300hp ile denemenin mantığı yok ben 200-220hp a3 için konuşuyorum yoksa modifiyede sınır yok zaten 500hp de olursun inşallah bu arada videoda benim yanımda kaan var 130kg videoda s2000 ile deniyorum ikiye iki a3 le denemiyorum orda arkadan basarak gelip geçiyor zaten tek kişi o gece teke tek hiç denemedik onunla bu videoyu baz alırsan çok yanılırsın
Bir düzeltme yapmakta fayda var. Bu videoda Utku tek kişi diğer deneyen araçlar iki kişiKaldı ki bu videodaki denemelerde ben Utkuyla 210 lara kadar kafa burun gidiyorum teke tek denemelerimizde. Sonrasında s2000 yine açıyordu. Ama en son Utkunun araba baya iyileşti. Son setupıyla s2000 ni rahat geçerdi.
konu yine havalandı gıdıyo. bi yere basında mantıklı şeyler uzerınden konusun.
polish-yazılım cai-egzoz-kısa ıvır zıvırla hiçbir RS 195-200 hp vermez.
Yatıtla da veremez.
185-190 arası verırse zaten cok ıyı rakamdır.
Kadir üstadın White RS dışında hiçbiri yürüyemez Utkunun eski A3 ile. Ama tabii Utkunun A3 ekstrem bi makinaydı. Gerçekten Utku baya emek verdi. Ama Utkunun A3 de 220 den fazlaydı bence son setupıyla. Kendisi görürse zaten yazar.
Şunu da söyliyim gerçekten krankta harbi 200 hp veren bir RS belli bir sürate kadar tutunabilir. NE bilim 160 a veya 180 e kadar filan. Ama ondan sonra çok geçilir.
Elmayla armutu karıştırmayın beylerr
S3 Ayrıı A3 ayrıı ibiza fr ayrı leon fr ayrı,
İbiza FR Türkiyede bitane demişlerdi ve baya hafif olduğu yazılım vs ile ciddi yürüdüğünü gördük
S3 225hp ile bizim rs ile yaptığımız deneme
White Rs vs Krc Vti vs Audi S3 - YouTube
araçlar 2 ye 2 galiba biri turbo biri atmo kişi sayısıda fark eder yeke yek olsa clio önde olabilirdi aslında pampalar))
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)