maşşallah DBS ye zıpkın gibi gidiyor :) bence uzunda dbs daha çok gidecek gibi .
Printable View
maşşallah DBS ye zıpkın gibi gidiyor :) bence uzunda dbs daha çok gidecek gibi .
DBS ye maşallah SAVAŞ abi seninde ellerine sağlık dbs taş gibi.
Yasin abi YGZ yi artık en tepede olmalı artık.. :)
orçun geldi orçun geldi diye bahsedilen sanırım ben değilim :) ilk başta her iki aracada maşallah çok güzel yürüyor nede olsa iki aracında yaratıcısı SAVAŞ MOTORSPORTS :)))) benim esas değinmek istediğin konu metin kardeşim seni ilgilendiriyor. beni kesinlikle yanlış anlamanı istemem ama bu tamamiyle benim görüşüm sonuçta ne yapacağın seni ilgilendirir. bana göre bir arabanın bir kocası olur :) ben DBS tayyarı aldığımda isim vermiyeyim önceki servisimde istanbulun tanınmış çok kaliteli servislerinden biriydi burda çok arkadaşımız bilir zaten ama ben buna rağmen aracımı SAVAŞ MOTORSPORTS'a götürdüm ve Allah razı olsun ustamdan çok memnunum. sen diyorsun ki mesafe uzak istanbulda oturmana rağmen :) ben kalkıp bursadan geliyordum en ufak bir ses için bile olsa :) takdir senin tabi gene artık araba senin sonuçta :)
DBS de hafiftletme sadece arka koltuk yok..
YGZ de benım bıldıgım ve gordugum.. arka koltuklar ve panzotlar taban halısı dahıl sokuk on ıkı koltuk zaten orj den daha hafıf ve karbon kaput var
bunlar benım gordugum yanlısım varsa duzeltın..
iş öyle 10 - 20 kılo ısı olsa zaten ben yasınden okadar agırımdır :)
maşallah iki tayyarada ikiside zımba ama dbs parçadan dolayı daha hızlı...
gidişide seside cok güzel
İki aracada maşallah DBS fenna
masallah her iki aracada :)
bu akşam bi aksiyon varmı arkadaşlar 3typer gelmeyi düşünüyoruz
Maşaallah ikisinede çok güzel deneme olmuş.
baskı balatayı volanı değiştirdim ilk defa gazladım:) bi sorun yok tu,
bazıları diyo araban yavaslamış mami abi diyo yavaslama yok( kendi arabasından daha önceki denemelerimzii kıstas alarak) bende anlamadım
en güzel turbo ies le sürekli deniyorum onunla bu gece deneyerek bakıcam yavaslamış mı aynı mı:)
dbs kesintisiz hızlanmış serhat :) ama subaplarımdan süphelenmiyor değilim eheuheu
yaav şu kilo detaylarına girmeyin kim naapmış zaten belli değil. herkes sanki aynı kilodada kaputtan halıdan gelicek 5-10 kg.ın muhabbeti hakkaten komik yasin 80kg. metin sen sanırım daha kilosun belki 20kg. eee aradaki fark noolcak düşünürsen. buarada ben 70kg.:D
manifold konusunda bence yanlış düşünüyosun eger benimde bildiğim skunk2 manifolddan bahsediyorsan, boşuna para harcama derim ona. turbo emme manifoldları tamamen farklı oluyor sendeki atmosferik içindir zaten. tamam turbolarda da kullanılıyor skunk2 ama sırf ona özel bi durum yok.
BS ile bu aksam deneseydık bos a gıtmesın guzelım gece..
ben bu aksam musaıt ım ya ne yasın gelebılır nede sen..sonra sız musaıt olursunz ben olamam yasınde gelemıyoo..:S
yasinle denemenize gerek yok zaten belliki geçiyorsun şuan. araçlar hazır olunca denenir dert etme, olmasada sağlık olsun,,
Kantara çıkın bence en hafifiniz hangisi belli olsun :D
Bu arada karbon kaput minimum 10 kg fark ediyor bahsetmişin sanırım ep3 için
ne oldu cok konusan adamlar metin agaaaaaaaaa hakkınıııııı ver dbs :))))king
ne kadar pisman olsamda güle güle bin...