Sen anlatiyosun ya? Simdi kaan bizim kardesimiz arabasini satmis gitmis artik onu baglamaz zaten yaptigi yuruttugu arabalar ortada ne reklama nese baska beye ihtiyaci yok ama arabasida beyin yokken job type r i gecemiyordu ona ne diyeceksin? Ben canli canli izledim simdi bu adamlarin ikiside arkadas sen bu mevzuyu biliyorduda ortaligimi karistirmaya calisiyorsun ustune basa basa tum beyinli type r lar fln diyosun cozemedim?
yazdım yazdım sildim , vereceğim bilgileri zaten biliyosundur![]()
SR vtı 5 boy hızlandığı zaman daha beni daha iyi anlıcaksın.
Dr.ECU
muahhrrem sen anlarsın olm typerdan bırak bu işleri ahaha
kaanın typerının nası yürüdügünü sen bizden daha iyi biliyosun kardeşbizimde bi kulagımızın arkası kaldı .senin 306yı egzoz filtreli 306nın geçmesi normal mi yani ?
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Rol harika gidiyor,
ikisine de maşallah
208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:28.099 - 04.05.2025
Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.
Powered By : Piston Garage
Nazmi TOÇAK
GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER !!
Maşaalah Honda'lara.Ortada emek harcanmıs bir proje var.Zaten atmosferik arabalara verilen emek insanı mutlu ediyor.Hondanın B - K seriside insanı cezbediyor![]()
DR. ECUADA HONDA SERVICE
ATA MOTORSPORTS ANTALYA
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)