User Tag List

Sayfa 6/6 İlkİlk ... 456
102 sonuçtan 96 ile 102 arası

Konu: 106 ya yapılan bu işkencenin amacı nedir ?

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    8 hp mi aðrýna gitti.

hayýrdýr?sana ne benim altýmdaki arabadan.

106 nýn pýyasasý dusukse bunu gene 106 sahýplerý kendýlerý yapmýstýr. hýc kýmsenýn sýrf 106 nýn pýyasasý dussun dýye gýdýp 106 alýp apacýlýk yaptýgýný sanmýyorum.

kaldýký 12-13 106 ýcýn gayet ýyý fýyat.

son olarak sende teprayý beðenmýyosun ya gýt bý býn tepraya 106 dan cok daha donanýmlý
    Temprayi begenmiyorum demedim demek istedigim bu isleri biraz daha sevenler tempra almak yerine 106 aliyorlar tempra yerine slx de orneklendirirdim.. Tempranin donanimini sayda biz de bilelim adamin sinirlerini bozmak icin yorum yapma ,106 ya belli bi buruklugun var ilk yazinda belli ettin zaten,senin altindaki arabaya kimsenin camur atmasini istemiyosan sen de oma gore konusmalisin ,106 nin motoru neyki en fazla ne zarar verebilir diyip kucumsersen tepki alirsin... tempra da cift airbag sunroof gibi donanimla falan var dogru,106 nin borusunu sanada armagan ediyorum
    imzasız..

KaanBRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BLuEBoY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sabah kahvaltısında yürek mi yedin ?
    Yaşının adamı ol

BLuEBoY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı KaanBRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaşının adamı ol
    terbiyesizlik yapma bel altı vurma.. adamlığı kimse kimseye ögretmesin burda.. önce yapılan yorumlara saygı gösterin sonra adamlık bekleyin..

tapıyoruz biz 106'ya varmı ? bize göre yüce bi araba.. ve adamın yaptıkları lanet olası pislik hareketler istediğimiz tepkiyi verme özgürlüğümüzde var.. bırakın herkes tepkisini göstersin.. araç sizin değilse adamıda savunmayın...
    Alıntı AhmetYılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bisikletle bile gitsem yanıma blueboyu alırım beyler kırılmayın...
    Murat Ç. ( ZiYa Corsa ) - ( KN 206 RC ) - ( VU GOLF VII ) - ( PM FABİA III)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arabadan ziyade sahibine bakmak lazım şahsen ben öyle yapıyorum, 1 ay önce ankarada bir arabaya bakmaya gittim, yine 106 idi oldukça uygun fiyata olduğu halde iyi durumda olan bir aracı sahibinin ayı, hödük, barzo olmasından dolayı almadım istediği kadar boncuk olsun, insan önce aynada bi kendine bakacak üstüne, saçına başına, saçlarını horoz ibiği gibi yapmış, gelmiş karşıma gardaş arabada bi hata yok diyor, herşey para pul değil, benden sonraki s.kimi yesin düşüncesine sahip adamın zihniyetini s.ksinler.
    40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı StiFLeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Temprayi begenmiyorum demedim demek istedigim bu isleri biraz daha sevenler tempra almak yerine 106 aliyorlar tempra yerine slx de orneklendirirdim.. Tempranin donanimini sayda biz de bilelim adamin sinirlerini bozmak icin yorum yapma ,106 ya belli bi buruklugun var ilk yazinda belli ettin zaten,senin altindaki arabaya kimsenin camur atmasini istemiyosan sen de oma gore konusmalisin ,106 nin motoru neyki en fazla ne zarar verebilir diyip kucumsersen tepki alirsin... tempra da cift airbag sunroof gibi donanimla falan var dogru,106 nin borusunu sanada armagan ediyorum
    rs in borusu daha kalın oda sana rs in borusunumu armağan etsin şu yaptığın yoruma bak ne kadar basitleştiriyosun tartışmayı hemen saldırmaya başlamışsın yok yürek ler yok borular..üzücü

KaanBRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rs in borusu daha kalın oda sana rs in borusunumu armağan etsin şu yaptığın yoruma bak ne kadar basitleştiriyosun tartışmayı hemen saldırmaya başlamışsın yok yürek ler yok borular..üzücü
    Sonra da terbiyeden adamlıktan bahsediyorlar ya,bende buna tav oluyorum.

murat_ileri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu konunda kapatılma zamanı gelmiş anlaşılan. kimse klavye başında delikanlılık yapmadan yazışsa bir yere varılacak ama herkes kendince kasap gibi asıp kesiyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)