kasnağın boyutuna göre değişir abicim o.. tek ebatta kasnak yokki 15, 17, 19 luk vs vs.. %17 sc kasnağıyla heralde dediğin gibi 15-20 aralığında verir ama benimde net bi bilgim yok..
tamamen stock bi 106 varsa denerim ben.. benim için geçmek geçilmek hiç sorun değil ama stock istememin sebebi sonradan egsoz vardı şöyleydi böyleydi diye laf olmasın isterim.. gırtlağına kadar dolu olsun onlada denerim benim için amaç eğlence stres atmak
iynn-RS: ankarada cosmicboy can abinin vardı ama kendisi askerde şu ans2k yla kafa kafaya yürüyorlardı..
![]()
Ya şimdi konuyu boşuna uzatmak istemiyorum ama bir yanda dereceli çipli af sadece kafa çıkarıyor diyosun, diğer yanda ulaşın sadece filtre egzozlu arabası kafa kafaya gidiyo. Burda bir terslik yokmu sence? Yani oyuzden dedim af'yi çok abartmayın. Abartılcak bi araba varsa pa yada zd'dirVideoları herşeyi gösteriyor zaten zaten..
dereceli deyip geçmemek, kasnak deyip geçmemek lazım çünkü bildiğiniz gibi hepsinin farklı çeşitleri, özellikleri oluyo. Buyüzden biz en dolusunu geçtik, şöylesini geçtik.. demek bana ters geliyor.
bu işte en son nokta zaten ne pa nede zd onların gecen 106larda var.musty kardesim video koy hepberaber izleyelim en kısa zamanda uzatmanında manası yok gibime geliorr
Video güzel olmnuşbizde ciddiye almamıştık
hiç heyecanlanmaya gerek yok video çok güzel 106 güzel
![]()
olur deneriz tabiki ama benim asıl demeye çalıştığım fabrika çıkışı katına kadar stock bi 106 varmıbenim ki tamamen stock yay bilem yok
yanlış anlaşılmasın benim kimseye meydan okumak gibi bi huyum yoktur eğlence tecrübe olsun sadece..
pistteki 106 sendin sanırım.. helal olsun gerçekten çok güzel çizgin var
![]()
valla kardesım af yı abarmayalım dedıın araba headeslı cail kmple egzozlı debrıyajlı vti ı gectı izmirde gectıı baska vtı larda var vtı ları ornek verıyorum cunku guclu arabalar sımdıburda enteresan olan af nın deıl ulasın arabanın performansı
valla en dolusunu gectık dedıysemde ızmırdekı en dolusu anlamında denedık yoksa bende bılıyorum pa yı
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)