Type R vs Gsi

Thread: Type R vs Gsi

1. Schumi's Avatar

Schumi said:
    beyler bu forumdaki en büyük problem bence rakamlara takılıyo olmanız. biliyosunuz o hp ler asfalta rakamlardaki kağıt üstündeki gibi yansımıyo.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

2. Safak's Avatar

Safak said:
    Quote Originally Posted by M3CSL View Post
    ayrıca safak e30
    hangı bmwyle denıyelım 328 fılan uyarmı?? e30 325??
    Elin....neyiyle desem...

Elin telefonuyla alo demem ben, benim arabam belli, yerim belli...

Haaa dersen illa bana BMW 286 M3 var...ama boşa kaldırmaz sahibi... Çok nos yakarsın...

3. Type R vs Gsi

SONE-R said:
    soner tabı senın tek bıldığın yuruyen makııne honda olduğu ıcın ne 206gti nede sfi yurumuyo ahahaha..
    istersen ankarada bi organızasyon yapalım ama geldıımde görmek ısterım sıyah canavarı..
    valla hakkında NOS çu aşağı NOS çu yukarı söylentileri var ki bence de doğrudur... sen geçmek için her yolu deneyecek birisin

4. Şahan's Avatar

Şahan said:
    soner tabı senın tek bıldığın yuruyen makııne honda olduğu ıcın ne 206gti nede sfi yurumuyo ahahaha..
    istersen ankarada bi organızasyon yapalım ama geldıımde görmek ısterım sıyah canavarı..
    sfi yürür mü bilmem tanımam ve denk gelmedim ama 206gti'a yürür demeyin ne olur demeyin..

5. Juggernaut's Avatar

Juggernaut said:
    Serkanın 206'yı gördüm ben nos falan yoktu okadarda abartmayın.

6. Type R vs Gsi

serkan-s said:
    yok yok farketmes her 4 sehırdede nos mos olmaz denemeden once ctr cıler gsı yı gsı cılarda ctr yı ınceler nos falan olmaz kanka s14 u getırecem zaten gelırkende 2876turbo aem ems falan neyle denıcez kanka ben gsı la atmosferık vtı la falan denemıyım gulerler turbo gsı yada vtı vardır ama onlarla denerıs erol alper sen falan yaparıs bı actıon hep beraber

7. Type R vs Gsi

M3CSL said:
    Quote Originally Posted by Schumi View Post
    beyler bu forumdaki en büyük problem bence rakamlara takılıyo olmanız. biliyosunuz o hp ler asfalta rakamlardaki kağıt üstündeki gibi yansımıyo.
    mantıklı bi açıklama tebrıkler...
    Quote Originally Posted by Safak-e30 View Post
    Elin....neyiyle desem...

Elin telefonuyla alo demem ben, benim arabam belli, yerim belli...

Haaa dersen illa bana BMW 286 M3 var...ama boşa kaldırmaz sahibi... Çok nos yakarsın...
    hayır sfı yada v6 vectranın neden yurumuceğini acıklarsan bende böle cvp verırım..

Quote Originally Posted by SONE-R View Post
    valla hakkında NOS çu aşağı NOS çu yukarı söylentileri var ki bence de doğrudur... sen geçmek için her yolu deneyecek birisin
    kımdıosa senın uydurman olabilir gibime gelıo biz gecılceğimiz arabaya gecılcez derız ztn ama sen oyyyy kı oyyyy
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

8. 1.6 VTi's Avatar

1.6 VTi said:
    Quote Originally Posted by IMPREZA MANIAC View Post
    Serkanın 206'yı gördüm ben nos falan yoktu okadarda abartmayın.
    önemli olan da bu zaten kardeşim, ne zaman vardı ne zaman yoktu
    Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.

9. Type R vs Gsi

SONE-R said:
    kımdıosa senın uydurman olabilir gibime gelıo biz gecılceğimiz arabaya gecılcez derız ztn ama sen oyyyy kı oyyyy
    ben uydurmadım ama inanıyorum NOS kullandığına

Ateş olmayan yerden duman tütmezmiş... NOS çu seni Vectraya ne zaman uygulayacaksın NOS u başka türlü CTR geçemezsin de

10. cem's Avatar

cem said:
    Quote Originally Posted by serkan-s View Post
    kanka s14 u getırecem zaten gelırkende 2876turbo aem ems
    Ems mi var sende serkan ? Hayırlı olsun
    " If everything seems under control, you're just not going fast enough. "

11. Type R vs Gsi

emp:) said:
    Merhaba. Forumda ilk mesajım uzun zamandır sadece izlemek ile yetiniyordum konuyu görünce yazmak istedim.

Arabaların hepsini standart ve fabrikadan çıktığı gibi düşünürsek:

400 metrede
    Gsi-Vti: Gsi alır.
    Gsi-Type-r: Type-r alır.

Her araba aynı gitmez ama standart olup çok iyi gidenlerde vardır.Fabrikadan şanslı çıkan veya iyi rodaj yapılımış aletler. Araçların etki tepki durumlarıda önemli aynı marka model 2 araba birine egzoz yaparsın 3hp alırsın birisi 4hp alır. İşin ucu açık yani. 1 tane Gsi Type-r geçti diye type-r daha yavaş araba olmaz aynı şekil Gsi'da type-r dan hızlı araba olmaz istisnai durumlardır bunlar.

12. Type R vs Gsi

M3CSL said:
    Quote Originally Posted by Şahan View Post
    sfi yürür mü bilmem tanımam ve denk gelmedim ama 206gti'a yürür demeyin ne olur demeyin..
    yuruyenlerı yuruo ama %95ı yurumuyo kabul

Quote Originally Posted by serkan-s View Post
    yok yok farketmes her 4 sehırdede nos mos olmaz denemeden once ctr cıler gsı yı gsı cılarda ctr yı ınceler nos falan olmaz kanka s14 u getırecem zaten gelırkende 2876turbo aem ems falan neyle denıcez kanka ben gsı la atmosferık vtı la falan denemıyım gulerler turbo gsı yada vtı vardır ama onlarla denerıs erol alper sen falan yaparıs bı actıon hep beraber
    ahaha tamam beyınlı ctr var mert kardeşimiz onla denersin.. çipli cupra fılan deişiklık olur...

emre cvp vermesene dalga konusu olmayalım
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

13. Şahan's Avatar

Şahan said:
    yuruyenlerı yuruo ama %95ı yurumuyo kabul
    haklısın geneli kötü..ama şanslı motora inanıyorum ben..

14. Type R vs Gsi

SONE-R said:
    NOS' a inan dostum motora değil NOS u çıtırdan çaktırmadan bas, sonra arabam ciğerli fabrikadan sağlam üretilmiş de ver gazı

15. Safak's Avatar

Safak said:

motora piyango bileti mi çektirmeye başladınız?

16. Type R vs Gsi

C20XE said:

17. Type R vs Gsi

madi said:
    yazdıklarınızdan gözlerim yoruldu sizlerin elleriniz yorulmadımı

18. Type R vs Gsi

SONE-R said:
    Quote Originally Posted by Safak-e30 View Post
    motora piyango bileti mi çektirmeye başladınız?
    süper yaaa mühendis olmasam inanacam bu şehir efsanelerine ne şansı hocam NOS bu NOS

19. Şahan's Avatar

Şahan said:
    Quote Originally Posted by SONE-R View Post
    NOS' a inan dostum motora değil NOS u çıtırdan çaktırmadan bas, sonra arabam ciğerli fabrikadan sağlam üretilmiş de ver gazı
    walla yapan warsa bilemem..ciğeri nosla olursa,tüp bitince akciğer kanseri olur..