Ýsmail senle.sogukkende denerim.sicakkende hararet 100 deykende 0 daykende krdada gecerim seni buzdada anla artik sok kafana bahaneler uydurup durma yeter ya kabullen icin icini yiyo.nasil bir adammissin sen sana hirs yaptgm kadar kimseye yapmadim.cunki icin.disin deisik evet benim arabami gecemiceksin asla ama asla geciceksen gel meydana varmisin aslan????!! Ben 9 lira harcadim sen 2 lira nasil olurda bni gecicegini dusunursun arkadaslarina dersin nasil bir zihniyetin var ozaman biz maliz aptaliz 9 lira verdik gitsin.diye sen 2 liraylami geciceksin biz enayiyiz ozaman yaaa

Alıntı

Revo evo dan iyi değil,evo da revodan iyi degil bunu neye göre sölüyorsun açıklarsan seviniriz ?araç 1 -2 boy önde gidince iyi mi oluyor ? ecufast özgün ün arabası hepsinden hızlı o zaman en iyisi o diyelim üstelik sorunsuz da .Sadece basınçlara bakarak agresif demek doğru olmaz ,güçler sadece basınç açarak elde edilmiyor,revo bujileri kömür ederken evotech de böle bir olay yok neden ?,stock bujileri söküp bkr7 lerlede değişme olayı yok neden ?. yüklenilmese stock bujiler yeterli gelirdi ateşleme de kesmezdi buda benim fikrim .Revo çok iyi bir firma evoda öyle, bu tamamen tercih meselesi ..