User Tag List

Sayfa 8/14 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
253 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: İzmirden birkac rolling videoları Cooper S vs vs..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dostum konu dışında ama charger olan aractan filtre sesi gelmezmmii????aracta filtre varmış.???????
    filtre sesi gelir charger olan arabadan ama bende bu güne kadar yeteri kadar cooper s kullanmış biri olarak ordakinin filtre sesi olmadıını söylüyorum

focus musty35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam anladım ben senın ne dmek ıstedını ama bende dıyorumkı normalde cai olmayan bır coper s de o sesı o sekılde duyman ımkansız zaten bınmıssın coper s e bılıyorsundur o zman bende dıyorumkı ıste cai olduu icin charger sesı cok fazla cıkıyor bunuda saglayan filtre yanı bız burda anlasamıyoruz işte

1.6 VTi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı focus musty35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.bende söyle seleyım o zman senın denedıın o coper s grı olan r51 motor ve erol abının dedııne gore o arkadas fazla anlamıyor bu işlerden söförden söföre fark olck tabıkı arac denemelerınde.

2 senın 170 hp lık dedıın sarı s de arkadasa rool ın ın nasıl yapıldına daha 2 saat once ogrenmıs ve o sarı coper s yanı 2007 copor s ler bızımkınden 100 kg daha agır ve eger bıraz arastırırsan r 56 oluyor o coper s hıc tutulmadını ve r 53 copes s ın supercharger ve 100 kg daha hafıf oldu ıcın onu gececehını sende bılırsın 100 daha agır olduu ve tecrubesız bı arkadas olduu ıcın gecmen cok normal o suratlere kdr

3 zaten kendınde demısın al gotur baktır desende ınanma dıey benım dememe bırsey bırakmamıssın ama senınle her ıddasına gırıyorum orda 15 kısı varkende soyleıdk ıstedıın servıse ıstedıın profesyonel ustaya gosterelım o arac stock bır coper s dır ıstersen ozgerkoye goturup herseyıne baktıralım eger stock cıkarsa sen karıslarsın masrafını cıkmassa ben sana full depo benzın alayım daha ne dıyeyım ve suda var ona bakarsan ulasın 106 da stock ama sana kac boy attı sen bılıyorsun arabadan arabaya fark ettıhıne bır kanıt sana

sonuc olarak sende ızmırdesın bende ızmırdeyım sen bana standart fıltrelı egzozlu bı vtec getır coper s le kaldıralım vtec gecsın ben bırdaha deıl arabaya bınmek 2 tekerleklı bısıklete bıle bınmem ben dedıklerımın sonuna kadar arkasındayım varsa araba getır ıstedıın kadar denıyelım
    1.sine hadi eyw.

2.si o 170lik S'i benle yürürken kim kullanıyordu iyi araştır bakalım önce Hani sağa çektik otobanda da şoförler falan değişti hatırlıyor musun Mustafa'cım ? Hatta orda belli bir süratten sonra TC sarı S, ALM'yi geçiyor da demiştiniz de neyse...

3.sü inan bana senin bana alacağın benzine hiç ihtiyacım yok Daha doğrusu hayatımda hiçbir iddiaya para-pul-maddiyat için girmedim önemli olan ortada yanlış bir bilgi varsa onu düzeltmektir, parasına iddialar falan ne oluyor ? Ulaş'ın arabasının mevzusunu açma kardeşim, Ulaş bana öyle SALLADIĞINIZ gibi 5-6 boy değil 1,5-2 boy attı ki biz rollingi yaparken Ulaş benim aracımdaydı ve Ulaş'la da defalarca konuştuk, kardeşim kusura bakma 10 numara aracın var 10 numara da gidiyor dedim kullandıktan sonra ama sonuna ekledim kusura bakma ben hala stock olduğuna inanmıyorum dedim o da sağlık olsun kardeşim sen istediğini düşün dedi bu konu da ULAŞ'LA BİZİM ARAMIZDA KAPANDI ki zaten o konu bizi ilgilendirir

Benim sana getirebileceğim bir VTi malesef yok, sen de istediğine inanmakta özgürsün ve ben de buna saygı duyarım yeterki gerçekleri ÇARPIK yansıtma kardeşim, kimseye hiçbir düşünceyi zorla kabul ettirme gibi derdim yok çünkü Ama yok o bunu geçsin ben bisiklete binmem bilmem ne falan gerek yok böyle laflara, bir iddian varsa da ortaya sunarsın kabul eden eder, etmiyen olursa da keyfin bilir dersin geçersin, neyi kanıtlamaya çalışıyorsun ki

Uzatmıcam daha fazla ama İzmir bile kendine sahip çıkmıyor, hala kendi arasında tartışmaya devam ediyor ya birlik beraberlik içinde olmak yerine benim tek üzüldüğüm bu... Neyse diceklerimi dedim, DOĞRU BİLDİKLERİMİ anlattım artık top benden çıktı, hadi cümleten iyi geceler...

Saygılar,...
    Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tabii ki bu chargerın çalışma prensibi kasdettiim benm eklediim videodaki cooper s tede vardı cold air ama öle aşırı bi charger sesi yoktu sanki kasnak varmış gibi bi ses çıkıyo araçtan onu anlatmak istiyrm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla ilk basta coper s ı tamer kullandı oda sınır oldu hatta bu araba nasıl boyle gıder dıye vtes yerlerıde onunkıne gore deısık olduu ıcın ıyı kullanamadı zaten o senlede yurumedı kullanırken. yuksek surattede turbodan kaynaklı 190 200 den sonra gecmesı normal bunuda soledık zaten. banada stock deıl ıddaları sacma geldıı ıcın bende bu sekılde yaklasıoyrum amden bunu bu kdar ıdda edern var kendı sozune konsutuna guvenıp arkasında durcak benım soyledıım sekılde cozum buluncak. ulasın olayınada gelınce ben dahıl tum ızmırde herkez 5 6 boy attı dıye bılıyor ve gorenlerde var ulasın tek vtı olarak senle deıl baska vtı larlada denedıı vıdeolar var onlarada kac boy attı gozukuyor vıdeolarda ulasın arabası olduu ıcın bana onlarun vıdeosunu koymak dusmez. bende olayları carptırmıyoum kendı gordumu kendı gorusumu soyluyorum bunada kımseyı ınandırmaya nıyetım yok sen vıdeolarımı koymussun dedıın ıcın koymuycamda bırdaa merak etme ben sorun yapcanı bılseydım koymazdım zaten ama yrn ulasla konuscam ızın verırse ve varsa vıdeosu senle koyucam burayada 2 boy oldunu hıc sanmıyorum cunku dedıın gıbı kendı arasında tartısıyorda deıl konsuyoruz burda sorun olan bırsey yok ama sana gore sorun oluyorsa bızde konusmayız senın ıstemedın sekılde neyse top bendende cıktı iyi geceler

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MmM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tabii ki bu chargerın çalışma prensibi kasdettiim benm eklediim videodaki cooper s tede vardı cold air ama öle aşırı bi charger sesi yoktu sanki kasnak varmış gibi bi ses çıkıyo araçtan onu anlatmak istiyrm
    öle sölersen ok dostum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anladım ama bıldıın gıbı atmısferık arabalara bıle aynı araba aynı motor farklı marka cailerde bıle sesler farklı farklı cıkıyor benım kendı aracımda kn marka filtre taktım hıc ses cıkmadı yed marka filtre taktım baya baya ses cıktı belkıde cai lerın markası farklıdır ve sanırım sarı 106 vıdeosu senın dedıın onda herhalde cam acıktı fazla ses gelmıyordu. ama izmirdede parca temın edebılcemız yerlere fırma ısmı vermek ıstemıyorum ama bırcık arkadasımzı bılır gıdıp kasnak chıp headers fıyatı aldımızı fıyatlarda anlasamadımzı ıcın taktırmadımızı yanı keske olsada kasnak bızde sölesek

1.6 VTi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı focus musty35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla ilk basta coper s ı tamer kullandı oda sınır oldu hatta bu araba nasıl boyle gıder dıye vtes yerlerıde onunkıne gore deısık olduu ıcın ıyı kullanamadı zaten o senlede yurumedı kullanırken. yuksek surattede turbodan kaynaklı 190 200 den sonra gecmesı normal bunuda soledık zaten. banada stock deıl ıddaları sacma geldıı ıcın bende bu sekılde yaklasıoyrum amden bunu bu kdar ıdda edern var kendı sozune konsutuna guvenıp arkasında durcak benım soyledıım sekılde cozum buluncak. ulasın olayınada gelınce ben dahıl tum ızmırde herkez 5 6 boy attı dıye bılıyor ve gorenlerde var ulasın tek vtı olarak senle deıl baska vtı larlada denedıı vıdeolar var onlarada kac boy attı gozukuyor vıdeolarda ulasın arabası olduu ıcın bana onlarun vıdeosunu koymak dusmez. bende olayları carptırmıyoum kendı gordumu kendı gorusumu soyluyorum bunada kımseyı ınandırmaya nıyetım yok sen vıdeolarımı koymussun dedıın ıcın koymuycamda bırdaa merak etme ben sorun yapcanı bılseydım koymazdım zaten ama yrn ulasla konuscam ızın verırse ve varsa vıdeosu senle koyucam burayada 2 boy oldunu hıc sanmıyorum cunku dedıın gıbı kendı arasında tartısıyorda deıl konsuyoruz burda sorun olan bırsey yok ama sana gore sorun oluyorsa bızde konusmayız senın ıstemedın sekılde neyse top bendende cıktı iyi geceler
    Bir kere kimin ne bildiği beni ilgilendirmez ben doğrulara inanırım... Birileri 5-6 boy demiş olabilir ama bu söylem, doğrusunun bu olduğu anlamına gelmez... Başka VTi'lardan bahsediyorsanız da belirteceksiniz başka VTi diye çünkü şuanda konuşulan kişi benim ve ben de VTi'ımla Ulaş'ın arabasıyla yürüdüm Bu arada benimle olan videosunu güvenip ulaşa veren kim bir sor istersen ulaşa Ve hala da söylüyorum benim içinde olduğum bir videoyu bana sormadan koyma hakkı hiçkimsede yok, koyan olursa da işte böyle tatsızlıklar çıkıyor... Senin 2 boy olduğunu sanıp sanmaman başlı başına yanlış bir ifade çünkü içinde SANMAK var ben ise o arabalardan birini kullanan kişiyim ve bugüne kadar geçilmek hiçbir zaman üzmedi beni, üzseydi şuanda gider bir kısa takardım bir p28 yapardım beni geçenleri geçerdim ama dediğim gibi geçilmek de bu işin bir parçası ve beni hiçbir zaman rahatsız etmez çünkü bu işin sonu yok, yeter ki davranışlar, sözler DOSTÇA olsun, seçilen kelimelere dikkat edilsin, metal yığınları için insanlar birbirini kırmasın çünkü bu iş, hobi hayatın AMACI değil sadece bir eğlencedir
    Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sende haklısın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alperNSE78 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya serkan bu konuşmalar gereksiz biraz sende biliyosun.neyin neyi geçiceği hiç belli olmaz denemeden zaten istesende artık öyle bi deneme olmaz ortada ne mini kaldı ne 106 nede s2bin ama istersen gel 2.0 vectra ile deniyelim type r kadar değildir ama idare edersinm artık

team gop saygılar sunar ehehehhe
    yok behh gereksızlığınden deıl bılgılendırme amaçlı dıorum
    ahahaha
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

Erol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok uzattınız, bence yeterli bir seviyede iken bırakın.
    BOOSTPROJECTS
    EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
    100-200 - 8.5sn.
    N/A is the best..
    Civic Hatchback

tunbullah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 1.6 VTi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mustafa bak konuşmıyayım konuşmıyayım diyorum ama artık konuşma zamanı geldi demek ki...

1.si ben Erol'un içinde olduğu o S ile denedik 1-2 kez, S'de 2 kişi vardı ben tektim ve ben 4ün ortalarına gelene kadar yaklaşık 1 boy öndeydim, 160-165 gibi yanıma gelip 170-175de beni geçmeye başlıyordu...

2.si sizin sarı S'le de denedik hani turbo 170hp olan, o denemede de ben 2 kişiydim yanımda bir arkadaşım vardı ki VTi denen araç tork fakiri bir araç ve 20-30kg bile çok etkiliyor... Kaldı ki ben 140 kiloyum zaten ama mazeret yok 170likle de denediğimizde 4.viteste geçti beni, FAKAT geçene kadar da bir yarım metre veya bir burun boyu farketmez öndeydim arabada 2 kişi olmama rağmen...

3.sü ALM ile denerken de siz de 2 kişiydiniz ben de ama o dediğim yüksek süratlerde benden kopana kadar bir kaput boyu önümdeydiniz(evet yaklaşık 1 metre doğru yazmışsın birşey demiyorum) AMA şu da bir gerçek denediğim S sayısı 3, 2si SC biri TC, ALM dışındakilerin hepsiyle sonuç aynıydı sarı olanda 2 kişi olmama rağmen... Dolayısıyla ben hala ALM'nin diğer S'lerden farklı olduğunu düşünüyorum, ne dersen de, ne yaparsan yap, al götür baktır desen de ben malesef inanamıcam kusuruma bakma

Son olarak isim vermiyorsun farkındayım ama orda burda, forumlarda gittin benim videomu bana sormadan yayınladın birşey demedim ama izmirde herkes hangi vti'ın hangisi olduğunu çok iyi biliyor o yüzden hala bana sormadan benim videomu yayınladığın için yanlış yaptığını düşünmekteyim...

Benim S geçerim diye bir iddiam hiçbir zaman olmadı olmıcak da sadece VTi belli bir sürate kadar biraz önde olur diyordum hala da diyorum ama akıl var mantık var aynı hp'lerde 2 araç biri SC diğeri NA tabiki EN KÖTÜ İHTİMALLE SC'li araç üst süratlerde kopup gidecektir ... Bunu evirip çevirip "VTi S geçer dendi biz de denedik S geçti" demeye getirmeye gerek yok... Hala iddia ediyorum benim arabayı boşverin (ki bende header bile yok ), standart filtre+egzozlu bir VTi, stock bir S'in belli bir sürate kadar önünde gidecektir...

Saygılar,...
    bence cooperın standart olduguna ınan cunku kasnaklısı vtı a saka yapar...
    [SIGPIC][/SIGPIC]

edo typer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    simdi arkadaslar bırazda ben konusayım

1. ulasa vıdeoyu ben verdım koyma vıdeoyu dedım,cunku bız arkadasız,ulasın araba klıma aırbag vs olmadıgı ıcın ıı yuruyo hem kılo hemde kayısa guc vermedıgı ıcın.....

2.uguru cok sewerım sızden ıı olmasın cok ıı ve duzgun bı ınsandır,o gece aracı ulas surmuyodu hos ulas surse gene gecerdi....arabası guzel yuruyodu ALLAH kaza bela vermesin....

3.mustafa ii bi isan oldugunu dusunuyorum ama cok heycanlısın....bu kdr buyutmeye fln gerek oldugunu sanmıyorum....

4.ugurcum karısma sende ısteyen ıstedıgı vıdeoyu koysun...duzgunce delıkanlı gıbı gecen vıdeo koyar,bu vıdeolar senın arabanı kotulemez daha cok dıger arabalarda soylenmeyen bıseyler oldugunu dusunde forumdakı bı cok ınsan...ama benım cektıgım vıdeoyu benden habersız kımse koyamaz,ulasada bu sartla verdım....bugune kdr vıdeo koymadım cunku hosuma gıtmıyo....her yarısımda vıdeo cekerım kendım ızlemek ıcın

5.benım sahsı fıkrıme gore v2,headers ,duz borulu bı vtec stndrt cooperı gecer....musty bu saydıklarım bı arada senın denedıgın hıc bı arabada yoktu....
    tekrar soyluyorum sahsı fıkrım unutulmaması lazım kı burda kımse otorite deil,bu sporda otorite olmaz orneklerı cok fazla yalan olur otorıteler

6.aracında kasnak olabılırde olmayabılırde kımseyı ılgılendırmez....soylemek veya ınanmak bı erdemdır....yalan soyleyende serefsizdir...inanmayanda yanlıs yapar...takılan parcayı solememek kımseye bısey kazandırmaz...inanmamakta ole...

ben ınanıyorum serefsiz olarak dusunmedım senı hıc

saygılar

Şahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    walla beyler bence gereksiz konuşmalar bunlar..kimsenin arabası en iyi değil, kimsenin arabası yıkık değil..benide binlerce adam geçti ama geçilmemin zevki bile ayrıdır..izmirde birbirinizi tanıyan ve muhtemelen birbirinize değer insanlarsınız..bi video çektiniz ve o videoyla bize keyifli zamanlar yaşattınız..ondan dolayı bence sizde sadece o videoyu çekerkenki adrenalin hissettirdiğini hatırlayın ve onun keyfini yaşayın..tekrar emeğinize sağlık..
    Zihin fukara olursa, fikir ukala olur..

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    13 sayfa olmuş maşallah.

Almanci Tane-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar hepsi çok güzel araclar
    maşallah
    sizler çok şanslısınız. biz bırakın arabaları denemeyi
    denizlide polisler ve bozuk yollar yüzünden arabaları bile trafiğe çıkaramıyoruz
    always AT by AT

ulasstoprak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet konu uzamasın ....videoyu senden aldıgım dogru ugur bana hangi forumda videoyu yayınladım link veririmsin ..ayrıca ugur benim o videoyu koymamdaki sebep videoyu dikkatlice incele orda ne senden nede senin arabandan bahseden bir tek kelime bulamzsın ben aracımı satacagım zman adamlara vti geçiyorum diourm inanmıyolar o sebeple koydum elimde daha bi sürü video var erdemin verdigi onları koymadım bile eger seni teşhir etmek amaçlı olsaydı emin ol plakanında kendininde gözüktügü hatta sana 4, vitesin sonunda aragazıyla karşlık verildigi net bi video var ben kimsenin rencide olamsını istemdim bi video için bana trip atıyosunuz biraz iyimser olun (**)

Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamam arkadaslar uzatmayın bu kadar konuyu aramızda böle tatsızlıklar olmasın hepimiz kendimizi arabalara adamış olgun insanlarız darılmaca kavga gürültü yapmanın gereği yok.

Erdem ne kadar güzel yazmış yukarda.Hadi kapatın konuyu hep beraber toplanırız bi gün denersiniz eğlence olur hem

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben izmiri çok severim.her zaman gelir gideriz ama izmirin bi problemi varr.uzatmadan söleyim birilik beraberlik bunu göremiorum. mesela forumda ankaralılar istanbullular antalyalılar hemserilerini kollar .mesela bi arkadasınmın arabası yıkık olsa bile sölemez.biz hep yarışlara toplu gidip toplu gelioz içimizden arac cıktımı kolluoz kimseye laf dedirtmioruz.büyümek için birlik gerek bu birlik izmirdede oldugu zaman millet birbiriyle ugrasmadıgı zaman hersey daa güzel olcak.bunlar bnm düşüncelerim kusura bakmayın

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)