selcuk hatları karıstırma bi olm![]()
selcuk hatları karıstırma bi olm![]()
erdem bde sen sekoya dıyodun yaa 2 4 6 yaparım dıyee ole de bi deneyın derım ben hem seko nası gıdıyoo bllı olurr bde beynıde sokcektın):
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
hea pa 106 ama 106 benım 106 videosuna bak sen bi
2-4-6 makaracı seni
cupra harbiden gecsın ıstıon bılıom.. gecsınkı bişiler yap dimigecılmemezlık zor şey olsa gerek
![]()
ıntegra videolarını ızledık bu arada gene![]()
beklerız ortada buluşmaya en yakın bana olur![]()
4000 d/d altında olmadıgı sürece s2k'da en fazla 1 boy fark ediyor defalarca denedik 6000 ile 4000 arasındaki fark en fazla yarım boy gördük. yani 6000 altında hiç şansı yok hayal kalıyor. karşısındaki araba s2k 6000'e gelene kadar atabildigi kadar fark atar sonra s2k yürümeye ve geçmeye gene başlar.
turbo araba stock olmadıgı sürece karşılaştırmak ayıp olur turbo'ya ufak şeylerle büyük güçler alınıyor. en azından bu tür sitelere girenlerin içinde stock turbo bulmakta çölde kutup ayısı bulmak gibi
burda s2k 1. roll'de 3500-4000d/d'dayım 3.roll'de 5500d/d'dayım ilk basıştaki fark yarım boy.
http://videos.streetfire.net/video/T...000_154019.htm
Megane Rs ve s2000 stock hallerinde s2000 geçer istediği devir olsun..Dün gördük ki Ahmet arkadaşımızın megane rs i std. ile alakasız gidiyo.. ki stock s2000 i geçmesi normal![]()
boşver sen burdakilere gerizekalı diosun ya hiç anlatmanada gerek yok neyin ne olduğunu parlak fikir görüş ve denemelerine sen ve arkadaşlarına sakla
başka forumda bu konunun linkini verip bu forumda gerizekalılar megane hakkında atıp tutuolar demişsin çevresi geniş insan hbr alıo bi şekilde ama
biz konuyu açtıysak ahmetin mehmetin s2000 i megane beni ilgilendirmio ben kendi arabamıza göre konuşuorum çok iddian varsa clio ile magene ile hepsiyle denenir kim gerizaklıymış görürsün ondan sora ok
Burdakilere gerizekalı diyosun diye Gergi verme millete,..Ben yapılan insafsız eleştiriye demişimdir..Ben nedemek istediğimi iyi biliyorum..Çok iidan varsa denenir demişsin..Biz nezaman kimle neyi denicemizi biliriz ..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)