daha öncede yazdım, ben tam bılmıyorum arabayı satcağı için çıkartıp için satcam dıodu.. belkide vardır![]()
daha öncede yazdım, ben tam bılmıyorum arabayı satcağı için çıkartıp için satcam dıodu.. belkide vardır![]()
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
demek ıstedıgım o312 derece takmak ıcın yay sapka yetmıyo malesef
n2 icin yetiyo
ya ips k10 takarım ya takmam dereceli typer bu kdr mı yuruyo denmesını ıstemem
12.5 sıkıstırma throtlle vs vs...malesef olmuyo
362hp almıslar ips k10 la k20den....
http://intrinsicperformance.com/K10.html link burda bakabilirsiniz![]()
11000rpmcıldırmıs olmalılar
![]()
beyaz 106 için söylendi o benim aracımda hiç bi işlem yok egsoz düz boru filtre 7200 de kesiciye giriyo...
selamlar herkese ben güney eski pa yeni plakasıyla an beyaz 106 nın yeni sahibiyim videoda görünen 106 sanırım 45 plaka olan adnan arkadaşımızın 106sı benim aracım değil standart cooper s varsa izmirde yada biraz dolu deneyebiliriz arabalarımızı test etmek amaçlı yapılan yorumlarda arabamın lafı geçmiş yeni gördümmeşur bi araç aldım farkındayım
herşeyi aynı şekilde durmaktadır aracın bilinen PA yani
bunun yanında chip li ii ayarlı ekzantrikli düz borulu 106 nın mcs ile yapacağı denemelerde başarılı olacağına eminin yeterki ii ellerden çıksın bu şekilde hazırlanmış bir 106 mcs katili olabilir kanımca![]()
sadece pt52 ler çıktı yerine 280 280 colombo takıldı ama ayarlatılmadı daha gerisi aynen PA
bnm arabamı bu sıtedekıı bı cok ınsan bılır ben 106 ların en hızlı gıdenın le denedımm (AL 106)o benı gecemedı ama o arabasına bı kısa veya egzntrık taksaydı gecerdı ben bunu syledım ama sen anlamamısın Ayrıca standartken 181 hp verdı benmm arabam.bıde bısey daha dıyım sonuc olarak cooper s ne yaparsan yap yıne cooper s hıc bı zman fıltre lı egsozlu bı type r ı gecemıyecektır![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
sımdı ne alaka filtrelı egzozlu typ la bızım konustumuz olay onu anlamdım. eger hızlı gıden bı araba almak ıstesek zaten coper ı sattınmı gıdıp senın dedıın gıbı typ arı ustune 5 kuruş koymadan alırsın... konu typ a rı gecmek deıl... bızım konumuza gelırse fazla konusmucam cunku sen bana dıyorsun anlamıyorsun dıey aynı sekılde sende anlamıyorsun ızmırde vardır mutlaka tanıdıın onlara sorarsın bızım egzantrıklı kısalı 106 la nasıl gıttımıza yada varsa 106 lı arkadasın solersın gelır denerız vıdeoyada cekerız ben sana atarım ızlersın daha ne dıyım kı yanı ben.. ve sonuc olarak aynı sekılde bende alakasız bırsey soyleyım bızım konumuzda typ r dıye bırsey gecmıyuor farkındaysan...![]()
guney dogru demıssın bırdahakı sefere deneyelım senın aracın ıyı gıttını bızde bılıyoruz ama maksat denemek bızım cocuk gıbı benı gectı dıe sıkıntı sorun yaratcak ınsanlardan deılızbırdahakı sefere denerız bakalım nasıl olcak bızım coper da stock zaten herkez bılıyor ama gectımız arabalar cohaldıkca arabanında stock olmadı soylentılerı cohalmaya basladı
neyse dedımız gıbı maksat muhabbet denerız tabı
..........
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)