ahmedim arkadaşların rolling videolarınıda gördük gereksiz yere benzin yakmamaya deymez lafım yok aracı güzel gidiyor belli olmaz 180 ne kadar tutunabilirde ama herşey ordada ben aracımı uçak sanmıyorum motor katagorisi farklı şöyle birşey yapalım arkadaş ibiza cupra ile denerse denetiyim benim geçtiğim bir araç ama arkadaş geçerse benide geçmiş sayarım![]()
Madem gecmis sayilcak diger ibiza cupra benzin yakmiomu? Neden leon diilki? Ev denemesi rampa yukari halil abi surerek yapildi tam olcu kistas deil bence hemde.
Arkadaşlar geçme geçilme yok tamamen makarasına koyulmuş bir vdeodur yorumları ona göre yapalımAMA SENİ BİGÜN GEÇECEM OSMAN
![]()
600. 700 bg arabalarla gazladim ama katagori ayiramadim .. Piyasa baya degismis .. Bende 106 var denemek isteyen olursa once reg 106 yi gecsin ...
ahmet kardeşim niye ayarsız arabanla deniyon rahat duramıyon valla) makara filan ama senin araba harbi ayarsızz aynı senin gibi
))sana da arabanada ayar lazım kanka
))
Stroker yaptigima ilk defa uzuldum .. Bak motor kapasitesine gore ayrim var simdi benim arabam 1850 cc yani 1.8 cupradan 50 cc fazla o yuzden benim cuprayla denemem ayip olur en iyisi cupra motora biraz modifiye yapsin ayni cc ye gelelim oyle deneyelim![]()
dostum yanlış anlaşılmak istemem piyasa yine aynı piyasa bana denk bir 106 biliyim yine yaparız sorun yok ama rolling yapacaksam biraz eşit araçlarla yapmak zevk veriyor arkadaşların araçlarını küçümsemiyorum ama hepsinin gidişini biliyorum ozman kimseyi kırmam burdaki arkadaşlar için şöyle birşey yaparım atmosverik 106 ları temsil eden bir araçla rolling yaparım benzin olmuş 5 lira buradan videoları izliyorum kim geçer kim tutunur kim geride kalır anlayabiliyoruz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)