valla cekıcezde izmirde bızım bı samımı arkadasımızda var 106 gti arabada dereceli chıp cail komple egzoz 51 boru falan var onunla belkı 100 kere denedık vıtes atıslarda bı sorun cıkmassa onda yada bızde genellıkker olan 106 2. ve 3 vıteslerde bı kafa onde gıdıyor yerıne gore 1 boy onde gıdıyor hız 180 190 cıktımı coper s baslıyor gecmeye ve ızmırdede herkez bılır af 106 yı ama kendı arabası 106 olan arkadaslar boyle bırseye ınanmak ıstemedıı ıcın o aracın duzguz hazırlanmadını ayarlarının ıyı olmadını dusunuyor ama arac ızmırde yapılmadı aracın ayarları ıcın bıle istanbuldan usta getırtıldı zamanında egzantrık ayarı ıcın burda bırcok v tec i ve kendı kalkabılceı araclarla guzel sonuclar elde etmıstır ızmırde herkez bılrı ama dedıım gıbı ıste sorun buna ınanmayanda herkez ınancak dıye bırsey yok herkeızn kendi görüsü her arabada aynı gıtcek dıye bırsey yok örnek ıkı aynı araba ıkısındede egzoz cai falan var modelıne kadar aynı ama bırı dıerkıne 3 4 boy atıyor gıbı neyse ıns arac olur bızde tekrar dener paylasıız ama bunu anca ınanmayan arkadasların kendı 106 la denemek lazımkı soylıycek bırsey olmasın bız cekcez koycaz yıne bulcaklar bı bahane![]()
ohooo yine başlamıs gecti gecmedi kardesim arabasına guvenen varsa madblue arkadasım herzaman hazır buyursun gelsin mcs si olmayanlarda baskanın arabasını ovup muhalefet olmasın elin zamazingosuyla geredege misali
[QUOTE=M@dBLue;229061]bende aklımdan geceni yazdım
tabıkı kardesım herkez bıldını paylasıyor zaten bende demıyorum zaten 106 kotu araba cok ıyı araba ama 200 km suratten sonra gecemıyor coper s ı cunku aşırı besleme ve hp farkı yuksek suratte baslıyor kendını göstermeye yoksa 106 zaten dunyada efsane olmus bır arac performansını tartısmaya bıle gerek yok![]()
bu arada belirtmeyi unuttum farklı gecildiğim mcs de kasnak haric bisey var mı bilmiyorum
evet kasnak çiple typerla yurumuyosa ztn atın o mınıyı çöpe
egzantrıklı 106 dıosanız su örneği verırım madem pada ayar sorunu var..
s2000 vs 106
http://www.youtube.com/watch?v=agN2-ihfpqo
ayara göre farkedıomus demekkı egzantrık![]()
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
bu kasnak dediğin çokda anlamam mınıcıler daha ıı bılır ama 17 20 hp ye yakın verır benceonun kaç boy yapacağıda aşıkar...
bu arada herkes diceğini dıo göruslerde değişmio sanırım, neyı konusuyoruz ben videoyu koydum![]()
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)