User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
81 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: ROLL | Scirocco Ecufast - Scirocco Raşitbey

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar hangi bilginize göre yağ sıcaklığının 120derece nin üzerine çıkmasını tehlikeli buluyorsunuz. Yağ su gibi 100 derece kaynar falan mı sanıosunuz anlamıyorum. Tamam çok yüksek sıcaklık iyi değil ancak 120 derece de aman allahım motor gitti dedirtecek bir sıcaklık değil. Buyrun videoyu dikkatle izleyin sıcaklıklara bakın kaç derecede kaç dakika gazlıyor adamlar.

ENDURO CHALLENGE - Taking productions sport cars to the limit - Best Motoring International - YouTube
    IN BOOST WE TRUST

SDR_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar hangi bilginize göre yağ sıcaklığının 120derece nin üzerine çıkmasını tehlikeli buluyorsunuz. Yağ su gibi 100 derece kaynar falan mı sanıosunuz anlamıyorum. Tamam çok yüksek sıcaklık iyi değil ancak 120 derece de aman allahım motor gitti dedirtecek bir sıcaklık değil. Buyrun videoyu dikkatle izleyin sıcaklıklara bakın kaç derecede kaç dakika gazlıyor adamlar.

ENDURO CHALLENGE - Taking productions sport cars to the limit - Best Motoring International - YouTube
    polo ibiza 1,4 gurubunda yag sıcaklığı maximum ne kadarda sıkıntı olur biliyormusunuz veya bilen varmı ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bunun kullandığınız yağ ile alakası var. Motorla alakası yok. Performans arttıkça sıcaklık artar. Sıcaklığa bağlı olarak yağın özelliği değişir. Yağ sıcaklıkla birlikte özelliğini kaybettiği zaman motor zarar görür. Hem gazliim arabam performanslı olsun hem de performans değil ekonomik bazlı yağ kullaniim dersen o zaman motora zarar verirsin.
    IN BOOST WE TRUST

life is life - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah iki aracada, iki arac kendisinin önde olduğu videolar eklemiş.. Maşallah tekrardan..
    Unutan iyileşir...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

alper beyaz araçda cooler var deniyor. yanlış bilmiyorsam s3 coolerı 8 litre ve kendi coolerının 2 katı filan. boyle oldugu halde yinede o aracın şişmesi garip değil mi?

riski tehlikesi bir tarafa ancak mesela bir örnek vereyim, yazılımı kimin yaptıgı önemli değil ben başka bir yazılımlı golf tsi 160 lıkla denedim ankarada ilk iki denemede o geçiyor 3. denemede ben geçiyorum aracım stok olduğu halde. neden çünkü aracı hemen şişiyor. burda da buna benzer bir durum olmuş üstelik cooler oldugu halde..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    onun için paracıklara kıyılıp MOTUL tercih edilecek
    Dr.Ecu AntaLya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursoytam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nedir MOTUL?

SDR_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arasts61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alper beyaz araçda cooler var deniyor. yanlış bilmiyorsam s3 coolerı 8 litre ve kendi coolerının 2 katı filan. boyle oldugu halde yinede o aracın şişmesi garip değil mi?

riski tehlikesi bir tarafa ancak mesela bir örnek vereyim, yazılımı kimin yaptıgı önemli değil ben başka bir yazılımlı golf tsi 160 lıkla denedim ankarada ilk iki denemede o geçiyor 3. denemede ben geçiyorum aracım stok olduğu halde. neden çünkü aracı hemen şişiyor. burda da buna benzer bir durum olmuş üstelik cooler oldugu halde..

çok garip bir durum var ortada yazılımlı golf ile 3 kez sıktıgınızda 2 kez o gecip 3 cü kezde siz geciyorsanız sorun vardır araçta ???başta yazmış sanırım yarışan arkadaş gece baya deneme yapmıştım ve o videolar son videolar diye 20 kez filan deneme diyor kendisi yüklecek zaten videoları daha net görürüz inşallah

utkunoa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bendeki dier videoları ilk sayfaya ekledim. bunlar ilk cıkılan roll un dönüşündeki videolar. bi adet te alp cupra ya hediye
    1996 BMW E36 325i Sedan Turbo
    2008 BMW E92 M3
    2017 BMW F82 M4 Competition
    #unptuned

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı utkunoa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bendeki dier videoları ilk sayfaya ekledim. bunlar ilk cıkılan roll un dönüşündeki videolar. bi adet te alp cupra ya hediye
    Ben bişeyi anlamıyorum . Aracım stock polo gti Arkadasta yazılımlı rocco var ecufast. Soft falan dıyorlar 200ps gibi düşünüyorlar rolle cıkıyoruz. 2.vites 50 gibi bastıgımızda dırek kafa cıkartıyorum bana yetısmelerı 150 yi buluyor. daha yuksek suratlerde bastıgımızda ılk kafa kafaya sonra ufak ufak gecmeye baslıyor ama bı 2 boyu gecmıyor fark. Aynı yerden yazılımlı polo gti ile rocco arasındakı fark o zaman polo gti lehine olur ciddi derecede. Bu neyden kaynaklanıyor ? Eklediginiz videodakı cupra specleri bilmiyorum ama sızınkılerden abartı fazla specleri oldugunu dusunmuyorum . Cupra boca gti daki sistemlerle rocco neden farklı neylerı farklı bılen bırı varsa acıklıyabılırmı ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nedir MOTUL?
    marka WRC sisteminde kullanılan bi marka
    Dr.Ecu AntaLya

penguinhakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SDR_07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok garip bir durum var ortada yazılımlı golf ile 3 kez sıktıgınızda 2 kez o gecip 3 cü kezde siz geciyorsanız sorun vardır araçta ???başta yazmış sanırım yarışan arkadaş gece baya deneme yapmıştım ve o videolar son videolar diye 20 kez filan deneme diyor kendisi yüklecek zaten videoları daha net görürüz inşallah

Ozgurun bahsettigi arac benim aracim , cooler takmadan once evet boyle idi , hersey stok sadece yazilim vardi , yagim castrol 5 30 idi ve 115 120 dereceleri 3 deneme de goruyordum hava sicak olunca ve araba korumaya mi aliyordu artik neyse stock gibi gitmeye basliyordu , ozetle cooler ilenbu sorunu cozduk.

Sorulan sorulari dolaydirmaya gerek yok ecufast kullanicisi olarak yag sicakliginin hemen bu derecelere cikmasi normal degil gibi me geliyor diger firmalarin yaptigi araclar normal olarak giderken , ha bu performans nasil geliyor o zaman diye de bir soru geliyor aklima ?

Alper yada ozgun teknik olarak bir nokta koysaniz artik bu olaya diyorum
    1.4 TSI GTX28 Loading...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sonuçta performance amaçlı bu arabalar.. ecufast ta hakkını vererek açıyor bence 3 deneme yeterli zaten bi araç için 10 dakka normal binip seviyeler düşürülüp tekrardan deneme yapılması en matıklısı zaten soft yazılımlı araç içinde geçerli bence
    Dr.Ecu AntaLya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birde bu araclar 220 km lere kadar ciktilar mi , keza yazilim farki 160 dan sonra ortaya cikiyor , burda hep tam birseyler degisekken gaz kesiliyor gibi bunu da roll yapan arkadaslar netlestirise sevinirim
    1.4 TSI GTX28 Loading...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bunun kullandığınız yağ ile alakası var. Motorla alakası yok. Performans arttıkça sıcaklık artar. Sıcaklığa bağlı olarak yağın özelliği değişir. Yağ sıcaklıkla birlikte özelliğini kaybettiği zaman motor zarar görür. Hem gazliim arabam performanslı olsun hem de performans değil ekonomik bazlı yağ kullaniim dersen o zaman motora zarar verirsin.
    Alper hocam arkadaslar diyorlar ki bizim yaptigimiz araclar da performans artiyor ama yag sicakligi bu kadar cabuk isinip arabalar pes etmiyor diyorlar.
    Ben de merak ediyorum bu olayi
    1.4 TSI GTX28 Loading...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı penguinhakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ozgurun bahsettigi arac benim aracim , cooler takmadan once evet boyle idi , hersey stok sadece yazilim vardi , yagim castrol 5 30 idi ve 115 120 dereceleri 3 deneme de goruyordum hava sicak olunca ve araba korumaya mi aliyordu artik neyse stock gibi gitmeye basliyordu , ozetle cooler ilenbu sorunu cozduk.

Sorulan sorulari dolaydirmaya gerek yok ecufast kullanicisi olarak yag sicakliginin hemen bu derecelere cikmasi normal degil gibi me geliyor diger firmalarin yaptigi araclar normal olarak giderken , ha bu performans nasil geliyor o zaman diye de bir soru geliyor aklima ?

Alper yada ozgun teknik olarak bir nokta koysaniz artik bu olaya diyorum
    isimler üzerinden gitmek çok doğru değil hakan. sonra olay farklı boyutlara gidiyor.
    bu videolarda açık olan şu ki beyaz rocco özel olarak açılmış gelmiş.
    o gecer bu gecer demiyorum ama denemelere gelirken günlük kullanılan yazılımla gelmek lazım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursoytam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen öyle ben her aracımda motul kullanıyorum
    Türkler öyle bir millettir ki,hayatta bir tane bile kalsa devlet kurup intikamını alır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı typer46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen öyle ben her aracımda motul kullanıyorum
    WRC ci amcalar da boşuna kullanmıyorlar en dayanıklı ve sürekli 100 de 100 koruma gibi bişey yani abilerimizde kullanıyormuş demekki
    Dr.Ecu AntaLya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    isimler üzerinden gitmek çok doğru değil hakan. sonra olay farklı boyutlara gidiyor.
    bu videolarda açık olan şu ki beyaz rocco özel olarak açılmış gelmiş.
    o gecer bu gecer demiyorum ama denemelere gelirken günlük kullanılan yazılımla gelmek lazım.
    Benim amacımı biliyorsun Özgür birileri gibi farklı yerlere çekmek değil amacım.
    Sadece bilgili insanların bu konu da konuşması gerekiyor bence , herkes kafasına göre birşeyler soyluyor malesef ben de dahil olmak üzere.

Araçlarda buji bile sıcaklık olayını ve üst devirlerde daha dananıklı olduğunu biliyor yani , bu bile etken olurken nereleri kaçırıyoruz kim bilir.
    1.4 TSI GTX28 Loading...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)