Ben kendimi çok küfür eder zannederdim. Bu elemanı gördülten sonra kendime saygısızlık ettiğimi düşünmeye başladım![]()
![]()
Harun, konvoy şeklinde bile giderken ayar edip uyuz edebilcek bi araç kullanma tarzına sahip
önüne doğru yanlar , makas atar ama araca çok hakim bi arkadaş.. benim sayılı gördüğüm s2k jokeylerindendir
Vettedeki bütün stresini harun'un üzerinde atmış![]()
Livestrong
Video başlı başına hata ancak aracın kıpraklığı az da olsa çekiyor kendine.
Honda 'nın o hareketleri trafikte fazlasıyla yapması son derece yanlış trafikte o kadar masum insan var. Pist ya da trafiğe kapalı alanda yapsa daha düzgün bir kitleye hitap eder.
Video 'yu çeken kişi zaten kendini bırakmış ona söyleyecek söz yok.
Transit 'de Honda 'yı tehlikeye sokuyor zaten videodada çok net görülüyor o da hatalı.
S2000 seviliyor diye böyle hareketler göz ard edilecek diye birşey yok.
Ne kadar yorum yapsakta nafile tabii yapan yapıyor
Küfür eden kameramanın konuşurken sanki ağzı sümük dolu, öyle bir ses tonu var pis herif ya.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
s2000 e maşallah corvetteki arkadaş ilk defa böyle bişe görmüş heralde.
pasword:JDM
S2000 ve corvettedeki ayri varos, Transittekide hazimsiz hizli araba gorucne gaza gelen ezik modeli ayri varos, Helallik bisey yok, Porscheyler giderken bana dobloyla salca olmaya calisan amelelerden farki yok, salya akarak yavsak kankalarina bogurerek "oglum gecen trafikte porsche gectim lan zengin bebesi kaldi geride serefsiz" diyerek annatir, haberi yokki porscehedeki o bebe onu iplemiyodur bile kusura bakma, Benzinimi bile harcamam, direk kendini tatmin etmeye calisan ezik bunlar,
Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?
video yu çeken çocuk zeka özürlü sanırım biraz eksik o nasıl bi konuşma o nasıl bir küfür ?
birde şu varex i üretene etseymiş hazır eli değmişken bu ne varoş bir sestir ya
cezalar fazla gelmeden bence plaka değişikliği şart)) güzel kullanıyo masallah küfüre gelincede onların samimiyeti kimseyi ilgilendirmez diye düşünüyorum .
Pasaoglu Chip Tuning - İzmir Yetkili Bayii
Ahuahuahuahu nasil bi benzetme nasil bir ornekleme o abi ya,yikildim gulmekten.
Videoda abest olan tek sey bana gore kufur ve transitin s2k ile sidik yaristirmasi.adam cikmis stress atmis belliki zevk aliyor.is sosyal mesaj vermeye gelince herkes en on sirada zaten.o adam bilmiyormu sanki tehlikeli oldugunu? Bosubosuna sosyalmesajin geregi yok bence hepimiz yaptik yada yapacaz vs vs.cocuk hakkini vermis.belkide kafadi guzeldi mis gibi kafa yasamistir.sonrasindada yeni dogmus bebek kadar huzurlu olmusturadam vsa yi acsa nie acik kapatsa nie kapali der onada muhalefet olurdu millet
adam bellı daha once böle bı ortamda bulunmamıs s2000 suren arkadasta ıyı sofor eleman gaza gelmıs yardırmıs![]()
türkçe öğrenmesi kolay bi dil , adam 4 tane küfürle tüm duygularını anlattı
elemanda baya güzel sürüyo bence , izlemesi çok keyifli..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)