video ve yorumları size bırakıyorum beni tanıyan dostlarım yeter bana hata bende sizde değil ah ahmet ah ne işlerle oğraştırıyosun beniben sana bu videoyuda herkez kötüye çeker demiştim tartışmayı milleti birbirine düşürmeyi bazı arkadaşlar iyi birşey sanıyor herşey gönlünüzce olsun
![]()
aymet videoyu koy ama tamamını koy vatandaş makara seyretsin kesipte koyarsan içine bade koyarım ama yok osman adaletli olsun gel gerçekten rolling yapalım çekip koyalım dersen oda olur
DİGER KONUYA SEN YAZDIN KOY DİYE EE VDEONUN MAKARA OLDUGUNU DA SÖLEDİK BEN SENİ KİMLE NEDEN UGRAŞTIRIM ONU ANLAMADIM SADECE SENLE DENEMEK İSTİYOLAR HEPSİ BU![]()
Sonuc ne oldu dostum
Sonuc ne oldu zm le
dostum benim geçtiğim videolar burda karşıya 3 cü köprü olur sen bunlara kafanı takma ama ben sen ve senin gibi arkadaşlar gibi sadece geçtiğim videoları koymuyorum ve bir çoğu arkadaşım olduğu için hiç birinin videosunu koymuyorum benim yarışa başlama dönemlerim senin yeni araba markalarıı öğrenme dönemlerine denk geliyor sen boşver git kendi arkadaşlarınla kendi araçlarınızı tartışın benim araç sana ağır gelir ben aracımı uçak sanmıyorum ama senin aracına göre uçak sayılır orda haklısın![]()
seni takip etsem alıntıları görüpte cevap yazmazdımneyse kardeşim bak keyfine takıl kafana göre en güzel çağlar sizin çağlarınız sende haklısın o yaşlarda kan kaynamıycakta ne zaman kaynıycak dimi
![]()
ya bırakın atışmayı selçuk,osman. ne gerek var yahu, ikinizde iyi insanlarsınız,
amaçsız atışmak hoş değil. osman a herkez takılıyo
ya osman gel sat su cupra yı alak sana bi honda bak keyfine,
not: her kezin maddi durumunu kendi bilir, kiminin çoluğu çocuğu vardır sorumluluk sahibidir onlardan kısıp her hafta benzine harcayamaz, kimisi bekardır arabası 2-3 boy daha gitsin diye para saçar
bence bu aralar osmanın üzerine çok geliniyor gibi. o da onun tarzından kaynaklansa gerekkalbi düzgün insanların atışması hoş değil.
PowerTune
ikinizinde aracına sokim size bişey olmasın kırmayın şu kalpleri. bazen susmak en güzel cevaptır. birgün denk gelir alırsın 2 ye. severek takip ettigim insanlarsınız birbirinizi üzüp gününüz kötü gecmesin piskolojik olarak ailenizede yansır.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)