User Tag List

Sayfa 10/12 İlkİlk ... 89101112 SonSon
218 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: Rol Vtec Vs Jap TypeR

GGvtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu araçlar insanları kıskandırır valla . ki zaten kıskananlar araya salça olmuş . hondaların neler yapabiliceğini bilmeyenler sadece izlesin. rol vtec i takip ediyorum parça listesindende ne kadar emek olduğu ortada. her iki HONDA yada maaşallah. devamı gelir inşallah...

mustafa_yaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah araçlara typer 5.6.viteste gelir geçer die bekledm ama..

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vtec çok güzel yürümüş maşallah, tebrik ederim emek verilmiş bir araba belli.

Alıntı JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bilmiyorsun demiyorum, kesinlikle biliyorsundur çözmüşsündür arabayı ama sadece biz biliyoruzları bırakın en iyi biz biliyoruzları bırakın

10 sene typer'a binsen araştırmadıktan öğrenmedikten sonra ne fayda, diğer bi yandanda ben hiç typera binmedim senin bildiğinin eminim yarınısı veya daha fazlasını biliyormdur demek binsem senden cok daha fazla şey bilcem bişey yapmadan

sr vtec cvk rs denemesini izle sonra benim cvk rs ile olan videomu izle 5 boy alamayacağını anlarsın

birde bişey sormuştum cevap alamadım, bu speclerde kaan abinin typer nasıl ba typerla gns typerla yürüyordu?? kaan abinin arabada beyin yoktu
    Kaanın arabası satılmış gitmiş, mevzu kapanmış aylar olmuş

Kaanın arabası, her zaman dediğim üzere, yaptığı işin en güzel örneğiydi kprosuz halde çok güzel yürüyen bir arabaydı. Sıkıştırması yüksek ve port polishli bir k20 nin nasıl gidebileceğinin en güzel göstergesiydi ki bende yaptığı işi beğendiğimden ötürü bizzat kendisine yaptırdım kapağımı.

Yalnız unutulan bir nokta var ki, bizim araçlarımızı mekanik olarak fabrikadan çıktığı hale getirmek 6 saat sürerdi, en nihayetinde komple egzozlu ve beyinli bir type-r dan söz ediyoruz. Ben 1 denemede arabanın arkasını soymak ve hafif koltuk takmak haricinde (kaanla denerken değil) hiç hatırlamıyorum arka koltuğumu bile söktüğümü. Ne halim ne de vaktim var bu kadar uğraşmaya..

Kaan ise işi gereği arabasını daha ileri götürmek için gereken herşeyi yaptı, ve yapmalıydıda zaten. Başarılı da oldu. Benim (hatta çoğumuz) gibi standart bir kullanıcı ile Kaan gibi bu işi profesyonel olarak yapan birisinin arabasını kıyaslamak bu yüzden yanlış diye düşünüyorum.

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RsErdi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu video sadece arka koltuklar yok
    rs le denediklerinde kapı bagaj yoktu
    Yapma ya çok iyi ozaman Maşallah
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

ibratice
    Misafir
    Alıntı JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bilmiyorsun demiyorum, kesinlikle biliyorsundur çözmüşsündür arabayı ama sadece biz biliyoruzları bırakın en iyi biz biliyoruzları bırakın

10 sene typer'a binsen araştırmadıktan öğrenmedikten sonra ne fayda, diğer bi yandanda ben hiç typera binmedim senin bildiğinin eminim yarınısı veya daha fazlasını biliyormdur demek binsem senden cok daha fazla şey bilcem bişey yapmadan

sr vtec cvk rs denemesini izle sonra benim cvk rs ile olan videomu izle 5 boy alamayacağını anlarsın

birde bişey sormuştum cevap alamadım, bu speclerde kaan abinin typer nasıl ba typerla gns typerla yürüyordu?? kaan abinin arabada beyin yoktu
    ya güzel kardeşim benim ayarını yapamadığımız bozuk ayarlı denememizi her fırsatta ne olur her seferinde dile getirme baştan söylüyorum o gece ayarım bozuldu sadece 4 vites 7.8 bin devirde güç geliyo zaten orda araç birden bir boy çıkıyo ondan sonra her vites duvar bu denemeyi sağda solda kısaslama yapma istemiyorum .

ibratice
    Misafir
    iki aracada maşşallah diyelim vtec e ayrıca maşşallah emeğinden dolayı .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ibratice Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya güzel kardeşim benim ayarını yapamadığımız bozuk ayarlı denememizi her fırsatta ne olur her seferinde dile getirme baştan söylüyorum o gece ayarım bozuldu sadece 4 vites 7.8 bin devirde güç geliyo zaten orda araç birden bir boy çıkıyo ondan sonra her vites duvar bu denemeyi sağda solda kısaslama yapma istemiyorum .
    abi sana dediğim bişey yok kesinlikle. senin denemeyi gündeme de getirmedim sen yanlış anlamışsın. muharrem abinin yazdığı şeyi söyledim.

denemeyle ne alakası var benim cvk rs'le denemem belli, gider cvk rs'le denersiniz olur biter eğer arabanızın kaç boy ileri gittiğini görmek istiyorsanız

konu baska yere kayıyor gereksiz yere. diğer konularla işimiz yok. zaten konuyu da kapattım, metal yığını için 2ton laf döktük yeter

daha da yazmıyorum bişey son postumdur hepinize saygılar abiler.
    Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    her laf başka yere kayıyor en iyisi deneme görme
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

OZİRON - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah araçlara

AEAlmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merak ettigim konu şu
    Bu rol vti kaç kg
    rol vti whp nedir ?
    Imkansız diye bir şey yoktur bunu bilirim
    ama eleştiri vs hazm etmek gereklidir biz taktir etmesinide biliriz ama
    Serdar da ümitte sevdigim arkadaşlardır acik sözlülerdir içinden degil sesli söyleyen kişilerdir
    içerlenmişsiniz ama adamın 1.4tsi polo ile kpro lu typerları cintik cintik ettigi ortada ve stock kprolu sorunlu arasındaki farkları oda iyi bilmekte
    zaman emek ve para harcanılarak bir yerlere geliniyor bu rollingle ilgili bildikleri cok fazladır emin olun
    her atmosferik araca ben kendim üzülüyorum para harcanmışken keşke turbo olsaydı diye zevk meselesi ama araçların gitmesi icin para harcanılıyor sonucta neyse
    şu var sizinde denediginiz typer vs kadar burdaki insanlarda deniyor rol vti gercekten ya kilodan cok cok iyi kazanıyor ama oyle uctu kactı durumu yinede yok ve beyinsiz typer yapılmış olan durumlardan dolayı cok zengine de kalıyor olabilir yada baska sorunlarına sebep olmuşta olabilir ve gitmeme sebebi de bu olabilir
    Serdar in afyon teklifi güzel aslında bizde giden vti görmüş olurduk ama ben istanbul ankara izmir iş güc koşturuyorum hususi gelip görmek isterim o aracı

yasin_R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sonuc gayet normal
    İyi pilotaj ve iyi ayarlı bı kpro ile isler değişebilir.
    Muharrem jap in muadili nasıl Dbs onu anlayamadım,
    PowerTune

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaw ne komik adamlar var. Bu kadar yazı yazılmış tek dert K20 ile B16 kavgası ikiside Honda ama biri çıkığ diğerleri çekemiyor Honda neler yapar bilmio dio. Sesli güldüm.

Diğer taraftan siz hani White RS ile denediniz ya. Şimdi arayın bulun White RS ile REG 106 denemesini bi de BK tayyar ile REG in denemelerini. Ona göre denediğiniz tayyarın ne kadar hızlanacağını anlarsınız düzgün ayar yapıldıktan sonra.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AEAlmas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merak ettigim konu şu
    Bu rol vti kaç kg
    rol vti whp nedir ?
    Imkansız diye bir şey yoktur bunu bilirim
    ama eleştiri vs hazm etmek gereklidir biz taktir etmesinide biliriz ama
    Serdar da ümitte sevdigim arkadaşlardır acik sözlülerdir içinden degil sesli söyleyen kişilerdir
    içerlenmişsiniz ama adamın 1.4tsi polo ile kpro lu typerları cintik cintik ettigi ortada ve stock kprolu sorunlu arasındaki farkları oda iyi bilmekte
    zaman emek ve para harcanılarak bir yerlere geliniyor bu rollingle ilgili bildikleri cok fazladır emin olun
    her atmosferik araca ben kendim üzülüyorum para harcanmışken keşke turbo olsaydı diye zevk meselesi ama araçların gitmesi icin para harcanılıyor sonucta neyse
    şu var sizinde denediginiz typer vs kadar burdaki insanlarda deniyor rol vti gercekten ya kilodan cok cok iyi kazanıyor ama oyle uctu kactı durumu yinede yok ve beyinsiz typer yapılmış olan durumlardan dolayı cok zengine de kalıyor olabilir yada baska sorunlarına sebep olmuşta olabilir ve gitmeme sebebi de bu olabilir
    Serdar in afyon teklifi güzel aslında bizde giden vti görmüş olurduk ama ben istanbul ankara izmir iş güc koşturuyorum hususi gelip görmek isterim o aracı

cok doğru demişsin bende derdim neden bu para harcandıysa turbo yapılmazkı sonradan anladım kı hedef arac kendi muadilin araçlar olunca harcama bu sekılde yapılıyor turbo olsa atıyorum dbs white rs yada bu tarz sukse araçları geçmek olmayacak rakıp onlar olmayacak o zaman yanı hedefegore harcama yapılır aslında ve yasın kardeşimin dediği gibi dbs nin muadili jap mı muadili warmıkı dbs nin su anda
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Diğer taraftan siz hani White RS ile denediniz ya. Şimdi arayın bulun White RS ile REG 106 denemesini bi de BK tayyar ile REG in denemelerini. Ona göre denediğiniz tayyarın ne kadar hızlanacağını anlarsınız düzgün ayar yapıldıktan sonra.
    Kafalar ambalaj olur bro Benle denerken limitte geldi o araba ,Jap ile denerken kendi sürmüş ki enaz 30kg ordan farkediyo,yan koltuğu,kapısı bagajı ıvırı zıvırı takılıymış yani o hesap karışır..Rol ciddi yürüyo zaten yürümese şaşırmak lazım listeye bi bakın tr.de böyle yüklü pek yapıldımı ben hatırlamıyorum Jap typera gelince illaki iyileştirmeler olacaktır.Öncelikle beyin işini halledip rbc,rrc ne varsa takıp o şekilde bidaha elden geçmesi gerekir.Muratta baya uğraşıyo onlarıda yapacaktır

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Emır ekranın arkasından ucup kaçmadıgını nasıl anlıyorsun anlamıs degılım bı yaklasık 5-6 sene onceye gıttım aynı yorumu yıne yapmıstın

2 arabanın yururunu nasıl bılebılıyorsun

burada bolt on vtı ıle rol vtı deneyınce araya 10 tır gırıyor
    bolt on dedıgım vti stock fn2 type r ı gecıyor

artık yorumu sana bırakıyorum kardesım

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaw ne komik adamlar var. Bu kadar yazı yazılmış tek dert K20 ile B16 kavgası ikiside Honda ama biri çıkığ diğerleri çekemiyor Honda neler yapar bilmio dio. Sesli güldüm.

abi o iş öyle sıkıntı olur kimse bşy anlamaz hesaplar karışır ben kadir abi ile denerken hem yakıtlıydım hemde kaan emmeye işlem yapmıştı ama hakan abi ile denerken yakıtta yoktu emmeye herhangibir işlem yapılmamıştı.

yasin_R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı çağrı dündar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cok doğru demişsin bende derdim neden bu para harcandıysa turbo yapılmazkı sonradan anladım kı hedef arac kendi muadilin araçlar olunca harcama bu sekılde yapılıyor turbo olsa atıyorum dbs white rs yada bu tarz sukse araçları geçmek olmayacak rakıp onlar olmayacak o zaman yanı hedefegore harcama yapılır aslında ve yasın kardeşimin dediği gibi dbs nin muadili jap mı muadili warmıkı dbs nin su anda
    Ygz geliyo Allah'ın izni ile az kaldı
    Sus var
    Rr var
    PowerTune

otimli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yasin_R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ygz geliyo Allah'ın izni ile az kaldı
    Sus var
    Rr var
    Ah Abı bunların yanına ez yi eklemek istiyorumda su problemleri bi atlatsam offff

AEAlmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Emır ekranın arkasından ucup kaçmadıgını nasıl anlıyorsun anlamıs degılım bı yaklasık 5-6 sene onceye gıttım aynı yorumu yıne yapmıstın

2 arabanın yururunu nasıl bılebılıyorsun

burada bolt on vtı ıle rol vtı deneyınce araya 10 tır gırıyor
    bolt on dedıgım vti stock fn2 type r ı gecıyor

artık yorumu sana bırakıyorum kardesım
    10 tır olayı biraz abarti mert can araba kontagımı kapattı siz gazladınız 2 tir i da anlarım hani hadi 3 tır i da
    gidiyor dedim de ama typer da bir sıkıntı varmış gibi düşünüyorum yine ben o sebepten ahım şahım birşey yok diyorum

Bu arada Serdar kardeşimin Afyon konusunu birdaha düşünün hem afyonda keyif yapmış oluruz sebep olursunuz sogukta sucuklar ne güzel gider orda şimdi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)