User Tag List

Sayfa 7/14 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
251 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: -Stock 106 gti vs.Stock Cooper S- (izmir)

focus musty35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu kasnak dediğin çokda anlamam mınıcıler daha ıı bılır ama 17 20 hp ye yakın verır bence onun kaç boy yapacağıda aşıkar...
    bu arada herkes diceğini dıo göruslerde değişmio sanırım, neyı konusuyoruz ben videoyu koydum
    işte herkezın bıldıı konular ayrı herneyse uzatmaya gerek yok baska konularada yonelelım

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    su mini cooper S leri merak ettim gerçekten.

yokmu sole kasnaklı flan bı denesek

TechTurkey Yekta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu kasnak dediğin çokda anlamam mınıcıler daha ıı bılır ama 17 20 hp ye yakın verır bence onun kaç boy yapacağıda aşıkar...
    bu arada herkes diceğini dıo göruslerde değişmio sanırım, neyı konusuyoruz ben videoyu koydum
    kasnağın boyutuna göre değişir abicim o.. tek ebatta kasnak yokki 15, 17, 19 luk vs vs.. %17 sc kasnağıyla heralde dediğin gibi 15-20 aralığında verir ama benimde net bi bilgim yok..
    tamamen stock bi 106 varsa denerim ben.. benim için geçmek geçilmek hiç sorun değil ama stock istememin sebebi sonradan egsoz vardı şöyleydi böyleydi diye laf olmasın isterim.. gırtlağına kadar dolu olsun onlada denerim benim için amaç eğlence stres atmak

iynn-RS: ankarada cosmicboy can abinin vardı ama kendisi askerde şu an s2k yla kafa kafaya yürüyorlardı..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    su mini cooper S leri merak ettim gerçekten.

yokmu sole kasnaklı flan bı denesek
    valla kardesım ankarada vardır kesın ama izmirde yok zaten ızmırde benım bıldıım 3 tane coper s var 2 tanesı r 51 bızımkı r 53 izmirde ankaradakı gıbı arabaları gormen zor

M@dBLue
    Misafir
    Alıntı Yekta Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kasnağın boyutuna göre değişir abicim o.. tek ebatta kasnak yokki 15, 17, 19 luk vs vs.. %17 sc kasnağıyla heralde dediğin gibi 15-20 aralığında verir ama benimde net bi bilgim yok..
    tamamen stock bi 106 varsa denerim ben.. benim için geçmek geçilmek hiç sorun değil ama stock istememin sebebi sonradan egsoz vardı şöyleydi böyleydi diye laf olmasın isterim.. gırtlağına kadar dolu olsun onlada denerim benim için amaç eğlence stres atmak

iynn-RS: ankarada cosmicboy can abinin vardı ama kendisi askerde şu an s2k yla kafa kafaya yürüyorlardı..
    benim aRabam stock yekta. filtre egzos .. madem denemek istiosun , madem gecmek gecilmek senın acındanda sorun deiL güzel güzel eğleniriz gazımızı atarız

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sadece kasnaklı MCS dedım

VeNoM_35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı focus musty35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla cekıcezde izmirde bızım bı samımı arkadasımızda var 106 gti arabada dereceli chıp cail komple egzoz 51 boru falan var onunla belkı 100 kere denedık vıtes atıslarda bı sorun cıkmassa onda yada bızde genellıkker olan 106 2. ve 3 vıteslerde bı kafa onde gıdıyor yerıne gore 1 boy onde gıdıyor hız 180 190 cıktımı coper s baslıyor gecmeye ve ızmırdede herkez bılır af 106 yı ama kendı arabası 106 olan arkadaslar boyle bırseye ınanmak ıstemedıı ıcın o aracın duzguz hazırlanmadını ayarlarının ıyı olmadını dusunuyor ama arac ızmırde yapılmadı aracın ayarları ıcın bıle istanbuldan usta getırtıldı zamanında egzantrık ayarı ıcın burda bırcok v tec i ve kendı kalkabılceı araclarla guzel sonuclar elde etmıstır ızmırde herkez bılrı ama dedıım gıbı ıste sorun buna ınanmayanda herkez ınancak dıye bırsey yok herkeızn kendi görüsü her arabada aynı gıtcek dıye bırsey yok örnek ıkı aynı araba ıkısındede egzoz cai falan var modelıne kadar aynı ama bırı dıerkıne 3 4 boy atıyor gıbı neyse ıns arac olur bızde tekrar dener paylasıız ama bunu anca ınanmayan arkadasların kendı 106 la denemek lazımkı soylıycek bırsey olmasın bız cekcez koycaz yıne bulcaklar bı bahane
    Ya şimdi konuyu boşuna uzatmak istemiyorum ama bir yanda dereceli çipli af sadece kafa çıkarıyor diyosun, diğer yanda ulaşın sadece filtre egzozlu arabası kafa kafaya gidiyo. Burda bir terslik yokmu sence? Yani oyuzden dedim af'yi çok abartmayın. Abartılcak bi araba varsa pa yada zd'dir Videoları herşeyi gösteriyor zaten zaten..

dereceli deyip geçmemek, kasnak deyip geçmemek lazım çünkü bildiğiniz gibi hepsinin farklı çeşitleri, özellikleri oluyo. Buyüzden biz en dolusunu geçtik, şöylesini geçtik.. demek bana ters geliyor.

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu işte en son nokta zaten ne pa nede zd onların gecen 106larda var.musty kardesim video koy hepberaber izleyelim en kısa zamanda uzatmanında manası yok gibime geliorr

ulasstoprak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çip yok çip yok sadec filtre düz boru egsoz...

azrail - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    piste gelsin cooper lar

VeNoM_35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ulasstoprak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çip yok çip yok sadec filtre düz boru egsoz...
    yanlış yazmışım filtre egzoz olcaktı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Video güzel olmnuş bizde ciddiye almamıştık hiç heyecanlanmaya gerek yok video çok güzel 106 güzel

TechTurkey Yekta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M@dBLue Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim aRabam stock yekta. filtre egzos .. madem denemek istiosun , madem gecmek gecilmek senın acındanda sorun deiL güzel güzel eğleniriz gazımızı atarız
    olur deneriz tabiki ama benim asıl demeye çalıştığım fabrika çıkışı katına kadar stock bi 106 varmı benim ki tamamen stock yay bilem yok yanlış anlaşılmasın benim kimseye meydan okumak gibi bi huyum yoktur eğlence tecrübe olsun sadece..

Alıntı azrail Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    piste gelsin cooper lar
    pistteki 106 sendin sanırım.. helal olsun gerçekten çok güzel çizgin var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VeNoM_35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya şimdi konuyu boşuna uzatmak istemiyorum ama bir yanda dereceli çipli af sadece kafa çıkarıyor diyosun, diğer yanda ulaşın sadece filtre egzozlu arabası kafa kafaya gidiyo. Burda bir terslik yokmu sence? Yani oyuzden dedim af'yi çok abartmayın. Abartılcak bi araba varsa pa yada zd'dir Videoları herşeyi gösteriyor zaten zaten..

dereceli deyip geçmemek, kasnak deyip geçmemek lazım çünkü bildiğiniz gibi hepsinin farklı çeşitleri, özellikleri oluyo. Buyüzden biz en dolusunu geçtik, şöylesini geçtik.. demek bana ters geliyor.

valla kardesım af yı abarmayalım dedıın araba headeslı cail kmple egzozlı debrıyajlı vti ı gectı izmirde gectıı baska vtı larda var vtı ları ornek verıyorum cunku guclu arabalar sımdıburda enteresan olan af nın deıl ulasın arabanın performansı
    valla en dolusunu gectık dedıysemde ızmırdekı en dolusu anlamında denedık yoksa bende bılıyorum pa yı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Thumbs down

Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu işte en son nokta zaten ne pa nede zd onların gecen 106larda var.musty kardesim video koy hepberaber izleyelim en kısa zamanda uzatmanında manası yok gibime geliorr
    valla kardesım olursa arac denıcez zaten uzadıda uzadı

M@dBLue
    Misafir
    olur deneriz tabiki ama benim asıl demeye çalıştığım fabrika çıkışı katına kadar stock bi 106 varmı benim ki tamamen stock yay bilem yok yanlış anlaşılmasın benim kimseye meydan okumak gibi bi huyum yoktur eğlence tecrübe olsun sadece..
    meydan okuma gibi bi niyetin olsa zaten ben senle denerim die yazmazdım dedigin gibi bu işi zewkine yapanlarla bu zewki paylasırım fabrika cıkısı 106 bulman biraz zor ama bol sanslar

ulasstoprak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu cuma toplanalım...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ulasstoprak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu cuma toplanalım...
    evet arkadaslar toplanalım guzel bı aksıyon yapalım

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı focus musty35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet arkadaslar toplanalım guzel bı aksıyon yapalım
    +1..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)