User Tag List

Sayfa 4/7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
124 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: VS mantar typer & turbo 106gti

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu ısten para kazanıp basarılı ıs yapan kım war?

sıteden örnek veriyim

Miniks bu işi profesyonel yapmıyorumu?

para işi beni ilgilendirmez ne kadar kazanıyolarsa ama yaptıkları işler bana gör başarılı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mınıks araba modofıyeledıgı ıcın mı para kazanıyor??? olay burda zaten adamlar ekmegının modofıye ısınden yapıyor ama parca satıyor...dolayısıyla profesyonellık dıye bırsey modofıye olayında olamaz...ya sacma sapan kavram tartısıyoruz bosver...konunun ıcıne ettık zaten.

Bestsi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gercekten guzel video cekenlerin eline saglık

_cAgdAsH_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Emek var en nihayetinde ne kadar gittiği de aracın sahibinin problemi. Bu araç ona tecrübe olur bunu da geliştirebilir zmanla daha basarılı araclar da yapabilir.Şahsi görüşümde yürüyemediği doğrultusunda.

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zübeyir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya sen yunusa deneyelım gelsın felan demıssin gelmedın.arabadamı sorun oldu ne galıba ole duymustum.ne zaman ıstersen denerız bende k pro felanda yok ayrıca.bılmeden atma ıstersen.ses k pro sesı dıye. mantartube gır orda beyınlı ıle yururken sesler cıkıyo beyınlıde nasıl cıkıyo bende nasıl bı dınle bence
    ben gelın deneyelım demedım uygun zamanda ayarlarız denenır dedım. cumartesı gecesı deneme ıcın arabayı hazırladık derken baska sorunlar cıktı olmadı. sen bı tabırını duzelt ılkonce en atmasından bahsedıyosun duzgun konus ılkın.. ben atıyorsam sende kpro cıktıktan sonra ayarlar orjınal beyıne gecer dıyen bı tıpsın aılecek ızlıyoruz... ben ne hadsızlık sevıyesızlık yapmısımda bana bu tarz konusuyorsunkı yunusla adam akıllı konustuk denerız bakalım ne olcak sonuc dedık. hatta deneme yapaagımız araba ıcın herkes hasat o yururmez boy boy olur felan dıyor bakalım deneyınce sonucu hepberaber gorucez...

edo typer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yeni video geliyo galiba hayırlısı kazasız belasız...
    stp kardes senin arabanda neler var?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    110bın km var ılkonce DC race, AEM cai,60 lık ara borlar ve magnex son susturucu var sadece...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    110bın km var ılkonce DC race, AEM cai,60 lık ara borlar ve magnex son susturucu var sadece...
    parcalar aynı...cıgere ve en onemlısı bılege bakar

60mm var bendede 70mm daha ıı dıyolar kullanan goren var mı typer sahipleri?bosuna para harcamayalım bendeki hks catback orta susturucuyuda cıkarcam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ecu olmadan 70 lık boru takmak mantıksız ama sende ecu var bılıyorum keısnlıkle 70 lık ara boruya don sonada 76 lık hks yada DC tarzı bırsey tak..

bu arada bılege bakarsa sansı yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ecu olmadan 70 lık boru takmak mantıksız ama sende ecu var bılıyorum keısnlıkle 70 lık ara boruya don sonada 76 lık hks yada DC tarzı bırsey tak..

niyetim var ztn miniklerin basının etnı yedım bu muhabbete

satılık hks catback ılanı mı versem

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dusunme bıle bence kesın yaptır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eywallah saolun

Serkan.S
    Misafir
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayıt ole bı zorunluluuk yok ama bence ve sanırım bu ısten anlayan herkezce 106 turbolayıp typr ıle yurumrk basarı deıl 50 lık nos bassan gecersın zaten...
    Tunay adamın ne durumda oldunu bilmiyosun,ekonomik durmunun ne oldunu bilmiyosun,taktığı turboyu işlemleri bilmiyorsun,arabanın ne durumda oldunu bilmiyosun eksiği gediği varmı bilmiyosun,o yüzden böle kestirip atmak ayıp.Şurda herkes biliyodur güzel hazırlanmış na bir 106 nın bu kadar yürüyeceğini ama böyle söylenmemeli.Daha iyi olmalı dersin.Bu işten anlamıyo nos bassam geçerim ağır kaçıyo biraz.

Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Emeğe saygı denen şey görüyoruz ki hala yok...

Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    en onemlısı bılege bakar
    bilek güreşimi yapıyonuz HAAHAHAHAHHA
    siz ikiniz biraraya gelirseniz ben yarılırım

zübeyir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben gelın deneyelım demedım uygun zamanda ayarlarız denenır dedım. cumartesı gecesı deneme ıcın arabayı hazırladık derken baska sorunlar cıktı olmadı. sen bı tabırını duzelt ılkonce en atmasından bahsedıyosun duzgun konus ılkın.. ben atıyorsam sende kpro cıktıktan sonra ayarlar orjınal beyıne gecer dıyen bı tıpsın aılecek ızlıyoruz... ben ne hadsızlık sevıyesızlık yapmısımda bana bu tarz konusuyorsunkı yunusla adam akıllı konustuk denerız bakalım ne olcak sonuc dedık. hatta deneme yapaagımız araba ıcın herkes hasat o yururmez boy boy olur felan dıyor bakalım deneyınce sonucu hepberaber gorucez...

birincisi benım uslubum gayte normal. çünkü ben beyın yok dedıkce sen bu ses e gore beyın var dıyosun.bana acıkca yalancı dıyosun. 3 kurusluk olaylar ıcın yalan solıcek degılım hayatımdada o kadar serefsız olmadım.baskaları gıbı bıseyı soleyıp sonra ben demedım o yalan soluyolar yok öle bısıdee demedım (burada sana bısey demıyorum anlayan anladı)ayar kalma olayına gelıncede .gokmen abı dahıl mantaradakı bırcok kısı ıle beraber yaptıgımız bı sakayı bazı sazanlar sayesındee bole ıdda edıyomusuz gıbı gosterılmesı cok cnmı sıkmaya basladı.bu olayın sakadan ıbaret oldguunu gokmen abı dahıl ogun orada olan yane sakanın ılk solendıgı aksam dahıl orada kı herkese sorabılırsınız..ayrıca bu sozu kımın yaydıgınıda bılıyorum onlar once kendı arabalarını yurutsunler. baskasının seyıyle gerdege gırmesınler.marş basamıyolar aylardır arabalarına.çok bılıyolar yaaa.ben hayatımda kımse ıle yururken bısı ıdda etmedım hep karsımdakı kısı tarafından bana talep gelmiştir. senın arabanın yuruyup yurumemesı benım umurumda degıl yurursede babane yurumezsede.he cıkarırsın arabanı varsa ıstegın denemeye denerız.kım gecer bılınmez.belkı sen belkı ben. denedıgımızdde goruruz.tekrar soluyorum benım hıc kımse ıle ıddam yok.söle gecerım bole gecerım. dıye.ama yarası olan cok.her vıdeomda yurudugumde *** atan cok oluyo.kendılerı bı halt edebılıyomuş gıbı sanki.bastada soledıgım gıbı benım uslubum senın bana ben kpro yok dedıkce var gıbı bunda ses on u gosterıyo felan demenden dolayıdır.bole boktan bıseye yalan solıcek degılım.bazen nos basıyosun dıyende cıkıyo. bulsunlar arabam da bısı onlara hedıye edıcem arabamı.

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zübeyir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    birincisi benım uslubum gayte normal. çünkü ben beyın yok dedıkce sen bu ses e gore beyın var dıyosun.bana acıkca yalancı dıyosun. 3 kurusluk olaylar ıcın yalan solıcek degılım hayatımdada o kadar serefsız olmadım.baskaları gıbı bıseyı soleyıp sonra ben demedım o yalan soluyolar yok öle bısıdee demedım (burada sana bısey demıyorum anlayan anladı)ayar kalma olayına gelıncede .gokmen abı dahıl mantaradakı bırcok kısı ıle beraber yaptıgımız bı sakayı bazı sazanlar sayesındee bole ıdda edıyomusuz gıbı gosterılmesı cok cnmı sıkmaya basladı.bu olayın sakadan ıbaret oldguunu gokmen abı dahıl ogun orada olan yane sakanın ılk solendıgı aksam dahıl orada kı herkese sorabılırsınız..ayrıca bu sozu kımın yaydıgınıda bılıyorum onlar once kendı arabalarını yurutsunler. baskasının seyıyle gerdege gırmesınler.marş basamıyolar aylardır arabalarına.çok bılıyolar yaaa.ben hayatımda kımse ıle yururken bısı ıdda etmedım hep karsımdakı kısı tarafından bana talep gelmiştir. senın arabanın yuruyup yurumemesı benım umurumda degıl yurursede babane yurumezsede.he cıkarırsın arabanı varsa ıstegın denemeye denerız.kım gecer bılınmez.belkı sen belkı ben. denedıgımızdde goruruz.tekrar soluyorum benım hıc kımse ıle ıddam yok.söle gecerım bole gecerım. dıye.ama yarası olan cok.her vıdeomda yurudugumde *** atan cok oluyo.kendılerı bı halt edebılıyomuş gıbı sanki.bastada soledıgım gıbı benım uslubum senın bana ben kpro yok dedıkce var gıbı bunda ses on u gosterıyo felan demenden dolayıdır.bole boktan bıseye yalan solıcek degılım.bazen nos basıyosun dıyende cıkıyo. bulsunlar arabam da bısı onlara hedıye edıcem arabamı.
    cartel 1 numara en büyük cehennemden çıkan çılgın türk

salla zubi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Serkan.S Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tunay adamın ne durumda oldunu bilmiyosun,ekonomik durmunun ne oldunu bilmiyosun,taktığı turboyu işlemleri bilmiyorsun,arabanın ne durumda oldunu bilmiyosun eksiği gediği varmı bilmiyosun,o yüzden böle kestirip atmak ayıp.Şurda herkes biliyodur güzel hazırlanmış na bir 106 nın bu kadar yürüyeceğini ama böyle söylenmemeli.Daha iyi olmalı dersin.Bu işten anlamıyo nos bassam geçerim ağır kaçıyo biraz.
    serkan ıı dıyosun gusel dıyosunda...kımse yanlıs anlamasın para yoksa gırmeyeceksın bu ıslere...o zaman vıdeonun amacı nedır yada bu arabayı yapmanın???

vtec41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    106 nın sahibi izmit sanayiden bi arkadaş kendisini tanıyorum aracı komple kendisi yaptı kendi dükkanında,araç aslında güzel yürüyo fakat devamlı sorun çıkıyo bazen yağ hortumu patlıo bazen başka bişey çıkıo.. sonuçta daha önce hiç bi araca turbo yapma tecrübesi olmayan bi arkadaşımız.. onuda aracında deneyerek gördü..
    araç sorun çıkarmadığı zaman gerçekten güzel yürüyo..
    hondata beyinli type r da arkadaşımın aracı, bu araç zaten yürüdüğünde yerinde durmuyo ama lastikler devamlı sarıyo 3. viteste anca tutunmaya başlıo ve o zamanda ii uzuyo

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)