maşallah 2 typerada
Printable View
maşallah 2 typerada
maşAllah R 'lara ikiside mermi mübarek ..
maşallah kazasız belasız ikisinede :icon_tup:
Masallah :) dbs biraz geriden mi basiyo? Eski filtre borusuda sende olsaydi simdiye filtre olayin cozulmustu :)
Metinim maasallah kardesim araban on numara ama senin dediğin gibi 5 boy yokmuş dimii:) ben seni yolda uyarmaktan selektor bakmaktan bı hal oldum trafik ılerde Durmuş diyorum bu adam hala nasıl basıyor aman dikkat bide aklıma gelmişken shele girerken bagarttirarak girme kanka orda hastane var tam karşısı :)
Soranlar için dbs de egznnteik yay şapka piston ve sıkıştırma farkı var;)
O gece herkez çok sessiz geldi ve çok sessiz çıktı tebrik ederim :D Metin gecenin sessisliğini yırttı resmen :D
Metinim gelemem o tarafa cokk zor :) sen kaç boy diyosan o kadar boy olsun fark etmez sonuçta geciyorsun ;)
YGZ de sıkıntı yok olsa yazardı zaten Yasin:D ozaman DBS hızlanmış demekki, işimiz zor ama denemek için heyecanlanıyorum yinede bi umut:) tebrikler deneyen arkadaşlara,,
Araçlara maşallah dbs güzel gitmiş nazar değmesin :)
Milleti rahatsiz etmedigimiz surece durup dururken polisin de gelecegini sanmiyorum ***** yere. ***** yerin sahiplerinin de problem yapacagini sanmiyorum adam
Deneme aksamlari hit yapiolar hem markette hem pompada.
DBS hızlanması amaclı bısey yapılmadı..
vıtes sorunu vardı ki onu bılıyorsunuz baskı deısınce sorun kalmadı harıcınde sıbop ayarı yag su flıtreler amartsorler fılan deıstı yanı yapılanlar bunlar.. herşey aynı ek parca vs ekleme yok daha oncede soyledım flitre sorunu var sogukda deıl ve borusu cok ii deıl onu cozmem lazım sadece..
kardeşim ben genel için söylüyorum hani bi sen değil.. artık bu bilincin oturması lazım.. eğer biz oraya sessiz sakın gelirsek hava su yerini boş bırakırsak pompalara müşteri giriş çıkışlarını engellemesek kimse bizi ihbar etmes ve mavi kırmızı ışıklarda gelmez.
özelliklede hafta içi denemeler daha temiz oluyor.
Böylesine güzel muhabbetlerin sürekliliği için dikkatli olmakta fayda var.Sözlerim tamamen ortayadır . Kimse üzerine alınmasın.
DBS çok hızlı maşallah. :) BS fn2 VS DBS ep3 denemesini sabırsızlıkla bekliyoruz artık. Son zamanların en mükemmel denemesi olacak bence. :) Maşallah araçlarınıza...
herk iki aracada maşallah gerçekten o gece DBS veYGZ çok adeletli oldu korna fln,sahiplerinede kocaman maşallah...
araçlara maşallah , güzel deneme olmuş ...
DBS ve YGZ referans alınacak araçlar ;) maşallah.
yasin abi buarada az biraz kilo almışssın gözümden kaçmaz sende bi typer kullanıcısı olarak bilirsinki bu arabalar kilo sevmez az biraz spor :d:P
maşallah yine kazasız belasız kavgasiz güzel bi deneme olmuş
maşallah araçlara ygz'ye egzantrik takıldımı
maşallah iki araca da ikisi de hızlı :)
maasallah iki arac ta cok güzel :) en önemlisi herkesin arkadas olması ve hiçbir art niyet olmaması bence herkesin görüp ibret alması gereken bi konu. tebrikler :)
maşallah dostlar güzel deneme olmuş
DBS nin vites geçişleri de çok iyi olmuş . Araçlara MAAŞALLAH.
maşallah her iki aracada.
YGZ herzaman koşturan bir araç maşallah sesi gidişi çok güzel..
DBS maşallah eski formunu yakalamış.
sonuç olarak ygz parça olarak dbs den az olduğu için sonuç gayet normal ikiside hızlı...
varmı bu akşam bi hareket gelelim oralara
Dbs nin specleri tam bilmiyorm ama dbs de kısa mı var?
ciddi var fark çünkü 3sn önce atıyo nerdeyse
maşallah dbs ye tek ...........
araclarda herhangi bir hafifletme varmı acaba ?
maşallah araçlara kazasz belasız ...
yasin ne zaman sokuyosun arabayı ?
Maşallah ok gibi gidiyorlar allah korusun
nasıl bırseysın sen yaa :D