User Tag List

Sayfa 7/12 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
211 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Evotech GTI vs Revo Cupra Rolling Night

zafa38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CeM öZeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Olabilir. Önemli olan son söylediðimdir.Ve bunu sen videolarý koymadan önce söyledim. Çünkü böyle garip yorumlarýn çýkacaðýný bildiðim için sonradan koyma video felan dedim. Arabam yürümesi gerektiði gibi yürümüyordu. Bunu adýn gibi biliyorsun. Eksik veya sorun herneyse bulup gidereceðim. Benim arabam videodaki deðil safa keþke o gün denemeseymiþiz. Millete yanlýþ örnek oluyorsun. 1.4 tsi da deneme öncesi son yarým saat bir saat içerisinde 20-30 km tapa gaz gidildikten sonra deneme yapýlýrsa aracýn ne derece þiþtiðini intercooler olsun veya olmasýn Mert abinin cuprasýnýn Duhan abimin sciroccosuyla yaptýðý denemelerdede görmüþtük. Neyse ben basmayým senle bir daha boþver.

Ayrýca sen bu konuyu ilk açtýðýnda akþ** videolarýný ne ara çektirdin de foruma koydun ? Bana sordun mu? Ben milletten duydum. S.k.lmiþ .mýn davasýný yapar gibi olmuþ bu dediðin...
    Ýsmail senle.sogukkende denerim.sicakkende hararet 100 deykende 0 daykende krdada gecerim seni buzdada anla artik sok kafana bahaneler uydurup durma yeter ya kabullen icin icini yiyo.nasil bir adammissin sen sana hirs yaptgm kadar kimseye yapmadim.cunki icin.disin deisik evet benim arabami gecemiceksin asla ama asla geciceksen gel meydana varmisin aslan????!! Ben 9 lira harcadim sen 2 lira nasil olurda bni gecicegini dusunursun arkadaslarina dersin nasil bir zihniyetin var ozaman biz maliz aptaliz 9 lira verdik gitsin.diye sen 2 liraylami geciceksin biz enayiyiz ozaman yaaa
    GT-R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı burak özer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Safa sen madem onlari yazdin birazda ben yaziyim yazilimini ilk yaptiginda kafayi yiyodun bu araba niye yurumuyo diye lanet ediyodun resmen revoya bak biz evoteche yazilim yapilir yapilmaz yuruttuk cok sukur. Hemde senin gibi stage 1 yaptiriken beyini kayseriden istanbulaa yollamadik sagolsun yilda bey geldi kendi yapti misafir ettik ve yolladik. Konu bu degil seni tanidigimdan beri hep hirslisin hep birilerini gecme hirsi sapliycam onu delicem ne gerek var altinizdaki araba 1.4 onun cani ne ki ? Suan arabam limitinde yurumuyo yazmissin stage2yi ilk yaaptigin siralarda 97 oktana cektiginde araban yurumezdi stock polo gtiyla kafa kafaya giderdi 95e alirdin 2.5 boy gecerdin neden 97de yurumuyo diye sorardim sana sende pompa yetistiremiyo derdin.. Gecen denedigimizde araban 97 oktanda patirdama yapti arizaa yakti 100 oktanda napicaak merak ediyorum.
    Sunuda belirtiyim ben kesinlikle revo kotu bir marka demiyorum 1.4tsida revo en hizlisi olabilir ama saglikli olduguna inanmiyor ve guvenmiyorum.
    Burak keske biraz teknik bilgi sahibi olup yazsaydin senin bu yaziyi.yazma.amacin ne onu.hic anlamadimda... 97 oktan yani asil adi 98 oktan moduna cektigimde pompa deil pompa benzini yetmiyordu hatirlarsin ancak katkiyla acabiliyodum. İlk korumaya aldigi donemleri diyosun senn neden korumaya gectigini bilmiyoduk ve cooler yokken...
    Keska abi kardes biraz gozunuz acik olsaydi herseyi gorurdunuz uzuluyorum gercekten size seviyorumda sizi...
    Ozaman alpin arabada istanbula gitcek metin abinin araba gitti geldi kimse isi bilmio ozaman istanbula goturenler salak siz burda attirdiniz ne buyuk avantaj yaa..
    Sen saglikli olup olmadigina inanmamaya dewam et burak.arabanizin basinci avansi karisimi kac biliuomusunuz kanit varmi.elinizde? iste benim var basincimida biliorum gucumude soft ayarimida aciorum sagliklica kullaniorm bu olaya tamamen revo diye bakmaman lazim...
    Ewt ilk zamanlar biraz zorluk cektim ama cefa cekmeden sefa surulmez bak melih abine tum imkanlar vardi ama yine bilgi ve tecrube emekle sikintilari asarak yuruttu arabasini bnmkide ole olduama sizin bole bi durumunuz yok cunki aracinizin iddiasi yok neden yaptirdiniz gecilmek icinmi anlamadim yapiosanizda tam yapin konuuslcak cok sey wardaa herneyse revo evodan herzaman ustte olcak buda bole biline...
    sevgilerle
    GT-R

CeM öZeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zafa38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ýsmail senle.sogukkende denerim.sicakkende hararet 100 deykende 0 daykende krdada gecerim seni buzdada anla artik sok kafana bahaneler uydurup durma yeter ya kabullen icin icini yiyo.nasil bir adammissin sen sana hirs yaptgm kadar kimseye yapmadim.cunki icin.disin deisik evet benim arabami gecemiceksin asla ama asla geciceksen gel meydana varmisin aslan????!! Ben 9 lira harcadim sen 2 lira nasil olurda bni gecicegini dusunursun arkadaslarina dersin nasil bir zihniyetin var ozaman biz maliz aptaliz 9 lira verdik gitsin.diye sen 2 liraylami geciceksin biz enayiyiz ozaman yaaa
    Ya sen gerizekalı mısın ben seni geçeceğimi ne zaman iddia ettim ki bana kendini meydana çıkarttırıp dövdürtecen onu istiyorsun. Can'ın dayak mı istiyor? Cocuk musun koçum ? Mal bebe nerden vti'cı Ömer'in aklına uyup gönlüm olmaya olmaya barıştım. Git sen legonla oyna iyi mi koçum ? Bak farkındaysan arabayla gider yapmıyorum sana giderin aslını yapıyorum hadi şimdi göreyim setupunu? Akıllı ol
    Vw Cc & Mk 5 Gti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CeM öZeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya sen gerizekalı mısın ben seni geçeceğimi ne zaman iddia ettim ki bana kendini meydana çıkarttırıp dövdürtecen onu istiyorsun. Can'ın dayak mı istiyor? Cocuk musun koçum ? Mal bebe nerden vti'cı Ömer'in aklına uyup gönlüm olmaya olmaya barıştım. Git sen legonla oyna iyi mi koçum ? Bak farkındaysan arabayla gider yapmıyorum sana giderin aslını yapıyorum hadi şimdi göreyim setupunu? Akıllı ol
    Bekle geliyorum 30 dk ya ozsaya
    GT-R

Anti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaş kitleyin şu konuyu allah aşkına, iki tane kıçı kırık 1.4 araba için birbirlerine ana avrat sövüp girişmedikleri kaldı adamların. neyin hırsıdır bu yazıktır yapmayın.
    Alıntı JenGoO Nickli Üyeden Alıntı
    Olm dayanamıyorum ya k20 olmadan hayatın tadı yok

burak özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zafa38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Burak keske biraz teknik bilgi sahibi olup yazsaydin senin bu yaziyi.yazma.amacin ne onu.hic anlamadimda... 97 oktan yani asil adi 98 oktan moduna cektigimde pompa deil pompa benzini yetmiyordu hatirlarsin ancak katkiyla acabiliyodum. İlk korumaya aldigi donemleri diyosun senn neden korumaya gectigini bilmiyoduk ve cooler yokken...
    Keska abi kardes biraz gozunuz acik olsaydi herseyi gorurdunuz uzuluyorum gercekten size seviyorumda sizi...
    Ozaman alpin arabada istanbula gitcek metin abinin araba gitti geldi kimse isi bilmio ozaman istanbula goturenler salak siz burda attirdiniz ne buyuk avantaj yaa..
    Sen saglikli olup olmadigina inanmamaya dewam et burak.arabanizin basinci avansi karisimi kac biliuomusunuz kanit varmi.elinizde? iste benim var basincimida biliorum gucumude soft ayarimida aciorum sagliklica kullaniorm bu olaya tamamen revo diye bakmaman lazim...
    Ewt ilk zamanlar biraz zorluk cektim ama cefa cekmeden sefa surulmez bak melih abine tum imkanlar vardi ama yine bilgi ve tecrube emekle sikintilari asarak yuruttu arabasini bnmkide ole olduama sizin bole bi durumunuz yok cunki aracinizin iddiasi yok neden yaptirdiniz gecilmek icinmi anlamadim yapiosanizda tam yapin konuuslcak cok sey wardaa herneyse revo evodan herzaman ustte olcak buda bole biline...
    sevgilerle
    Ben o teknik bilgiye yeterince sahibim.
    Farkındaysan ben istanbula giden salak aptal demedim yazdıgımı iyi oku metin abide gitmiş olabilir gitmesi gerekiyo zaten motorun içine girildi 500hp+ beygirler için..
    Bizim setupumuzda gitmeyi gerektiricek bir durum yok
    Bizde seni severdik ama sen çok değiştin yazılımı yaptın s.kini bize kaldırmaya başladın hep bizi geçme hırsıyla.Biz bu yazılımı keyfi yaptık bizde bilirdik arabaya 10 bin lira gömmeyi.. Bu zamana kadar her denememizin videosu neredeyse var onların hepsini buraya koysam revodan ne çektigini herkes görür neyse sana başarılar doldurmaya devam et..

typermelih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    saçma saçma laflar yazmayın buraya,neyin tartışmasını yapıyorsunuz ayıp yaa,iyi güreş yapın bari...cem senide anlıyorum safa senide...konunuz zaten dillere destan oldu cem zamanında safayı geçtiğinde az sinir etmedin safayı,be çok iyi hatırlıyorum büyük konuştuğun zamanları,safada şimdi sana söylüyorum biraz bokunu çıkardın sende böyle atarlanmalar falan...cem kimse senin araban gitmiyor demiyor gidiyor tabi,safada yazmış zaten ben 9 bin tl harcadım sen 2 bin tl diye seni geçmesi normal diye...sen bukadar rolıngı neden yapıyorsun geçmek için değilmi neden stage 2 yaptın yine rolıng için.keyif alim falan bunlar hikaye...aracın zaten keyifli elletmeseydin....sen bukadar yuklemeyi yap belki ondan bir boy daha hızlı olacaksın...insanların yaptığına saygı duyun bu benim içinde geçerli olan herkes içinde geçerli olan bişey...

typermelih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Rabbit33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Revo evo dan iyi değil,evo da revodan iyi degil bunu neye göre sölüyorsun açıklarsan seviniriz ?araç 1 -2 boy önde gidince iyi mi oluyor ? ecufast özgün ün arabası hepsinden hızlı o zaman en iyisi o diyelim üstelik sorunsuz da .Sadece basınçlara bakarak agresif demek doğru olmaz ,güçler sadece basınç açarak elde edilmiyor,revo bujileri kömür ederken evotech de böle bir olay yok neden ?,stock bujileri söküp bkr7 lerlede değişme olayı yok neden ?. yüklenilmese stock bujiler yeterli gelirdi ateşleme de kesmezdi buda benim fikrim .Revo çok iyi bir firma evoda öyle, bu tamamen tercih meselesi ..
    açıklayım canım kardeşim sen bir arabanın gidişini neye göre anlarsın,bir araç stup ıyla çatır çatır böyle safanın aracı gibi gidiyorsa o araç olmuştur tamammı,yarın birgün biryeri çıkar yada patlarsa o zaten normal limitlerde gitmesinden dolayı,bunu kabul eden yapar basınç açar katkı koyar aralıksız 10 sefer rol yapar yaparda yapar,burda kimse kimsenin yazılımına *** atmıyor.araçların stup ı aynı olsun ozaman yazılımlar konuşur.revoda geçerse o yine daha iyi denemez daha agresif denir.agresifliği seven revo yaptırır sevmeyen başkabişey

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Su arabanizi namus meselesi yapmasaniz?
    Gecince ne oluyor? Gecilince ne oluyor...
    İlla mod gecmek icin mi yapilir? Bu ne mantikdir arkadas...
    Uzuluyor insanlar isi sacma yerlere goturunce.
    Dunyada binlerce milyonlarca insan arabasina sadece yazilim yapiyor,buraz keyiflendirmek icin,ekonomi vs icin. Cok az insan set uplari ileriye tasiyor. Amaclar farkli,otomobil sevgisi ayni. Kendiniz gibi dusunmeyin herkesi. Ben saniyeler pesinde kosarken,adam muzik kalitesi pesinde kosuyor yada beygir...
    Ben onlarca arabami modladim,5 sefer gectiysem 15 sefer gecildim!
    Gtr im 5 sec yuruyor,Ozgunun yaptigi 2 araba 4,5 sec yuruyor,deniyelim mi dedi,hay hay kardesim dedim. 15 boy yesem eksilcek mi?
    Su meseleye eglenmek olarak baksaniz,kompleks yapmasaniz...
    Malesef isi evo-revo kapismasina getirmek isteniyor. Birakin sahileri yaristirsin benimki buyuk diye! Biri alman biri ingiliz,dertleri turklere dustu...
    Atismalariniz tatli kalmasi dilegim,hala videoyu bile izlemedim,niye? Burada araba hakkinda yazilar okuyup-yazmak icin...
    Testesteron fazla geldi....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iki aracada masallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ara sogutucu sicak havalarda cok ise yariyor.
    Methanolsuz ayarda 100-200 5,4 sec yapiyorum,Meth ile 4,9-5,0 sec arasi...
    Meth ile avans cok degisiyor...
    Yazilimi agresif yapmak yada ucurmak sorun degil. Zafa nin araci uzerindekilerle limitte zaten ve arada cikicak sorun yada ariza isigi gibi mevzular gayet normal.
    Cem in araci ise,meth yada benzin gibi dis etkenlere bagimsiz,ilk basamak mod ile yuruyor.
    Kisaca iki aracda beklentiler dahilinde yurumus...
    Basinc 1.2
    Murat bisey sorcam sanırım 1.5 2 ay önce evotechin intercoler ve methanol suz çok. Rahat yürüdüğünü söylemiştiniz ozaman biraz insanları yanıltmış sayilmiyormusunuz bide Kayseri'de stage2 ibiza Cupra yapmıştınız bence poloyla değilde onunla denemesi daha iyi olur düşüncesindeyim.
    Türkler öyle bir millettir ki,hayatta bir tane bile kalsa devlet kurup intikamını alır.

braver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    burda tartışma yapılmaya hiç gerek yok herşey ortada zaten tebrik etmek lazım İbizayı maşallah baya baya geçmiş poloyu

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gayet rahat yuruyor. Havanin sicak oldugu yerlerde cooler gerek. Ek cooler degil,buyuk tek cooler. Yaniltma nerede cozemedim? İlla cooler mi aldirmam gerek yada buji...
    Daha ustunu isteyen arac sahiplerine benimle konusurlarsa eger oneriyorum,sonycta Yilda herkesle ilgeniyor.
    Basit denklem; nekadar guc-okadar parca gerekir. Tek bir yazilimla mucize bekliyenleri son yillarda cok gorduk. Herkes bir sekilde/zamanla dogruyu buluyor. Yanlis, dogruya giden yolda bir aracdir...
    Su deneme isini abartmayin artik,herkes emeginin ve parasinin karsiligi alir insallah.

Serhat Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu deneme işi abartılmasa diyosunuzda bu yazılım firmaları türkiye üzerinden yorumlarsak kimlerden parayı kazanıyor? ralli araçlarındanmı, pist araçlarındanmı? yine sizin bizim gibi amatör kullanıcalardan, tadında oldugu sürece rekabet iyidir.
    birde şöyle bir gerçek var benim için gördüklerimden bizzat emin olduklarımdan bahsediyorum evotech li araçlar son kullanıcılarını pek tatmin edemiyor nedense, bolt on modifiye edilmiş çeşitli parçalar takılmışki bu parçalar birebir araca uyumlu parçalar, sonrasında evotech atılmış bir mini GP ile diğer full stock GP arasında hiç bir fark olmamıştı zamanında, ikiside yakın arkadaşımın araçlarıydı. evotech atılıp orginal halinden geriye düşen araçta biliyorum. 2.el e60 evotechli m5 alıp güvenmediği için standarta dönen arkadaşımda oldu. bunlar benim bildiğim örnekler yanlış anlaşılmasın duyduklarım değil bildiklerim. sonuçta kendini kanıtlamış dünya çapında bir marka evotech ama nedense türkiyede yapılan araçlar enazından benim bildiklerim biraz hayal kırıklığı, biyerde bi yanlışlık var gibi,,,
    TeamPASAOGLU

Kekuti* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bs type-r Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sonrasında evotech atılmış bir mini GP ile diğer full stock GP arasında hiç bir fark olmamıştı zamanında, ikiside yakın arkadaşımın araçlarıydı. evotech atılıp orginal halinden geriye düşen araçta biliyorum. 2.el e60 evotechli m5 alıp güvenmediği için standarta dönen arkadaşımda oldu. bunlar benim bildiğim örnekler yanlış anlaşılmasın duyduklarım değil bildiklerim. sonuçta kendini kanıtlamış dünya çapında bir marka evotech ama nedense türkiyede yapılan araçlar enazından benim bildiklerim biraz hayal kırıklığı, biyerde bi yanlışlık var gibi,,,
    bahsettiğin GP Arenimonun arkadaştaki mi Serhat ? 34 J.. xx
    1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
    2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
    Instagram: @itkopekas #dev20 #project400

öskür - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya bu sari ibiza benim 1milyar harcayip gectigim ibiza deilmi ya ??
    saldirrrrrinnn ahahah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kusur buluyorsun diyen arkadaşlar için diyorum şişmemiş tsi 180 lik ibizanın sciroccoyla denemesi... Özellikle belirtiyorum resimdeki araçların ikiside revotechnik yazılımlı.

APJ cupra 2 kişi AYC rocco tek Kişi
    BORKED[/QUOTE]

Aynı ibizanın bir kaç deneme sonrasında başka bir günde yine aynı scirocco ile denemesi
    2. vites

BORKED

3. vites burda gaza geç basıyorum
    BORKED[/QUOTE]

Böyle marka ayrımı yapmayın. Safa biliyor benim aracımı manifoldu taktıktan sonra 20-25 km basa basa test ettiğimi. O gün o denemeyi yapmak için hiç aramadıysa 15 defa telefon açmıştır bana. Benim arabamda intercooler bile yok ki bakın revonun intercoolerlısı da şişiyor. Farketmiyor 1.4 motor alayı şişer. Safanın aracında iyileştirmek için gerekli tüm parçalar var parayı vererek yaptırdı. Benim canımı sıkan ne biliyor musunuz? Milletin ekmeğiyle oynuyorsunuz yazıktır günahtır kimseyi karalamayın. Sağlıklı sakin canımın istediği arabamın hırpalanmadığı bir günde tekrar çeker koyarız. Olayı gerçekten abartmayın...
    Vw Cc & Mk 5 Gti

RedLine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu olayı neden MARKA çatışmasına getiriyorsunuz amaç nedir ???
    Yok o sildirdi , o memnun değildi ne ki bu...
    Plaka plaka burda bende kimin nerde ne sildirdiğini yada servislerde süründüğünü mü yazayım hemde fotolu ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı öskür Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya bu sari ibiza benim 1milyar harcayip gectigim ibiza deilmi ya ??
    saldirrrrrinnn ahahah
    Abi araba denediğin halinden 4-5 boy civarı daha hızlıdır şu anda emin olabilirsin.
    Vw Cc & Mk 5 Gti

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)