User Tag List

Sayfa 11/12 İlkİlk ... 9101112 SonSon
218 sonuçtan 191 ile 209 arası

Konu: Rol Vtec Vs Jap TypeR

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yasin_R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ygz geliyo Allah'ın izni ile az kaldı
    Sus var
    Rr var
    yazacaktım bunlarıda isim zikretmemek adına yazmadım kardeş yoksa aklımda ygz sus zaten kayıplardaydı birde istli biriside dbs yi alırsa değme keyiflere
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

Gunes G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Iki arac denemis konu nerelere gelmis inanilir gibi degil.

Su muadil mantigini filan artik birakmak lazim, sende su parca var bende bu parca var bu muhabbetide birakmak lazim. Kime ne ya kimde ne var, kimin arabasi kac kilo? Onda kpro var, bunda kpro yok, olsa icinden gecer, iki tir sokar cikarir, bes tur attirir filan nedir?

Kimde ne var hic fark etmez, iki arac dener biri gecer digeri gecilir, geriside bos laf.

Adam vti'ini yapmis gecmis diger type r'i, olabilir. Diger type r'da yapaymis o da yuruyeymis.

Adamin her type r'i gecerim diye bir iddiasi yok, jap type r'i gectim bu da videosu demis, yuklenmeyin adama yok yere.

Yok vti'in type r'i gecmesinden cani sikilan varsa, getirsin type r'ini desesin arkadasla, gecebiliyorsa gecsin rahatlasin. Ama denemeden etmeden "su araba var ya ustunden atlar" "bilmemne plaka seni deler gecer rahat ol" veya "jap type r i gecmissin ama bilmemne type r i zor gecersin" gibi adami bozmaya yonelik mesajlari sozum ona alttan alttan vermenin anlami yok...
    You call it turbo lag , i call it foreplay ...

hantypR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vti arkadasa tebrıkler guzel yapmıs yurutmus typr arkadas typr a olan parcalarını takarsanda ep3 cok hızlı ve cehresı degısıyor hızlı olursun kazasız surusler dılerım

esmerserseriler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben olsam keremin yerinde kendi hacminde araçlarla denerim.........bu forumda kim ne yapsa mutlaka bi suçlu bulunuyor..şimdide suçlu beyin. v.s. adamlar denemiş ..daha ne olsun..takipteyiz

bladerk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah iki araca da güzel eğlenmişsiniz
    ECUTECH İstanbul

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bladerk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah iki araca da güzel eğlenmişsiniz
    Çıkar sohc u sende katıl eğlenceye ,Halkımız kpro+rbc li Typerları geçerken görmek istiyo

F4R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vtec çok iyi çeviriyor hakkaten. helal olsun ikisine de...

orhan_guney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tam hefeslenıyorum vtec satmaya sonra senın gıbı bir kaç arkadaş görüyorum araclarını iyi yürüten sonra gine vaz gecıyorum Kocaman maşallah çok güzel vtec.
    DRİLL
    Dr.Ecu

Dr.Rs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gunes G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Su muadil mantigini filan artik birakmak lazim, sende su parca var bende bu parca var bu muhabbetide birakmak lazim. Kime ne ya kimde ne var, kimin arabasi kac kilo? Onda kpro var, bunda kpro yok, olsa icinden gecer, iki tir sokar cikarir, bes tur attirir filan nedir?

Kimde ne var hic fark etmez, iki arac dener biri gecer digeri gecilir, geriside bos laf.

Adam vti'ini yapmis gecmis diger type r'i, olabilir. Diger type r'da yapaymis o da yuruyeymis.

Adamin her type r'i gecerim diye bir iddiasi yok, jap type r'i gectim bu da videosu demis, yuklenmeyin adama yok yere.

Yok vti'in type r'i gecmesinden cani sikilan varsa, getirsin type r'ini desesin arkadasla, gecebiliyorsa gecsin rahatlasin. Ama denemeden etmeden "su araba var ya ustunden atlar" "bilmemne plaka seni deler gecer rahat ol" veya "jap type r i gecmissin ama bilmemne type r i zor gecersin" gibi adami bozmaya yonelik mesajlari sozum ona alttan alttan vermenin anlami yok...
    Helal olsun dostum kesinlikle her kelimende haklısın vti' ın da type-r ında yürüyüşünü beyenmeyen yada kötü yürüdüğünü düşünen varsa çıkar dener videosunu koyar konuşur burda ne gereksiz polemiğe yer var ne de video üzerinden şu bunu geçer bu videoya göre şunla bunun arası şu kadar boy demeye lüzüm var aradaki farkı görmek isteyen arabasını getirir dener...

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gunes G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bu videonun sonucuna göre benim seni 2 boy geçmem lazım hacı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e vti in gecmesi cok normalya. agirlik guc diye bisiy var,
    10 boylar havada ucmus, beyin takilsin gorelim denir o zaman ama vti o kadaR BASARILIKI cok bisi degismiyecek gibi geliyor, ilaveten typerda eksik bitmezzzzzz

masallah vtia boylesini bayadir gormemistik..

potter744 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla bukadar bılgılı arkadas war ama sunu soyleyım keremı kendı okulumda bır cok kez gordum tanısmak nasıp olmadı ama rol hep gordum. Yorum yapan bır cok kısı arada rekabet olmadıgını sadece nasıl yurudugunu gormek ısdedıklerını soylemısler ama anladıgım kadarıyla arac sahıplerınden cok bır cok ınsana dert olmus yok yuruyor yok bu paralara cok daha ıyı yurumelı yok tayyar cok kotu yurumus falan fılan... Kımseyle bılgı kapıstırcak kadar ne cok nede az bılgım var ama sunu soyleye bılırım sadece 2lıtre bır k20 block ıle b16 olup 1.765 lıtre hacme sahıp hale getırılmıs ıkı makıne ve aralarında yapısal cok fark war oldugunu dusunuyorum onu gecdım bırınde gercekten cok emek war lutfen arac sahıplerının emegıne saygı duyulucak sekılde yorumlar yapın beyler adam bekledı para harcadı sabrettı yuruyen bır arac cıkardılar ve yuruyor ortada bu hacımde boyle yuruyor guzelde yuruyor bana gore emegı gecen tum arkadaslarına saygılarımı sunuyorum ve tekrardan emege saygı dıyorum

E0041 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kimse beni yanlış anlamasın ama bende vti ın çok daha iyi gitmesi gerekiyor diye düşünüyorum gün geçtikçe dahada hızlanacaktır buna inanıyorum
    OKAN YILMAZ

..MTM & PRO STOCK GARAGE..

stlegal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vti devir ne dönüyor burda?
    Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..

Görkem.Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her iki araca da masallah

-34 BF 5098 06 S2000 (New)
    -07 DDL 55 08 CZT(Old)
    -35 CZT 03 06 CZT(Old)
    EKN GARAGE
    Görkem YERLİ

kerem_euk34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı stlegal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vti devir ne dönüyor burda?
    9600 kesici vardi ama cok zormalamadim 9300 gbi attim vitesleri
    Rol daha hizli giderdi soyle soyliim
    Bu specte ciddi bi guc var ama tork ozurlu bu motor yanina bi kisi oturunca bile cok etkileniorm
    Arif Gökdemir(R-Turbo)

***Vol'um project EK B16 (EK4 ROL Vtec)*** R.I.P
    http://www.techturkey.com/forum/atmo...-rol-vtec.html

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Atmosferik bütün arabalar tork özürlü. Vtec ya Type R maks. tork olarak kendi hacimlerindeki motorlardan daha az tork üretmiyor tek sıkıntı tork eğrisi çok dar alanda kalıyor. Esasına bakarsan bütün motorlarda + ağırlık performans kaybına neden olur. Yüksek tork belli bir yere kadar ağırlık dezavantajını tolere eder. Araba etkilenir ama daha az etkilenir. Belli bir noktadan sonra çok fazla etkilenmeye başlar. Bizde de millet oho araba turbo 50 kg ne etkileyecek diyolarda araba 1450 kilo. Tork zaten orada eriyip gidiyor. Üstüne 50 kg daha koyduğun zaman çok fark ediyor.
    IN BOOST WE TRUST

yigiteteke
    Misafir
    Kerem kardeşim harcadığın paranın ve çektiğin sıkıntıların meyvelerini topluyorsun. Araba inanılmaz olmuş. Allah kaza bela vermesin.

TC_VTEC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah iki aracada kazasız belasız
    Bye Bye Gti This is Vti

Bahçeye köpek aldık, eve hırsız girmesin diye köpeği çaldılar =)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)