User Tag List

Sayfa 5/14 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
251 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: İbiza FR 1,8 T - Clio RS Rolling Night

ProDriver
    Misafir
    Alıntı MKT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    birader bişe sorcam şimdi anlamadığım kamerin aldığı RS mi boktan yoksa ibizamı sen hele bi onu söyle.

Bide bu rs piyasasını yapınca ne oldu?millet usul usul kendi fikirlerini söylemiş. 230-240 hp olan turbo arabayı 200 hp olan rs le mi geçeceksin? sana şöyle bir açıklık getireyim ozaman bizim burda dynoda ölçüm aldığımız sonuçlar istanbula gelince arabalara 10-15 hp ekleniyor nerden baksan.yada istanbuldan 250 hp dyno ile gelen arba burda dynoya çıkınca 220 hp oluyor.dyno çarpanları farklı şu bu bunlarıda hesap et.adam vites atamıyor girmiyor vitesler ibizanında basıncı kısık dump yırtık vs. sen RS e bu specklerden başka en fazla methanol -kısa ve belki daha başarılı bir yazılım yaparsın hadi 10 hp daha alır.ben bu ibizaya external wg takar 1,5 bastırır benim diyen RS'inin içinden geçer ilerde bekler sigara yakarım ozaman ona ne demeli ? hepimiz yakın arkadaşız araç sahipleri sıkı arkadaş kafamıza göre takıldı.bir video attık diye huzuru kaçtı insanların.araç sahipleri memnun kime ne yaa
    ben hiç bir RS i boklamam kamerin rs in 150hp ilk alındığı halide bilirim percusyonali nin 190hp ye kadar çıkardığı halinide bilirim sizdeki hali beni bağlamaz ben videoda kötü vites atmasından dolayı kimse kıyas almasın diyorum FR yide RS ide bokladığım yok zaten FR nin 240hp olduğunu kendiniz söylüyosunuz bende diyorumki JGL son halindeyse ve bukadar kötü vites atarak FR ile denk yürüyorsa 220hp lik bir a3 ü rahat rahat geçmesi gerektiğidir olay bu zaten rs 10hp daha güçlü olsa o FR yi iyi vites atarak geçer bunu videodan çözmek zor değil

SEÇKİN172 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben bu konuda tartışılacak bişe göremiyorum adamlar denemiş olmuş bitmiş gitmiş sonuçlar şimdilik böyle daha sonra farklı olur orası meşul vitesler iyi olur cart curt neyse artık tarşıtmaya gerek yok

ProDriver
    Misafir
    Alıntı MKT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin rüyana kimse girmemiş demek bu güne kadar.dikkat et öyle bir rüyaya girerlerki burda dilini yutar lal olur konuşamazsın.Ayık ol
    adanalıyık klavyenin kralıyık

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ProDriver Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    madem öyle varsa donun çık gel kaçırsana uykuyu gör ozaman klavyedemi oluyor bu işler sadece

src106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah iki aracada Kamerim hayırlı olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    emin ol kalkar o adanaya gelir sizi rüyadan uyandırırdım.
    iki saattir söylememin mantığı reklam değil bikaç sayfa önce kıyaslama yapıldığından dolayıydı. Şuan JGL nin tam formunda olmadığını düşünüyorum denemede zaten tam anlamıyla olmamış viteslerden dolayı bu videolara bakıp kıyaslama yapmasın kimse hele a3 lerle hiç yapmasın benim derdim RS leri küçümseyenlerle sana RS i anlatmıcam git başkası anlatsın öğren sonra tartışırız senle
    Ya nolur uyandırsana bizi şu rüyadan. Bu arada ben rs i öğrenip napacam Renault
    markasını sevmiyorum. Senin bu a3 leri 1.8t leri kafaya takma sebebin ne kötü
    anıların mı oldu sana otobanda yük gemisi kadar fark mı attı naptı anlamadım ki.
    Benim bildiğim en güzel yürüyen ve takip ettiğim tek rs var oda Kadir abinin arabası
    maşallahı var onunda. Evet ben rs leri bu kadar beklemiyordum güzel arabalar
    boyundan büyük işler çıkartıolar ilk defa bi Renault'u sevmiştim taa ki şuana kadar
    senin yüzünden şimdi de gıcık aldım. Neyse sen filtre eksozdan fazla şey yapma sakın
    ola arabana mazallah gider supra filan geçtiğini idda edersin.

ProDriver
    Misafir
    ben bu işten anlayanlar için anlattım zaten sen es geçebilirsin

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bırakın la rezil ettiniz RS piyasasını götüm ağrıdı ben o piyasayı yapana kadar aq
    Okan sana ne faydasi oldu bu rs piyasasinin.10 tane rs mi aldin sattin.

Sen gotunu yirttin millet al-sat tan koseyi dondu.

O koseyi donenler konuya bakip cikti sen halen tirmaliyosun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lan bana bak İstanbul bebesi seni o klavyeye gömerim bir daha bilgisayar başından kalkamazsın adam akıllı konuş senin şahsiyetine vs. hakarette bulunmadım kalbini kırarım.

douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    prodrive sen filtre egzoz rs ile kprolu tayparın yanına yaklaş veya stop lambalarını gör orda arabamı yakarım bu kadar net konuşuyorum sana. 3 gündür araba denemiyoruz. kpro taypar ne kadar gider bilmemne rs ne kadar gider herşeyin gayette farkındayız. 240 hp 1.8t'ye bindin mi sen hiç hayatında ? 200 hplik rs'e hardcore yapar hemde öyle bir yapar ki rs'in sahibi o arabaya binmek istemez bir daha. rs iyi giden bir araba da bence senin rüyadan uyanma vaktin coktan gelmiş birader. kamerin araba en iyi ihtimalle şu anda 190 hpdir. adam gibi dyno çarpanıyla öyle havadan beygir yükleyenlerle degil. 190 hp rs aktarması mükemmel olsa tekere 165-170 arası güç verir. senin hafife aldıgın 240 hp 1.8tler tekere 220 hp güç veriyor. aradaki 50 hp teker gücü farkını da 200 kg ile kapatamazsın

ProDriver
    Misafir
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Okan sana ne faydasi oldu bu rs piyasasinin.10 tane rs mi aldin sattin.

Sen gotunu yirttin millet al-sat tan koseyi dondu.

O koseyi donenler konuya bakip cikti sen halen tirmaliyosun.
    olsun sıkıntı yok okadar emek boşa gitmesin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ha şu konuya 3. bir kişi olarak girip konu sahipleri dostça arkadaşça konuşarak devam ederken sen ortalıgı karıştırır ve aynı zamanda adanaya da *** atarsan o iş olmaz işte. adamın götü yiyorsa laf atmaz kalkar adanaya gelir benim karşımda da söyler sen klavye delikanlısısın diye.

lafını sözünü bil adabını takın. saygısızlık yapma. hoşuna gitmeyen bişey varsa yazar cıkarsın. kimsenin ne dedigi ne yaptıgı da seni alakadar etmez birader

ProDriver
    Misafir
    Alıntı douu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    prodrive sen filtre egzoz rs ile kprolu tayparın yanına yaklaş veya stop lambalarını gör orda arabamı yakarım bu kadar net konuşuyorum sana. 3 gündür araba denemiyoruz. kpro taypar ne kadar gider bilmemne rs ne kadar gider herşeyin gayette farkındayız. 240 hp 1.8t'ye bindin mi sen hiç hayatında ? 200 hplik rs'e hardcore yapar hemde öyle bir yapar ki rs'in sahibi o arabaya binmek istemez bir daha. rs iyi giden bir araba da bence senin rüyadan uyanma vaktin coktan gelmiş birader. kamerin araba en iyi ihtimalle şu anda 190 hpdir. adam gibi dyno çarpanıyla öyle havadan beygir yükleyenlerle degil. 190 hp rs aktarması mükemmel olsa tekere 165-170 arası güç verir. senin hafife aldıgın 240 hp 1.8tler tekere 220 hp güç veriyor. aradaki 50 hp teker gücü farkını da 200 kg ile kapatamazsın
    SS Clio RS - DBS Typer - YouTube

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sabaha kadar video koy bana ne ? dbs iyi mi yürüyodu o zaman ? senin arabanda sadece filtre ve egzoz mu vardı ? boşa martaval okuma bana birader. sen saygısızlık yapıyosun. koca sitede 19 mesajın var 15i bu konuda. git kendine başka eglence bul.

ProDriver
    Misafir
    ha şu konuya 3. bir kişi olarak girip konu sahipleri dostça arkadaşça konuşarak devam ederken sen ortalıgı karıştırır ve aynı zamanda adanaya da *** atarsan o iş olmaz işte. adamın götü yiyorsa laf atmaz kalkar adanaya gelir benim karşımda da söyler sen klavye delikanlısısın diye.

lafını sözünü bil adabını takın. saygısızlık yapma. hoşuna gitmeyen bişey varsa yazar cıkarsın. kimsenin ne dedigi ne yaptıgı da seni alakadar etmez birader
    benim adanaya lafım yok bu 1
    adanalıyık diye yazan arkadaşın giderli yazıları üzerinede klavyecilik yapmasın diye onu yazdım bu 2
    ben yazacağımı yazdım isteyen istediğini anlasın

ProDriver
    Misafir
    sabaha kadar video koy bana ne ? dbs iyi mi yürüyodu o zaman ? senin arabanda sadece filtre ve egzoz mu vardı ? boşa martaval okuma bana birader. sen saygısızlık yapıyosun. koca sitede 19 mesajın var 15i bu konuda. git kendine başka eglence bul.
    yok stoplarını göremessin bilmem ne diosun al sana video benim çoğu typerla videom var merak etme

evet aracım filtre egzos DU milette böle senin gibi inanmıodu ama bi süre sonra kabullendiler neyse anlatmıcam daha fazla ben anlatmak istediğimi 2-3 mesaj önce izah ettim gerisi size kalmış

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ozaman SS haricindeki hiçbir RS yürümüyor. TÜM RS sahiplerini sesleniyorum satın arabalarınızı almayın kimsedende RS Hepiniz sadece filtre ve egzoz takın deneyin dbs ile böyle yürümüyorsa almayın sakın RS.Bu mu yani. bu videodan ve sonuçtan çıkan anlam bu ozaman. yada DBS hiç gitmiyor. vahh yazıkkkkkkkkkk yazıkkkkk

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öyle Adana'ya - Adana'lılara laf yapma o zaman. FR benim kardeşimin aracıdır o arabanın ne
    kadar gidip gitmediğini çok iyi bilirim dv si kaçırıyor o arabanın uzun zamandırda söylüyorum,
    çalıştığı için arabaya vakit ayıramıyor dv problemini çözsün o zaman ne kadar gittiğini ne kadar
    gideceğini görürsün.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim adanaya lafım yok bu 1
    adanalıyık diye yazan arkadaşın giderli yazıları üzerinede klavyecilik yapmasın diye onu yazdım bu 2
    ben yazacağımı yazdım isteyen istediğini anlasın
    özel mesajda verdiğin savcılık adresi üzerine hala klavyede delikanlılık deil gayet ciddi konuşuyorum. Buyur gel 1 kere rüyaya gir.Rüyaya girip korkutmak ve gider yapmak senin lafın.sen onu yazmasan bende sana öyle yazmazdım dimi?

Etki - Tepki meselasi bu.

Yoksa Bana ne RS ten A3 ten ibizadan. hiçbirinin fanatiği değilim. kim s..kler RS'i yada başka markayı.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)