Keser döner sap döner güngelir hesap döner 1.8 döner 1.9 gömer hatta o yetmesse 2.5 var o KDV li gömer. KENAN ŞEN
siz daha kumdan çıkamamışsınız belli takılmış bir kum muhabbeti bitmiyor hade güzel kardeşim al 106 nı devam et çoluk çocukla işim olmaz kumdamı yürütürsün yoldamı yürütürsün bilemem ama aracın ahmedin dükkanda yatıyor belliki oda yütümüyorseni aşar bu muhabbetler ben 106 cılara takılmıyorum sen boyundan büyük işlerle oğraşmayı seviyorsun ama bu işler böyle olmaz önce saygılı olmayı öğreneceksinki yarışacak adam bulasın
![]()
Sen kimsin ya bana deniycek adam cok ben burdan antalyaya bile gittim zamaninda heryerde arkadasimiz cok senin gibi 30 yasina gelince gormedik citir turbolu arabayi hade anam hade al ucagini ucmaya devam et sen anca agzin konusuyo yas ilerledikce ceneye vurmus belliki
![]()
![]()
senin yaşındayken altımda gsi vardı 2.0 la başladık biz bu işe oda alın teriydi baba parasıyla 1.6 alıp başlamadık o yüzden benim fikirlerimle seninkinin uymasını beklemek yanış olur
not : bu benim 4 cü turbo aracım
![]()
Selcuk un arabasi ahmetin dukkaninda degil garajda ahmetin dukkanindaki araba ue 106 .. Bide kendini bu kadar kasma rolingde yapma yada yaparsan elestiriye acik ol coluk cocuk muhabbeti yapma milletin yasina gore muamele yapiipta kendinimi tatmin ediyosun bak benim yasimda 35 senden 5 yas buyugum simdi sende bana gore coluk cocukmu oluyosun ..he iste araba muabbetine gelince biz aldigimizi sattigimizi bindigimizi unuttuk yanlis anlama baba parasida degil banka kredisibu arabalarin hepsinde de. Selcuk yanimdaydi yani selcukla araba beygir muhabbetinde biraz hafif kalirsin ...
Sen anlatiyon ya hayirdir amk kimsin nesin neyden bahs ediyosun ben baba parasiyla is yapmayali 10 sene oldu aldigim bindim arabalar senin yasin kadar vir vir konusup yalandan anlatiyosunda benden 2 yas buyuksun basin goge ermez yani mevzu araba deneme mevzusu gotune guvenen cikar dener yada senin gibi zirlar bos konusmaya devam ediceksen yada bi sikintin varsa adimizda belli yerimizde cok zor degil telefon numaramizda kolayca bulunur yazip cizme bos yere son post. Eyv...
Atmosferikle yürümek sonrada 106 lara laf sokmak iyi bir ruh hali değil kolay olanı yapmak. İstanbulda olsaydım beğenmediğiniz 106 larında turbo olunca hemde 0.7 gibi düşük bir bar basarken neler yapabiliyor yakından yada size göre uzaktangösterme şansım olurdu...
Belki yanlış bir insan deilsinizdir tanımam etmem ama 106 vts grubuna şaka adı altında da olsa küçümsemeyin isterseniz.![]()
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
yarış yapıldı arkadaşlar dostluk kazandı herkez birbirini yanlış anladı olur böyle sıkıntılar dağalabilirsiniz![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)