User Tag List

Sayfa 8/11 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
195 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: Arnavut ciğeri(crm performance) - zm 106

Throttle
    Misafir
    Alıntı yoynus54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben VTC'nin sadece feh olduguna inanmiyorum. Artık fn2lerde bile feh olan kalmadı herkez arabasını hızlandırıyor. Demişsinki 227hp, o arabada polish veya conta illaki var. DD ile viraj ici videosunu koymussunuz,halbuki biz izledik sonucu gördük. Şimdi böyle yorumlar yapıp ne yapmak istiyorsun amacın ne anlamadım. Selçuk yazmış merak ediyorsan dene sonrada biz yorum yapalım.
    ister inan ister inanma orası senin sorunun arkadaşım ben sana olanı yapılanı herşeyi söylüyorum olmayan şeyede var dicek halimiz yok sen inan diye..
    DD ile viraj içi dışı durumu falan olmadı VTC yi ben kullanıodum sen neyi nerden gördünde yorum yapıosun diğer deneme farklımı oldu sanıosun yada farklı olduğunu DD nin önde olduğunu falan iddia ediosun ? videodan o kısmı bulur komple kesilmemiş olarak onuda koyarım ben gördüğüm şeyi biliyorum sen görmediğin şey hakkında sallıyosun şuanda şimdi anlat bakayım DD nin önde olduğu bir denememi var diyosun ? Ona göre bir iddialaşalım videoyu komple koyacam çünkü sonra agudu madudu ay şeydi böyleydi lafları anlamam ama baştan sölim.

Burdada yazacaksın ben görmediğim şey hakkında sallamışım özür dilerim diye yazacaksın videoyu koyunca ben haklıysam oke

mesutt1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hay maşşallah be mermi gibi adamı katil yapar bu
    Alıntı zıpzıp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mesutt1bir!!!!!bir!!!1111bir!

yoshimura - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Throttle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ister inan ister inanma orası senin sorunun arkadaşım ben sana olanı yapılanı herşeyi söylüyorum olmayan şeyede var dicek halimiz yok sen inan diye..
    DD ile viraj içi dışı durumu falan olmadı VTC yi ben kullanıodum sen neyi nerden gördünde yorum yapıosun diğer deneme farklımı oldu sanıosun yada farklı olduğunu DD nin önde olduğunu falan iddia ediosun ? videodan o kısmı bulur komple kesilmemiş olarak onuda koyarım ben gördüğüm şeyi biliyorum sen görmediğin şey hakkında sallıyosun şuanda şimdi anlat bakayım DD nin önde olduğu bir denememi var diyosun ? Ona göre bir iddialaşalım videoyu komple koyacam çünkü sonra agudu madudu ay şeydi böyleydi lafları anlamam ama baştan sölim.

Burdada yazacaksın ben görmediğim şey hakkında sallamışım özür dilerim diye yazacaksın videoyu koyunca ben haklıysam oke
    Anlaşılan postumu dogru düzgün okumamışsın. DD öndeydi diye bişey demedim. Virajda olan video koyulmuş. Görmediğimden bahsetmişsin ,görmesem niye burda herhangi yorumda bulunayım.
    DTi

kagan-07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah araçlara..güzel video olmuş
    ROLL TeaM....
    [...MaPPed By CharE...]

Başkent Peugeot👍

Throttle
    Misafir
    Alıntı yoynus54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Anlaşılan postumu dogru düzgün okumamışsın. DD öndeydi diye bişey demedim. Virajda olan video koyulmuş. Görmediğimden bahsetmişsin ,görmesem niye burda herhangi yorumda bulunayım.
    arkadaşım ozaman diğer deneme farklı olmuş gibi yazma diğer denemede aynısıydı aynı diye koymadım bile zaten viraj içi dışı falan hatırlamıyorum virajda bastığımızı bile hatırlamıom siz söyleyince viraj muhabeti oldu ben viraj falan hatırlamıom hatta diğer denemede DD kafa bile çıkaramıo benim koyduğumda en azından bi ilk basışta yarım boy öne çıkıo erkenmi basıo bilmemde diğer koymadığım denemede oda yok geçtiği video olsa zaten siz söylemeden ben kendim koyardım sizin ortamınızı bilmem ama biz o tarz insanlar değiliz

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    diğer konuda yazdım fransadayım dönüşte haberleşiriz
    Hangi konuda ben gormedim? Neyse sikinti yok ben herzaman denerim vtc ile

Throttle
    Misafir
    Alıntı EK648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sıkıntı yok bizde deneriz her zaman aradaki mesafe fazla olmasa zaten hiç bi sorun yok ama ayda bir gelebilioruz anca
    ha bide özcan sana biraz kırgın hatırlarsan ataşehir shelle samsuna giderken uğramıştı sende JOB varken denememişsiniz Kaanla muhabete geldik demişsiniz o zamanki muhabetleri biliosun sanırım

sipahi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EK648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Döndüğünde banada haber ver bende bascam vtc ile.
    ome-R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı brkwrx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    well come too hell DD ... sıradaki gelsin ömer fena gebete yapıyosun ama
    :P
    ahahha sağol kanka
    Alıntı salih_560 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 aracada maşallah ayağınıza elinize sağlık dd nin 4 vitesi ölümcül olmuş maşallah ...
    eyvallah sağolasın...
    Alıntı JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çıktı benim araba evet, ecufaste ayara gidicez yarın kısmetse.
    hadi hayırlı olsun.Ne zaman basıyoruz?
    Alıntı aVDANLı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen öyle camı kapatıyor ses degişik geLiyor size
    ome-R

melih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zevkli denemeler olmuş.. demekki konularda kırmadan yorum yapılabiliyomuş

arkadaşım ozaman diğer deneme farklı olmuş gibi yazma diğer denemede aynısıydı aynı diye koymadım bile zaten viraj içi dışı falan hatırlamıyorum virajda bastığımızı bile hatırlamıom siz söyleyince viraj muhabeti oldu ben viraj falan hatırlamıom hatta diğer denemede DD kafa bile çıkaramıo benim koyduğumda en azından bi ilk basışta yarım boy öne çıkıo erkenmi basıo bilmemde diğer koymadığım denemede oda yok geçtiği video olsa zaten siz söylemeden ben kendim koyardım sizin ortamınızı bilmem ama biz o tarz insanlar değiliz
    kardeş sana bişe diyecem bir insan bu siteden 100 kere banlanıp tekrar üyelik açıp girmenin nasıl bir mantık olabilir.
    sana tavsiyem ya yazdıklarında dikkat et derim yada girme tekrar banlanmaktan iyidir. insanların seninle alay geçtiğinin farkına var sözlerimede yalnış anlama

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı wekoo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallahh fenaaaaaaaaaa
    teşekkurler
    Alıntı mesutt1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hay maşşallah be mermi gibi adamı katil yapar bu
    sağolasın
    Alıntı kagan-07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah araçlara..güzel video olmuş
    eyvallah sağolasın
    ome-R

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sıkıntı yok bizde deneriz her zaman aradaki mesafe fazla olmasa zaten hiç bi sorun yok ama ayda bir gelebilioruz anca
    ha bide özcan sana biraz kırgın hatırlarsan ataşehir shelle samsuna giderken uğramıştı sende JOB varken denememişsiniz Kaanla muhabete geldik demişsiniz o zamanki muhabetleri biliosun sanırım
    Orda sacmaladi ozcan baska bsy yok geldi yanimiza oturdu arabasina baktik massallah millet ne derse desin sen arabanla mutluysan allah kaza bela vermesin dedik bize denemeden flnda bahs etmedi sonra kendi kendine bsy ler yazdi neyse aradan gecmis 1 sene konusulucak konu degil bana kirgin olsun zaten denemede sen kullaniyosun problem yok

Throttle
    Misafir
    Alıntı melih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeş sana bişe diyecem bir insan bu siteden 100 kere banlanıp tekrar üyelik açıp girmenin nasıl bir mantık olabilir.
    sana tavsiyem ya yazdıklarında dikkat et derim yada girme tekrar banlanmaktan iyidir. insanların seninle alay geçtiğinin farkına var sözlerimede yalnış anlama

bende sana şöyle sölim üye olmak dert değil bende daha 10-15 tane üyelik var ben giripte milletin koyduklarına yorum yapmıyorum muhabet laklak yapmak için girmiyorum ama kalkıp millet bizim hakkımızda konuşuosa benimde bırakta cevap verme hakkım olsun üyelikte alırım cevabımıda yapıştırırım onun bunun sölediğinide şeyime takmam millet bannlanıo yine gelio desin sorun değil benim giriş amacım yazılarımdan belli bu konuda en basiti viraj muhabeti oldu bende cevabımı verdim girip sölemesem herkes başka şeylere inanacak muhabetler başka yere kayacak böyle yalan dolan hakkımızda muhabetler çıkacağına istediğim zaman girerim cevabımı yazarım umarım aradaki farkı anlamışsındır şimdi bannlasa ne yazar bannlamasa ne yazar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Videolar güzel ellerinize sağlık ama şu ***** yerden denemeye çıkarken yavaş çıkmayı bir türlü öğretemedik anasını satiim. Kardeşim hemen karşısında hastane var. Sizin bir yakınınız yatıyor olsa sizde yanında refakatçi olsanız gecenin bir saatinde tam uyurken zaaart diye bir egzos sesi ile hastanız uyansa acaba ne dersiniz. Ana avrat söver misiniz yoksa aaaferim ne güzel denemeye çıkıyorlar mı dersiniz. Yaw şuradan sakince çıkın tem e girdiğinizde ne yapıosanız yapın.
    IN BOOST WE TRUST

melih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende sana şöyle sölim üye olmak dert değil bende daha 10-15 tane üyelik var ben giripte milletin koyduklarına yorum yapmıyorum muhabet laklak yapmak için girmiyorum ama kalkıp millet bizim hakkımızda konuşuosa benimde bırakta cevap verme hakkım olsun üyelikte alırım cevabımıda yapıştırırım onun bunun sölediğinide şeyime takmam millet bannlanıo yine gelio desin sorun değil benim giriş amacım yazılarımdan belli bu konuda en basiti viraj muhabeti oldu bende cevabımı verdim girip sölemesem herkes başka şeylere inanacak muhabetler başka yere kayacak böyle yalan dolan hakkımızda muhabetler çıkacağına istediğim zaman girerim cevabımı yazarım umarım aradaki farkı anlamışsındır şimdi bannlasa ne yazar bannlamasa ne yazar
    hayırlısı olsun ne diyelim ama kendine çok güldürüyosun ee orasını takmıyosan hiç kimse için sıkıntı yok keyifine bak demekten başka

yoshimura - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizim arkadaş ortamı süper sen merak etmeBen sana arkadaşlarınıda sormadım.Neyse uzatmaya gerek yok kelimelerinde seçiçi ol seni tanımam sende beni tanımazsın.Tekrar denenir görülür.
    DTi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Videolar güzel ellerinize sağlık ama şu ***** yerden denemeye çıkarken yavaş çıkmayı bir türlü öğretemedik anasını satiim. Kardeşim hemen karşısında hastane var. Sizin bir yakınınız yatıyor olsa sizde yanında refakatçi olsanız gecenin bir saatinde tam uyurken zaaart diye bir egzos sesi ile hastanız uyansa acaba ne dersiniz. Ana avrat söver misiniz yoksa aaaferim ne güzel denemeye çıkıyorlar mı dersiniz. Yaw şuradan sakince çıkın tem e girdiğinizde ne yapıosanız yapın.
    Oraya ikinci gelişim,doğru söylüyosun.Farketmedim hastane oldugunu bilmiyordumda.Bilsem zaten basmazdım
    ome-R

Bi1ReD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah araçlara, suat abininde eline sağlık...
    Alıntı eser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu arada YJ nin sisleride yere bakıyor kardeşim kimseyi rahatsız etme şansı yok emeklemedıklerı surece

edit:bizim sislerimiz sadece surungen hayvanları rahatsız eden cinsten
    CRM
    ECUFAST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bi1ReD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah araçlara, suat abininde eline sağlık...
    Sağolasın
    ome-R

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)