Herkeze iyi kotu yorumlari icin tesekkur ediyorum biz yaptik bu setupla bu kadar gelen izleyen emek veren herkezin emegine yuregine saglik daha yorum yapmiycam ins yeni araba ve yeni setupla yakin zamanda tekrardan kadrajda olucaz
REG i de garaja cektim yasar abisini bekliyor.
videoyu çeken kardeşim 2boy 2deyip duruyor ama ben 1boy bile görmüyorum..diğeride aynı aynı dediği yerdede ben sanki 1-2 boy civarı görüyorum..ikimizden birinin gözlüğe ihtiyacı varerlut abi gene kısıktan başlamışsın ufak ufak açmışsın sanırım..iki araç da fena yürüyor ama 3ünede maaşallah ...emeklere değmiş allah kaza bela vermesin..
keyifli denemme olmuş her iki araçta hakkını vermiş tebrikler kadir abi
Maşallah ikisinede. Uzun zamandır izledigim her yönden en iyi roll..
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Uzun zamandır böyle güzel dosthane videolar izlememiştik. Abilerim emeklerinize sağlık gözümüz gönlümüz doyduKoskocaman Maşallah araçlara
![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
İki aracada masallah cok guzel denemeler olmus
Gunduz cekim sahane![]()
çok güzel olmuş maşallah 2 aracada emek bol =)
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
mşllh. araçlara çok güzel çekişmeli denemeler olmuş..
kadir abi ye deneme var deyin her yere gelir
reg 106'yla birebir gidebilen şu anlık white rs gibi
mşllh.
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
tebrikler combolar hay maşallah![]()
RACE WERKS
Hey masallah izlemesi bile buyuk keyif M5 e ayri bi alki bu kadar net gizel videolar uzun zamandir izleyemedik belgesel gibi cekilen roll videolarina bayiliyorumwhite RS uzunda almis ama REG yine cok hizli sanirim anlik one cikmalar sanziman oranlarindan
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)