User Tag List

Sayfa 6/11 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
191 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: s2000@megane rs

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmetgurlek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bakın arkadaşlar birbirinden tamamen farklı karakteristiğe sahip 2 aracı karşılaştırmaya çalışıyorsunuz. hondacılar haklı olarak vtec devirinde yürümek istiyorlar, çünkü araçlarını farklı kılan şey bu. 2. viteste 70 de başlamak istiyorlar. benim aracım ise 2000 devirde 240 nm tork üretiyor. e doğal olarak ben de 2. viteste 30 dan başlamak isterim, aracımın avantajını kullanmak için. bu şartta hiç bir fanatik hondacı denemez aracını. ancak bizim denememiz farklıydı. demir benim 18 yıllık dostum olduğu ve olaya çok daha geniş açıdan baktığı için alt devirde de denedik, üst devirde de denedik. şu marka fanatikliğini bırakın artık, bi tek hondalar iyi gidiyor, diğerleri eşek söylemini de..

ben geçileceğimi bile bile kürşat ın turbo type r ı ile yürüdüm. hatta o zamanlar enjektör sorunum vardı, her iki denemeden birinde arabayı durdurup stop etmem gerekiyordu. buna rağmen denedim. ve belki 10-12 boy fark yedim. buna rağmen kürşat sırf aracını denemek için 6500 devirde vites değiştirmek istedi. o denemede 1-2 boy geçebildi mesela. bunu niye anlattım. bazı şeylere açık olun. ben 70 den basarım, gerisi beni ilgilendirmez diye bi şey olmaz. bi gün gişeden çıkarken 30 km hızda bi megane rs, bi cupra r ile basmak zorunda kalırsanız, "dur bi dakka bekle önce 70 e çıkmam, vtec i açmam lazım" diye kıvranırsınız. ama o sırada atı alan üsküdarı geçer..
    katılıyorum

2 70 çok abes en ıyı olduğu devir typerın.. 45de basalım ıstersen sen 1 de olursun farketmez.. yada 90 da sen 2de olursun
    megan cupra bunlar 2de 90 göruyor max hep.. vede 70 gibi devir çok yuksek oluyor..

15 250 mantıklı gibi dicemde sarmaktan hiçbi arac gidemez ıyı tutunan yurur cupra 3 un ortasına kadar sarıo maalesef

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    katılıyorum

2 70 çok abes en ıyı olduğu devir typerın.. 45de basalım ıstersen sen 1 de olursun farketmez.. yada 90 da sen 2de olursun
    megan cupra bunlar 2de 90 göruyor max hep.. vede 70 gibi devir çok yuksek oluyor..

15 250 mantıklı gibi dicemde sarmaktan hiçbi arac gidemez ıyı tutunan yurur cupra 3 un ortasına kadar sarıo maalesef

madem 15 den sarar arabalar kı bence az saran yurusun cunku arabanın ıı olması sadece motrunun guclu olması anlamına gelmıyo....o zaman 100-200 derım...buna kım ne dıyecek onu merak edıyorum...dunyada bole yapılıyor bu ıs...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RCkid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sc ciler de coşacak değil mi
    ben denemıyorum artık kımseyle kafam rahat anca bı alt sınıfın arkasından basıyorum kendımı tatmın edıyorum

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yalnız bnm anladmağım şimdi megane lı arkadaş 245 hp diosun araban için hacmin fazla beygirin fazla bide kendi devrinde basmak istiosun

dediğim gibi ikinci vites 50 de basılır ama 200 de bırkamıcaksan 240-250 ye kadr denemen lzm herşey kendi arabanın avantaklarına göre olursa olmazki bu iş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    madem 15 den sarar arabalar kı bence az saran yurusun cunku arabanın ıı olması sadece motrunun guclu olması anlamına gelmıyo....o zaman 100-200 derım...buna kım ne dıyecek onu merak edıyorum...dunyada bole yapılıyor bu ıs...
    bu olur işte bı standart belırlenmeli öle 6000d de yanına gelınmesın beklemekle olmaz bu iş
    ayrıca typerda ivtec var s2k kadar altları boş deıl onun 4500lerınde basmalarda hemen toplıyıp yuruo arac

tunbullah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben ıstedıgınız hızda basarım 0 10 20 30 40 50 60 70 80 90 100 140 180 200 230 farketmez
    [SIGPIC][/SIGPIC]

R-13239 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende denerim her vites herhangi bir devirde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ıddıalı olmak gusel bısey ya

R-13239 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İddaa değil benimki , pek umrumda değil , keyif için gazlarım , o geçti ben geçti pek sallamam ben

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı R-13239 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İddaa değil benimki , pek umrumda değil , keyif için gazlarım , o geçti ben geçti pek sallamam ben

bu daha da guzel bısey

edo typer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    katılıyorum

ulen selcuk hıc degısmıcen saka gıbısın kankam harbıden gecıcegını dusunuyosun cupra 3un ortasına kadar sarıyo bız yuruyoruz ole mı dusunuyon? pıyasada en cok saran arabanın typer oldugunu bılmıyo musun? valla kanka artık kımseyle denemıcem...gecsem suc gecılsem suc....sızın beyaz cupra ıle 2de 2000 dewırde bastım sonuc? tamam arabanın sahıbı ıı suremıyo dıcende 260 kdr bastık ustte yakalasaydı....neyse bos muhabbet...cupra yenı sahıbıne hayırlı olsun...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    selcukcum 60-260 ortaya bısey koyarsanız denerım....260 cok ıse 60-220...haftaya ızmırde olmayabılırım....deneyelım....

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    ortaya bir sey koymak ne demektir? Halı saha macındaki kaybeden baklava ısmarlar tarzı birşey mi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selcukcum 60-260 ortaya bısey koyarsanız denerım....260 cok ıse 60-220...haftaya ızmırde olmayabılırım....deneyelım....
    illakı arAYA bşi koyalım dıyosan beyaz cuprayı aramıza alıp 3 lu denıyeblirz
    yoook maddı olarak bakıyosan işe 1 tepsı baklavaasına olablir hem tatlı yıyıp tatlı konusalım bayadırda yemıyoduk baklavaa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ahaha serkan bu arada karıstırma
    benmı deişmicem olm rcdede 70e cekıodun devamlı

260 neden çok olsun. bi 2 dede denenır o zmn bide 3 te 260a kdr gidilir
    yada cıkılır gişelerden seferisara kadar yapıstırmaca

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ahaha serkan bu arada karıstırma
    benmı deişmicem olm rcdede 70e cekıodun devamlı

260 neden çok olsun. bi 2 dede denenır o zmn bide 3 te 260a kdr gidilir
    yada cıkılır gişelerden seferisara kadar yapıstırmaca
    GİŞSELERDEN seferıhısar mantıklı typer rampalarda nasıl gıdıyo hem bn merak edıyodum gormus oluruz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CemVteC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    GİŞSELERDEN seferıhısar mantıklı typer rampalarda nasıl gıdıyo hem bn merak edıyodum gormus oluruz
    hahaha merak etcek bısey yok gıse duzlugunde 6 bıtıyo rampadada aynen dewam edıyo ıcten bısey solıyım araban benı gecsın ısterım aynı setupta dewam etmekten sıkıldım yakınsınız beyaz cupra ıle deneyın once arabanın eksıklerı gor hazırlan denerız....ben baklavayı guzel yerım hbrın olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ahahaha.. beyaz cupra cık cık cık devamlı beraber olan 2 ınsan denemısmıdır acaba...

erdem bu arada rampada 220den sorada affetmem ha bende sölıyem

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hahaha merak etcek bısey yok gıse duzlugunde 6 bıtıyo rampadada aynen dewam edıyo ıcten bısey solıyım araban benı gecsın ısterım aynı setupta dewam etmekten sıkıldım yakınsınız beyaz cupra ıle deneyın once arabanın eksıklerı gor hazırlan denerız....ben baklavayı guzel yerım hbrın olsun
    madem baklavayı guzel yıyon seferıhısarda senı beklıyoo olcez gelırken sen alıp gellirsin saka bi yana denerızz ya zaten arabayı alalı 1 hafta oldu eksıklerımızı gormus oluruz bizde

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)