User Tag List

Sayfa 6/14 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
253 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: İzmirden birkac rolling videoları Cooper S vs vs..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daha öncede yazdım, ben tam bılmıyorum arabayı satcağı için çıkartıp için satcam dıodu.. belkide vardır
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabadan arabaya degısır arkadas stock dıosa imtina etmek lazım yalan solıcek halı yok ya..

ama denenen arabalarıda ıı bılıyorum bordo olanda sadece duz boru ve filtre var
    af 5100de ayar sorunu oldugunu dusunuyorum kı sahıbıde ole demıstı..dıger beyaz 106da bence guzel yurumuyo o parcalara gore..

ama cooper guzel yuruyo vtevlerle rollune sahıt olmustum..ama takılan parcaların hakkını veren bı 106yı ne kısada ne uzunda hıcbır yerde stock cooper gecemez..

izmirin genel sorunu bu hakkını veren araba sayısı az.derecelı takıyosan gozunu cıkartcan kı kımse derecelı varmıs su arabada ama ben geciyom diemicek..

saygılar
    yaw mıllet arkadan olumsuz konuscak dıye parca takmıcaz arabaya ben memnun kalırsam sorunyok gibi gelıyor, ben şimdi 256 derece takarsam derecelı var dıye arabaya ucak muamelesı yapmayın
    sen tak 328lerı görelım

Erol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ulasstoprak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kimse cevaplamıyo sanırım bu ilandaki araba manisadaki beyaz gti

http://www.sahibinden.com/2001_model...XQQdisplayitem
    bu arac olmalı ado nickli arkadaşındı sanırsam
    BOOSTPROJECTS
    EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
    100-200 - 8.5sn.
    N/A is the best..
    Civic Hatchback

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benım bıldığım yaza doğru 1-2 yarısta son halı ıle yarıstı pa onun dısında eskı halı vardı hep..
    eskı halide gene beyaz 07 f le beraber girmişlerdi fınıse..
    dc ztn ayrı bı olay karıstırmamak lazım..

beyaz saxoda sıyah typerı gecen sanırım o kadar gitmıodu ama o
    bizher yarısa izmire geliriz inşallah bu senede oraya geldimizde sizinlede tanışırızbeyaz saxo olayına gelince typer cai eksoz vardı sadece girmiş olmak için girdi.ama s2000 vardı 34hız96 plakalı onu hatırlarsın belki bayagı yüklüydü oda antalyanın aracıydı

focus musty35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    34 hız 96 mavı s2000 dı galıba carbon kaputlu olması gerek ıyı arabaydı o

edo typer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaw mıllet arkadan olumsuz konuscak dıye parca takmıcaz arabaya ben memnun kalırsam sorunyok gibi gelıyor, ben şimdi 256 derece takarsam derecelı var dıye arabaya ucak muamelesı yapmayın
    sen tak 328lerı görelım
    demek ıstedıgım o 312 derece takmak ıcın yay sapka yetmıyo malesef n2 icin yetiyo

ya ips k10 takarım ya takmam dereceli typer bu kdr mı yuruyo denmesını ıstemem

12.5 sıkıstırma throtlle vs vs... malesef olmuyo 362hp almıslar ips k10 la k20den....
    http://intrinsicperformance.com/K10.html link burda bakabilirsiniz
    11000rpm cıldırmıs olmalılar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gokhan035 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir de, şu araba da 2 kişi bu araba da 3 kişi diğer araba da 4 kişi vardı vs. gibi durumlarda rolling yapılması taraftarı değilim. kişi sayısının rollinglerde nasıl farkettiğini hepimiz biliyoruz, kişiler eşit olsun ki yorumlar tutarlı olsun. Arabalar farklı, üstündeki modifiyeler farklı, güçler farklı hadi bunlar yorumlanır da bi de işin içine 2 kişi ondaydı 3 kişi bundaydı falan gibi muhabbetler girince muhabbetler iyice içinden çıkılmaz bi hal alıyo.

Saygılar...
    ben orda kişi sayısını bilgi açısından biz zevk için yapıyoruz aramızda yakın arkadaş oldumuz için yoksa ben videoyu koymazdım kişi sayısını verirken ne olduğunu anlatmak istedim

HASANNN
    Misafir
    Alıntı focus musty35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ama bu vıdeodakı borda 106 da sadece filtre egzoz var baska bırsey yok o halıyle boyle gıdıyor yanı !! bıraz deişik durum gelıyor bana
    şimdi karar verin o 106 da egsantirik var mı yok mu varsa ''satılacağı için dereceliyi söktü'' gibi bi söz okumuştum forumun birinde yoksa eğer sadece bu yazılanlarla bi vti'a nasıl 6-7 boy atıyor herşey mantıklı olsa bile bu mantıklı mıdır ???

ulasstoprak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyaz 106 için söylendi o benim aracımda hiç bi işlem yok egsoz düz boru filtre 7200 de kesiciye giriyo...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bizher yarısa izmire geliriz inşallah bu senede oraya geldimizde sizinlede tanışırızbeyaz saxo olayına gelince typer cai eksoz vardı sadece girmiş olmak için girdi.ama s2000 vardı 34hız96 plakalı onu hatırlarsın belki bayagı yüklüydü oda antalyanın aracıydı
    evet tanısırz bılıom beyaz saxo typer kalkısları heyecanlı oldu ıyıdıs2kgusel gidıodu

guney
    Misafir
    selamlar herkese ben güney eski pa yeni plakasıyla an beyaz 106 nın yeni sahibiyim videoda görünen 106 sanırım 45 plaka olan adnan arkadaşımızın 106sı benim aracım değil standart cooper s varsa izmirde yada biraz dolu deneyebiliriz arabalarımızı test etmek amaçlı yapılan yorumlarda arabamın lafı geçmiş yeni gördüm meşur bi araç aldım farkındayım herşeyi aynı şekilde durmaktadır aracın bilinen PA yani
    bunun yanında chip li ii ayarlı ekzantrikli düz borulu 106 nın mcs ile yapacağı denemelerde başarılı olacağına eminin yeterki ii ellerden çıksın bu şekilde hazırlanmış bir 106 mcs katili olabilir kanımca

VeNoM_35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı guney Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selamlar herkese ben güney eski pa yeni plakasıyla an beyaz 106 nın yeni sahibiyim videoda görünen 106 sanırım 45 plaka olan adnan arkadaşımızın 106sı benim aracım değil standart cooper s varsa izmirde yada biraz dolu deneyebiliriz arabalarımızı test etmek amaçlı yapılan yorumlarda arabamın lafı geçmiş yeni gördüm meşur bi araç aldım farkındayım herşeyi aynı şekilde durmaktadır aracın bilinen PA yani
    bunun yanında chip li ii ayarlı ekzantrikli düz borulu 106 nın mcs ile yapacağı denemelerde başarılı olacağına eminin yeterki ii ellerden çıksın bu şekilde hazırlanmış bir 106 mcs katili olabilir kanımca
    slm pt52 leri çıkarmıştın diye hatırlıyorum taktınmı tekrar? eski halinde diyince bi sorayım dedim.

guney
    Misafir
    sadece pt52 ler çıktı yerine 280 280 colombo takıldı ama ayarlatılmadı daha gerisi aynen PA

tunbullah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı focus musty35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen uzun sure bosuna kullanmassın o zaman coopes s ını yada senın coper s ın gıtmeyenındınmıs bızde uzun suredır kullanıyoruz herturlusunlede denedık ole imalı sekılde noktaları uzutarak aklına sok bunu dıyerek konusmassan sevınırım burda adam gıbı bırsey konusuyoruz gorusunu belırtceksen fazla noktasız duzgun bı sekılde belırt
    bnm arabamı bu sıtedekıı bı cok ınsan bılır ben 106 ların en hızlı gıdenın le denedımm (AL 106)o benı gecemedı ama o arabasına bı kısa veya egzntrık taksaydı gecerdı ben bunu syledım ama sen anlamamısın Ayrıca standartken 181 hp verdı benmm arabam.bıde bısey daha dıyım sonuc olarak cooper s ne yaparsan yap yıne cooper s hıc bı zman fıltre lı egsozlu bı type r ı gecemıyecektır
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sadece pt52 ler çıktı yerine 280 280 colombo takıldı ama ayarlatılmadı daha gerisi aynen PA
    gerisi aynen PA laf hoşuma gitti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tunbullah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bnm arabamı bu sıtedekıı bı cok ınsan bılır ben 106 ların en hızlı gıdenın le denedımm (AL 106)o benı gecemedı ama o arabasına bı kısa veya egzntrık taksaydı gecerdı ben bunu syledım ama sen anlamamısın Ayrıca standartken 181 hp verdı benmm arabam.bıde bısey daha dıyım sonuc olarak cooper s ne yaparsan yap yıne cooper s hıc bı zman fıltre lı egsozlu bı type r ı gecemıyecektır

sımdı ne alaka filtrelı egzozlu typ la bızım konustumuz olay onu anlamdım. eger hızlı gıden bı araba almak ıstesek zaten coper ı sattınmı gıdıp senın dedıın gıbı typ arı ustune 5 kuruş koymadan alırsın... konu typ a rı gecmek deıl... bızım konumuza gelırse fazla konusmucam cunku sen bana dıyorsun anlamıyorsun dıey aynı sekılde sende anlamıyorsun ızmırde vardır mutlaka tanıdıın onlara sorarsın bızım egzantrıklı kısalı 106 la nasıl gıttımıza yada varsa 106 lı arkadasın solersın gelır denerız vıdeoyada cekerız ben sana atarım ızlersın daha ne dıyım kı yanı ben.. ve sonuc olarak aynı sekılde bende alakasız bırsey soyleyım bızım konumuzda typ r dıye bırsey gecmıyuor farkındaysan...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    guney dogru demıssın bırdahakı sefere deneyelım senın aracın ıyı gıttını bızde bılıyoruz ama maksat denemek bızım cocuk gıbı benı gectı dıe sıkıntı sorun yaratcak ınsanlardan deılız bırdahakı sefere denerız bakalım nasıl olcak bızım coper da stock zaten herkez bılıyor ama gectımız arabalar cohaldıkca arabanında stock olmadı soylentılerı cohalmaya basladı neyse dedımız gıbı maksat muhabbet denerız tabı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tunbullah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aklıma gelmişken sölıyım beyaz 106da videodakı mınıde al yi gecer..az deıl en az 2-3 boy, cunku ıkısı ılede denedım

sforever
    Misafir
    ..........

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)