http://www.youtube.com/watch?v=rFt88Yr9v10
Belki tavırların beni en ağır küfürlere tahrik eder ama benim o iplemez gülüşüm senin gelmişini geçmişini tatmin eder
bilmiyorsun demiyorum, kesinlikle biliyorsundur çözmüşsündür arabayı ama sadece biz biliyoruzları bırakın en iyi biz biliyoruzları bırakın
10 sene typer'a binsen araştırmadıktan öğrenmedikten sonra ne fayda, diğer bi yandanda ben hiç typera binmedim senin bildiğinin eminim yarınısı veya daha fazlasını biliyormdur demek binsem senden cok daha fazla şey bilcem bişey yapmadan
sr vtec cvk rs denemesini izle sonra benim cvk rs ile olan videomu izle 5 boy alamayacağını anlarsın
birde bişey sormuştum cevap alamadım, bu speclerde kaan abinin typer nasıl ba typerla gns typerla yürüyordu?? kaan abinin arabada beyin yoktu![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
hani bi söz varya anlattıkların karşındakini anlayabileceği kadardır.Bu nedenle sana birşey yazmıyorum alican. Benim yaptığım işler ortada hiçbişeyi ıspatlamaya gerek bile duymuyorum.
Kaanın arabası hakkında kendi yazar bana düşmez.
Dr.ECU
cok merak ettiğimden soruyorum yanlıs anlasılmasın bu kadar takip ediyolar soruyolar arastırıyolar diyosun sana sormak istiyorum bi konuda içraatı olmadan öğrenebilirmisin???yada uygulayabilirmisin cok insan biliyodur herseyi emin ol bi coğu eline tornavida almamıştır bunada cok emin ol .
araclara masallah typer candır.
aynı şeyden bahsediyoruz, icraat olunca illa ki daha fazla bilgi elde ediyorsun, tecrübe diyoruz bunada.burda bi çelişkimiz yok zaten.
ordaki adamlar bilmiyor mu o typerın geride olup olmadığını, en basiti kadir abi, emmeli gömmeli beyinli cart curtlusuna bindi, o neden böyle bi yorum yapmıyor?
üstüne basa basa söylüyorum kaan abinin typer da beyinsiz bu speclerde yürüyordu, k-pro'lu egzantrikli typerlarla.
bilader basarsın yakıtı, üst kapağı ver edersin traşı ,ince conta vss takarsın stage1 cam leride koyup yürütürsün aleti mugen beyin bile yürütüyor typerları JS racing beyinin mugenden daha iyi oldugunu biliyorum . kaan abinin sanki arabası bom boş gibi konuşuyosun alijohn![]()
beyler kaan abinin typer'da beyin yokken gns ile ba ile deniyordu.
mugen beyni zaten antalyadan birlikte aldık tesisatını birlikte bağlattık benden yakın kimse yoktu o zamanlar kaan abinin yanında bilmeden konusmuyoruz yani![]()
alican sen inanıyomusun eksik parçayla dolu arabanın herhangi bir artı bişi yapılmadan geçileceğini?
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
adam da beyin yoktu, döndüğü devir belliydi
burda denen şu, beyin olmadan bu speclerde araba geri düşer.
bende diyorum ki kaan abinin arabası neden düşmedi? ve nasıl beyinli typerla yürüyordu kendisinde beyin yokkenhani o bein hariç herşeyi yaptı diyelim ki emmesi kelebeği vs. orjinaldi adamın kendi tasarlayıp yapmıştı port polishini o kadar
bu kadar, başka bişey demiyorum yani.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)