Maşallah CVK ve EV ' ye...
ohanzi cvk show videoda güzel okuyorum rc sahibi arkadas saka kaldırabilen biri daha öncekı yazılardada gördüm dostluk kazandı hepsi bir yana
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
Buda ottan boktan birbirinde ana avrat bacı kardeş koymayanlara örnek olsun, denemeler cok güzeldi, helal olsun.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
maşallah 2 aracada
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
maşallah araclara bu arada cvk brandayı cektı daha denemelere cıkmayı pek dusunmuyor heralde adına konusuyorum ama EV rc CVK rs fınalıde dun bıttı şampıyon bellı oldu![]()
Damat yoruldu ya başına çok iş geldi ama yılmadı yılmadıkBalayına çıktılar şuan dinlenmece gerdek gecesi filan
Yaa bi papyon bulamadınız a..
dün renault ambleminin oraya papyon takıcaktım kısmet olmadı
![]()
Video güzel olmuş..
Maşallah araçlara...
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
maşallah iki aracada ..
Hafta aşırı konular görüyoruz, ufacık dişe gelmeyen şeyler yüzünden neler söylüyorlar birbirilerine insanlar, minicik şeyleri yanlış anlıyorlar yada minicik şeyler peşinde koşuyorlar, sonra ana avrat küfürler uçuşuyor ,halbuki yüzyüze bakıyorlar...
Bu işin zevkini alarak, olayın tamamen eğlenmek oldugunun bilincinde olan insanlar ancak bu şakaları yapıp kaldırabilir karşılıklı olarak, sizi tenzih edip sizin gibi yapamayanlara ima etmeye calıştım, özel birilerine degil.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)