Murat polo gti ile golf 160 farkıda var , sadece şanzuman değilki..
Golf oturaklı , dünya kadar donanımlı C segmenti bir araç ... Diğeri GTİ
dsg 7 nin kesilmesi diye bir şey olamaz bence. sadece 2 neden olabilir.
1. ne kadar kısa olursa olsun motor gucunu tekere manuel gibi aktaramaz. dolayısyla uzunda manuel teker gücü ile öne gecer.
2. dsg daha ağır.
bu iki faktör nedeniyle dsg geri kalabilir.
mesela 6 ileri dsgler,aynı aracın manuel viteslisine göre 2 km daha yavaştır son suratte. benim aracımın maks surati 220 , manuelde bu 222. aynı şekilde golf gt manuel 220, golf gt DSG 218.
O Süratlerde şanzıman oranı anlamsızlaşıyor çünkü artık hangi viteste olursan ol o vitesi tam biteremediğin için sadece teker gücü öne çıkıyor.
diğer taraftan,
DSG 6 lar 7 lere göre daha sağlam. kabaca dsg 7 ler 250 nm 6 lar ise 350 nm için ideal, ama bu tabiki aşılabilecek bir değer.
dsg 7 dsg6 ya göre teker gücünü yere daha iyi aktarıyor. daha az yakıyor ve saha seri. bakım maliyeti de düşük. ama daha sağlam değil malesef.
DSG6 larda launch control var. 7 lerde yok.
son olarak GOLF R ın şanzımanı DSG 6 dır. bu da bi fikir uyandırır heralde..![]()
Uyandı uyandı ben de çok fikir uyandı
Ama yükleyeceğim ne kadar giderse artık![]()
1.4 TSI GTX28 Loading...
insignia denemesi vardı bi ara noldu o merak ettim
Benim golflemi yoksa jetta ile mi, 4-5 boy benim arac geciyor chipli olan ile denememizde.
Golf benim araç - polo gti stock - insignia 180 yazılım
http://www.youtube.com/watch?v=sIffMpa2Yn0
1.4 TSI GTX28 Loading...
TSİ çılgınlığı devam ediyorrelinize sağlık güzel denemeler olmuş cidden keyifle izledim ,,tüm araçlara maaşallah ............
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)