videoyu seyretmedim küfürden dolayı sanırım yine bir ergenin videosu.
videoyu seyretmedim küfürden dolayı sanırım yine bir ergenin videosu.
OEM+
benim bile kufur agzimdan eksik olmaz ama sirf kufretmek icin etmis gibi bu ne cidden, Bende cok kufur ederim ama bu cikarmis diskisini, kultur seviyesini de belli etmis..
Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?
butür şeyleri hiç onaylamıyoruz ama izlemesi güzel oluyor niyeyse![]()
M. The most powerful letter in the world.
Maalesef adam gibi boş yollar, yada pist imkanlarımız yok.. Ama trafikte bu kadar oynamayı ben sevmiyorum ve yapılmasınıda desteklemiyorum... Bizde deniyoruz ayrı konu. Kural ihlali kural ihlalidir, bunun ufağı buyüğü olmaz diyebilirsiniz lakin gece 1de çıkıp denemek var, birde bu trafikte...
Küfür olayı için bir şey diyemiyorum. Arkadaş muhtemelen yabancı futbolcu ve arkadaşları ona 3-5 kelime küfür öğretmiş oda durmadan aynı kelimeleri söylüyor sanırım![]()
Arkadas ben anlamadimki bi sosyal mesaj patlamasi sitede elestiriler yok cocuk kufur ediomus bilmemne, izlerken iyi yaz sonra gereksiz diye..
atraksiyon yapmis eglenmis cok anormal bisey yok vsa iyi tutmus..
sonra s2k lar patlıyor diyosunuz bu adamlar patlamıcakta bn mi patlayım ALLAH korusun...istemem tabiiki ama bile bile lades
küfür eden adamda hakkıyla küfür edemiyo gereksiz fazla yedirmiş.
corvette in sürücüsü küfürlü konuşacağına s2000 e kendini ezdirmeseydi daha ii olurdu s2000 resmen corvette le alay etmiş ya corvette cesaret bulup basmadı yada s2000 i izlemeyi tercih etti...![]()
corvette o trafikte s2000 e hiç bişi yapamaz dı denese bile..motoru güçlü ama şase ağırlığı fazla. merkezi kaçırma ihtimali yüksek.. trafik için değil pistlere uygun vetteler kanımca.ki birde otomatik vites.
Videoyu çekene söz söylemeye gerek yok. ama s2000 ciyi tandııkalrını sanmıyorum.. yodla denk gelmiş kanka olmuşlara benziyor.
*On3r*
analar harbıden ne evlatlar doğurmuş. evlada bak . harbıden transıtcı bı dokunsaydı ona o zaman keyıfle ızlerdım. acımamak lazım boylelerıne .![]()
corvettedeki kemeraya çeken arkadaş bildiğin salak apışıp kalmış konuşmasıda çok itici küfürlerde cabası ilkleri yaşamış bence![]()
Honda Eg
Mk 6,5 Fiesta
Mk 7 Fiesta
Kuş Serial 90 Doğan L
Honda Ek
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)