Simdi akil mantik aliyor mu ikiside ayni hpde araba biri 4 ceker hem de ve digeri asiri beslemeli ve torku da subiden fazla. Ama gel gor ki kendisinden daha agir ve aktarmada guc kaybeden arabaya geciliyor.
Simdi akil mantik aliyor mu ikiside ayni hpde araba biri 4 ceker hem de ve digeri asiri beslemeli ve torku da subiden fazla. Ama gel gor ki kendisinden daha agir ve aktarmada guc kaybeden arabaya geciliyor.
IN BOOST WE TRUST
206 gti lada denedik ama arkadaş roll falan bilmediğinden kornalardan falan anlamadısonrada polis geldi dağıldık ztn ama 206 gti ile zevkli olacaktı anlaşabilsek..
aynen öyle
Kutsal bizimkilerle denedik zaten sonuçları biliyoruz sürekli denediğimiz araçlar gsi videosunu koydum zaten geçenlerde si la denedik alakasız oldu çok geçtim ibonun 106 ilede sonucu biliyoruz zaten ama onun 106 bu ikisindende daha iyi şuana kadar geçebilen 106 gti çıkmadı 2.0 R yi buralardasen gelde bi del beni
![]()
bu video 2.0R aldırırbütün araçlara maşallah
evet karıştırmış kendini saat
Satılık 2.0 R var özelden ulaşabilirsiniz
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5968726/detay/
valla kanka girelim dioz emmeye falanda boxer motor olduğu için öle Rs gibi kolay değil bakalım boş bi zamanda biraz daha ilerletirizalet gergin
sökme işlemide fena olmaz hanide ne sökecez oda meçhul![]()
gelsin o alacam aklını onun![]()
indigo mavi yle video super olmuş imp 3 e atar atmaz 3 boy gerçekten çok hızlı araç maaşallah![]()
içerisi şampiyonlar ligi gibi, pırlantacılar galericiler...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)