User Tag List

Sayfa 6/9 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
160 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: 06 gtu beyaz rocco vs sarı rocco rövanş

MuratGürakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sorun ne biliyomusun bende diğer konuda senin gibi havalı bilmiş bilmiş ve kendime güvenerek o kadar yazı yazsaydım ve sonradanda gerçek sonuç ortaya çıksaydı senin verdiğin tepkileri verirdim sanırım o yüzden bişey demiyorum sana ne desen haklısın
    Gerçek sonuç araçların yenişememesiydi bunun aksini savunduğunuz için bu kadar sıkıntı oldu
    İzleyenlerin yorumları başka sizinkiler başka. Elini koyun vicdanınızada öyle yorum yapınç Fanatik olmadan.

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi transferde yok ortada sen şimdi cemi biraz daha yavaş vites atıyor diye tutar geçerdin sonra senin o havalı lafları bi dünya çekerdik onları görmek istemediğim için kullandım bak araçların herşeyi eşit ama genede geçemedin hatta her viteste biraz daha çıktım bence sende bidaki denemye iyi bi piloy getir eminim o zaman araçlar kafa kafaya yürür

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MuratGürakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gerçek sonuç araçların yenişememesiydi bunun aksini savunduğunuz için bu kadar sıkıntı oldu
    İzleyenlerin yorumları başka sizinkiler başka. Elini koyun vicdanınızada öyle yorum yapınç Fanatik olmadan.
    hala gerçek peşindesin gerçekler videoda biraz daha izle bence

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bi transferde yok ortada sen şimdi cemi biraz daha yavaş vites atıyor diye tutar geçerdin sonra senin o havalı lafları bi dünya çekerdik onları görmek istemediğim için kullandım bak araçların herşeyi eşit ama genede geçemedin hatta her viteste biraz daha çıktım bence sende bidaki denemye iyi bi piloy getir eminim o zaman araçlar kafa kafaya yürür
    Bizim pilotajımızda sıkıntı yok birader sen rahat ol. Getirmeyede gerek yok o kadar küçülmedim... en iyisi sen bile olsan yineden benimle yarışmak için milleitn arabasını kullanırsın. Bu kadar basit.
    Ne desem boş inanmışsınız olmayanlara. Cidden saçmalık..

golfgti
    Misafir
    Ben her iki aracada maaşallah dedim her zamanda dedim..
    Ama siz tam tersi sarıyı *** etmeye çalışıyorsunuz. Özelliklede sen. Ne bi acınızmı var anlamadım. niye bu kadar yükleniyorsunuz. Orda olanlar başka konuşuyor sizin tayfa başka konuşuyor.
    masallah dıyebılıyorsun burda delikanlı gibi videoyu ızleyıp yarım boyda olsa geçenı kabullenmıyorsun ama kendı vıdeonu ekleyıp adil olmayan sekılde gectım dıyebılıyorken sartlar esitken dogru tarafsız denendıgı zaman gecene geçti demekte masallah ıyı gidiyor demenıde beklerdık . sankı vıdeolar baska gibi konusuyor sızın tayfa değil bız kimseyı savunmuyoruz senın geçtiğin yada senın tabrnle sızın tyfanın senın geçtiğin bı vıdeosu varsa onu ekle bızde ona gore yorum ypıp bılelım knuyu uztan sensın her yoruma cvp atanda burda bir tek varsın baska kullncı goremıyoruz brda yanı .

zafa38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Revo nun 1.6 Bastıgını kim söyledi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizim pilotajımızda sıkıntı yok birader sen rahat ol. Getirmeyede gerek yok o kadar küçülmedim... en iyisi sen bile olsan yineden benimle yarışmak için milleitn arabasını kullanırsın. Bu kadar basit.
    Ne desem boş inanmışsınız olmayanlara. Cidden saçmalık..
    kardeş bendeki makinalarla sen zaten o rocconla yarışamassın o yüzden mecbur kaldık kusura bakma.

neyse hadi diyelim araçlar eşit niye öbür konuda bunu savunmuyodun?

B.Battal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler hepinizin arabasına maşallah. Buluşuyorsunuz sıkıyorsunuz eğleniyorsunuz ediyorsunuz muhabbet sohbet iyi hoş da
    sonra gelip burada bu şekilde tatsız tartışmalara girmeniz hiç hoş değil yakışmıyor yani bırakın kim kimi geçiyorsa geçsin
    bunlar kalp kırmaya değecek şeyler değil fani dünyada. Sttr edin gitsin bir dahakine otobana çıkmak yerine gidip beraber nargile içip muhabbet edebilin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zafa38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Revo nun 1.6 Bastıgını kim söyledi?
    Sahibi dedi. Sahibinede BAYÇU demiş. BAyçu kendisi bilgisyaarı bağlayıp basınç açmış komple egzoz ve intercooler dan sonra.
    Bunlar sahibinn söyledikleri. ,Ben ne bayçuyu bilirim neden revoyu

golfgti
    Misafir
    Sahibi dedi. Sahibinede BAYÇU demiş. BAyçu kendisi bilgisyaarı bağlayıp basınç açmış komple egzoz ve intercooler dan sonra.
    Sayfnın basndakı videoda arac değerleri yazılmıs brda 1.6 basınc basıp dıyıp ortalıgı sen karıstıyorsun gıbımıze geldı sankı murat videoyu ızleyıp geçilip gçtim dmen gibi buda herhlde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı golfgti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sayfnın basndakı videoda arac değerleri yazılmıs brda 1.6 basınc basıp dıyıp ortalıgı sen karıstıyorsun gıbımıze geldı sankı murat videoyu ızleyıp geçilip gçtim dmen gibi buda herhlde
    Bana cem söyledi birader. İstanbuldayken aradı bayçu baınç açtı eskiden 1.5 1.55 basıomuş şu anda .1 bara yakın açtı dedi. O eğer bana yalan dediyse ben bilemem. Ama adamın arabasını adam bilir. Aksiyse takalım saati bakalım. zaten1.6 basmasından ötürü 2. deneme yapamıyor hemen şişiyor. Fatii diyordu orda ceme ard arda basma araban hemen şişiyor diye.

zafa38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu işte bir yanlıslık var Benim araç stage 2 1.35Peak basıyor Revonun 1.6 basıcagını hiç sanmıyorum..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zafa38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu işte bir yanlıslık var Benim araç stage 2 1.35Peak basıyor Revonun 1.6 basıcagını hiç sanmıyorum..
    Doğrudur ben revoyu bilmem. Ama AYC de 1.55 peak atıyordu Duhan buralara gelirse yazsın kendisi söylemişti scirocco forumunda bana.
    Bide buna ekstradan bayçu açmış varmı öyle bir müdahalesi onuda bilmem. ben sadece bana söyleneni dedim yanlışsa benim yanlışlığım değildir. arabayıda bayçuyuda yazılımıda görmedik bilmiyoruz.

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu böyle olmayacak bi çayır bulun çıkın güreşin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bana cem söyledi birader. İstanbuldayken aradı bayçu baınç açtı eskiden 1.5 1.55 basıomuş şu anda .1 bara yakın açtı dedi. O eğer bana yalan dediyse ben bilemem. Ama adamın arabasını adam bilir. Aksiyse takalım saati bakalım. zaten1.6 basmasından ötürü 2. deneme yapamıyor hemen şişiyor. Fatii diyordu orda ceme ard arda basma araban hemen şişiyor diye.
    doğrudur o konuda bi sıkıntı var araçta ard arda denemelerde aynı kondisyonu gösteremiyor bu yazılımdan kaynaklıda olabilir başka bir sorunda olabilir dün kendinede defalarca söyledim yazılımına bidaha bi baktır yada başka bir sıkıntı olabilir diye...

golfgti
    Misafir
    1.5 demıs yıne 1.6 yok ortada ya herseyı bıraktın bu seferde onun bunun arabasının kac bastıgına gecıldıgın halde gectıgıne kndını ınandırmanı tartısıyoruz ne zamna kadar devam edıck bu gereksız muhabbet bıtane gecen olur sayfanın basında da yazdım masalah dıyıp uzatmayıp konuya uzak klman gerkır bızce knuyu okuynlar degl vıdeoları ızleyenlere bırak yrumu bırazda onlr yapsn en azndan hrkes sen gbi kendını savnmaz videoyu ızleynce

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sonu oraya doğru gidiyor Geçen özelden bişey demiştik ya hanii O hesap işte..

biz ne zaman deniycezz

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah Deneyen araçlara

Gereksız Gergınlık yartımssınız
    Bı gun bulusur tekrar denersınız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    güreş yok kanka liselimiyiz biz eşşek kadar adamlar güreşmi tutar ayıp sana

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)