tecrübe ile sabitmi yoksa teknik bi bilgimi. örnek verebilirmisin org şu kilo karbon şu kilo gibi, STP olsa sölemişti şimdi:)
Printable View
Tecrübe ile sabit
Tek elle rahat kaldırırsın karbonu, seibon var bende orjinal
Oem kaputta (yan sanayi ise orasını bilmem) net 10 kg oynar
İlla teknik veri gerekiyor :D
OEM kaput 47.8 lbs
Seibon 11 lbs
Rakamları yarıya böl aşağı yukarı kg lar çıkar
Filtre sistemimin + sı 3-5 kg vardı ya da yoktu. Zaten artık bende değil JOB type-r da :)
Ha bu arada sana muhalefet olsun diye yazmadım ilk mesajımı, hazır konusu geçmişken belirtmek istedim.
tayyarda oem kaputla-ST typerınki MUGEN kaput var arada 10kg net fark var tasdikli :) kaput boyasız.
yasin bence 4.3 fd ye de port polish yaptır.
Maşallah araçlara DBS gergin :)
Beyler bosa tartismayin kaputtan 10 kg dahi atsa bi ise yapmaz bence .. Kiloyu arabanin arka tarafindan atmak her zaman is yapar onden atilan kilo o kadar yapmaz ..
Ah ulan bg typer ah beee .. O olcaktiki simdi yasinle ne gazlardik :)
Maşallah dbs ye typer denildiğinde ilk aklıma gelen araç :)
Biz o gece cok olumden donduk:) bakma herkez iyi kurtardi bosver:D
Ben senin kaydigini emniyet seridinde gordum arkamda fark etmedim varsa ile bise kusura bakma:D ama 1 kere ben emniyetteyken senin toto baya baya bi saga bi solaydi tamam dedim bu sefer oluyo
Deneyen araclara masallah demek istiyorum :D
dbs kaç milyon devir dönüyor ? :D
Masallah 2 aracada.
Masallah DBS ye mermi gibi olmus halimin eline saglık :D
yasin bence cam'leri taktıktan sonra o farkı kapatır diye düşünüyorum arada öyle ciddi bir fark yok videodan izlediğim kadarıyla araçların kiloları nerdeyse eşit gibi 10 kg 5 kg oynaması çok ciddi bir fark yaratmaz iki araçta sökükmüş durum anlaşıldı. ayrıca yasine top speed demişsiniz adamın arabasında uzun dişli var onun için mi uzuna çıkalım dediniz ?
Yasin bu arabayı aldıgından beri zaten o dişli var, ben dahil biçok kişi sölemişti fdrive ı değiş diye ama bu işler böyle önde olduğun sürece sıkıntı yok birisi gelir geçer aranmaya başlarsın hemen bi değişiklik biraz daha hızlanmam lazım vs. yoksa Yasin memnundu uzun dişliden kendisi istiyordu uzuna çıkılmasını ama 5 bitirip 6 ya çektiği anda o araba o viteste güç üretemez atmosferik motoruyla.
Serhat aslen şöyle teknik olarak güç var ancak torku düşürdüğün için normalden daha yavaş çeviriyorsun. Yoksa aldığın güç aynı. O dişli ile tekerlekleri çevirmek için gereken şey tork. Atmosferik 2 lt nin o fd ile tekerlekleri çevirecek torku yeterli değil.