
    Life is just a dream on the way of death!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oooo konulu videolar havada uçuşuyo rakiplerim çoğaldı .........

bu işi çözerse gene percussionali çözer demedi demeyin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı percussionali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oooo konulu videolar havada uçuşuyo rakiplerim çoğaldı .........
    kanka biz seninle rakip değil dost oluruz kim ne geçersede rahatça söler ikimizde kabullenecek karakterde insanız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Orcunun son videosu olcak bi dahaki deneme eger jb yi 2 boy gecersekte saymicam o kadar .. Bizi izlemeye devam
    Edin ...

SEÇKİN172 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben anlamıyorum orçun kardeşim cidden seni yanlış anlamada bahane edeceksen patırdamayı cart ı curtu neden gelip deniyosun? ikincisi geçildigin zaman bi kavga gürültü bunuda anlamış degilim burdaki herkez videolarda senin geçildigini görüyor ben burdaki onun bunun arabda problem var regde şişmiş demesinede inanmıyorum ama yüklü 106 gerçekten şişer sende buna inan bahanen olacaksa denemende olmazsın .....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kanka biz seninle rakip değil dost oluruz kim ne geçersede rahatça söler ikimizde kabullenecek karakterde insanız
    orası kesin ama rakibim araba değil videoda gerçi orçun benim videonun devamını getirecekmiş öyle demişti baklım UE yi geçerse devamını yapar geçemesssedevideonun devamını ben yapıcam zaten

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)