Metin Bilen Nickli Üyeden Alıntı sen adamsın zaten.. eyv kanka sağol o senin güzelliğin yasin_R Nickli Üyeden Alıntı selçuk bi deneyemedik seninle de be baskı kırmışın gene gecmiş olsun ne zaman yaptırırsın valla yasin c.tesi ye çıkar inş UE ile bi randevumuz var işin olmassa sende gelirsin önce cam car olursun sonra kim geçerse onunla denersin
Maşallahı var BK nın REG de çok iyi tutunmuş ... Havadaki nem gitsin bi akşam ölçelim süre
RedLine Nickli Üyeden Alıntı Maşallahı var BK nın REG de çok iyi tutunmuş ... Havadaki nem gitsin bi akşam ölçelim süre yıldacım murat abiyle görüştük özelden haftaya bi soğuk hava dalgası gelecekmiş ozaman seninle haberleşicez
-HAKTAN- Nickli Üyeden Alıntı yıldacım murat abiyle görüştük özelden haftaya bi soğuk hava dalgası gelecekmiş ozaman seninle haberleşicez 10.xx çıkarmı abi?
Ferhat Nickli Üyeden Alıntı Hani yeni konu? yenı konu acıldıııııı
ECUFAST DBS-R http://www.youtube.com/watch?v=znfXldT9-qc
EK648 Nickli Üyeden Alıntı 10.xx çıkarmı abi? gönül çıksın isterde bilal 10.3 çıkardığına göre bizimki zor 11.xxx olur bizimki
-HAKTAN- Nickli Üyeden Alıntı gönül çıksın isterde bilal 10.3 çıkardığına göre bizimki zor 11.xxx olur bizimki aynen abi yanlış kalmış aklımda 11 li diycektim neyse cnm inş 10 lu çıksın
EK648 Nickli Üyeden Alıntı aynen abi yanlış kalmış aklımda 11 li diycektim neyse cnm inş 10 lu çıksın gönül 11.000 ister gönül muhabbet isterr laylaylayy
maşallah araçlara çok güzel denemeler olmuş
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
EK648 Nickli Üyeden Alıntı eyv kanka sağol o senin güzelliğin valla yasin c.tesi ye çıkar inş UE ile bi randevumuz var işin olmassa sende gelirsin önce cam car olursun sonra kim geçerse onunla denersin iyi olur cam car olarak gelicem kesinlikle.
PowerTune
yasin_R Nickli Üyeden Alıntı iyi olur cam car olarak gelicem kesinlikle. tamam kanka
-HAKTAN- Nickli Üyeden Alıntı yarın akşam için haberleşiriz ozaman kafa rahat sakin sakin deneriz bizim tarafta bu aksam ıcın konu actım oraya yazalım hakan.. bu konu hiç olmasın..
Masallah 2aracada
reckor Nickli Üyeden Alıntı Masallah 2aracada eyv
maşallah araclara. reg e ayrıca maşallah katil pitbull
Alcatraz GTI-6
emirarslan34 Nickli Üyeden Alıntı maşallah araclara. reg e ayrıca maşallah katil pitbull Katil bu lafi tuttum eyv
Emre İlbi Nickli Üyeden Alıntı Maşallah ikisinede, yeni kral BK mı olacak Hakan abi Krallık için biraz daha uğraşmamiz lazim BK'yla ama suanda gayet tatminkar bi setupa sahibim buda isimizi goruyor sanayiden biraz uzak kalmakta fayda var
iki aracada maaşallah
Gs 206 GTI, SE ALFA 159,HZK 206 GTİ, KF OUTLANDER MagicPerformance
Araçlara Maşallah Güzel Denemeler Olmuş Kazasız ßelasız..
Ecu_Fast Jr.EVO_CzT
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları