İki aracada maşallah , güzel kaliteli denemeler olmuş. İki tarafıda tebrik ediyorum... Selçuk kardeşimsin![]()
Unutan iyileşir...
deneyen araçlara maşallah. gündüz çekimi mükemmel olmuş.
34 DF 2123 MEGGY COUPE
34 BK 690 VTİ
34 UHC 22 FİESTA S
34 YM 0023 E46 3.18İ
34 ECN 72 E36 3.16İ
Tek kelimeyle süper. İki aracada maşallah. Tebrikler Kadir abi ve Erkut. Gündüz çekimi güzel ancak araç içi videolar ve sesleri daha iyi olmuştur tahminimce.
OTOBULL GARAGE
Maşallah iki araçada güzel denemeler olmuş emegi gecenlerin eline sağlık,
Kadır abi white RS şaşırtmadı biziMaşallah
Dünkü olaydan ötürü mami abi aradı konuştuk sıkıntılarımız vardı karşlıklı cözdük anlaştık.Problem yoktur artık.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kadir abi Teşekkür ederim ankara'da olabilirim yakında bir iş için görüşürüz istersen detaylı.Yine dediğim gibi %50 % 60 ını kullanıyosunuz gücünüzün.
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
Bize bu şekilde kaliteli roll videoları izlettiğiniz için çok teşekkürler. Araçlara da maaşallah diyorum sadece.
[QUOTE=PPR engineering;6271044]Dünkü olaydan ötürü mami abi aradı konuştuk sıkıntılarımız vardı karşlıklı cözdük anlaştık.Problem yoktur artık.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
aynen kaanla konuştuk ortadaki yanlış anlama çözülmüştür .......
seninle çözülmüycek sorun yoktur abi(saçımız çıksın diye ne yapmamız gerekiyodu abi
hala gülüyorum yaw)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)